Şimdi Ara

phenom II 965 mi yoksa phenom II 1090t mi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu benim içinde faydalı oldu 955BE almak istiyordum oyun için galiba baya bi süre daha götürür fiyatıda uygun şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Bu konu benim içinde faydalı oldu 955BE almak istiyordum oyun için galiba baya bi süre daha götürür fiyatıda uygun şu sıralar.

x4 955 be sadece 225 tl vatan pc %25 ınıdırım de ..2 gundur ındırımvar dolar yukselınce dıkkat ettım 2 aydır cok sık ındırım yaptılar ..eskıden ayda 1 kez indirim yaparlardı ekim ve kasımda dolar 1.800 lerde gezıyo vatan pc 10 ' a yakın ındırım yaptı ..dahada yapıcaktır..

http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-hdz955fbgmbox-phenom-ii-x4-955-black-edition-am3-3.2ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=43210

80 tl ye de sunbeam contac cpu sogutucu alın toplam 300 tl eder..

4.2 veya 4.3 ghz sorunsuz kullanabılırsınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 12 Kasım 2011; 19:46:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

arkadaşlar ben bu x4 965 i ne kadar oc yapabilirim günlük stabil bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.elvette forumda test eden arkadaşlar vardır phenomları

x4 955 kullanıyorum.. 1.47v ile günlük 4.0 ghz hızında stabil kullanıyorum,işlemci soğutucusu olarak ocz vendetta2 kullanıyorum.

çok zorlamak istemedim işlemciyi o yüzden 4.0 ghz'de bıraktım.günlük kullanımda fark edemiyorsun sonuçta,1.5v ile 4.5 ghz üzerine çıkarabilirim büyük ihtimalle,

sizin aldığınız 965 işlemciyi voltaj vermeden 3.2 ghz'den çok rahat 3.8-3.9 ghz civarlarına çıkarabilirsiniz.tabi iyi oc imkanı veren anakart eşliğinde

bu arada sıcaklık değerlerim yük altında 60-65 derecelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

quote:

arkadaşlar ben bu x4 965 i ne kadar oc yapabilirim günlük stabil bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.elvette forumda test eden arkadaşlar vardır phenomları

x4 955 kullanıyorum.. 1.47v ile günlük 4.0 ghz hızında stabil kullanıyorum,işlemci soğutucusu olarak ocz vendetta2 kullanıyorum.

çok zorlamak istemedim işlemciyi o yüzden 4.0 ghz'de bıraktım.günlük kullanımda fark edemiyorsun sonuçta,1.5v ile 4.5 ghz üzerine çıkarabilirim büyük ihtimalle,

sizin aldığınız 965 işlemciyi voltaj vermeden 3.2 ghz'den çok rahat 3.8-3.9 ghz civarlarına çıkarabilirsiniz.tabi iyi oc imkanı veren anakart eşliğinde

verdıgınız voltaj 4.0 ghz içiN fazla delmi ? defult da 3.75 galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

quote:

quote:

verdıgınız voltaj 4.0 ghz içiN fazla delmi ? defult da 3.75 galiba ?

hayır,oc yaparken auto'dan voltaj vermeye başlayınca default voltaj devre dışı kalıyor.yani siz elinizdeki işlemcinin default voltajını bilip,o değerden basamak basamak üste cıkıyorsunuz

edit : 955 default voltajı 1.35v

buda cpu resmim

phenom II 965 mi yoksa phenom II 1090t mi.

• tüm yorumlar için teşekkür ederim

anakartım asus M4A88TD-V EVO modeli

soğutucum Noctua NH-U9B

bu şekilde nasıl olur sizce
  • quote:

tüm yorumlar için teşekkür ederim

soğutucum Noctua NH-U9B

soğutucuyu bilmem ama anakartınızı çok met ediyorlar forumda
  • quote:

quote:

tüm yorumlar için teşekkür ederim

soğutucum Noctua NH-U9B

soğutucuyu bilmem ama anakartınızı çok met ediyorlar forumda

bende forumdan aldım dün akşam kargosu pazartesi günü gelecek inşallah.175 liraya bir yıllık kart 2 sene daha garantisi mevcut.vatan bilgisayar faturalı.
  • arkadaşlar sonunda bugün gidip vatandan phenom x4 955 aldım 228 liraya.sorduğumda 965 kalmadı dediler bende 955 aldım.inşallah memnun kalırım.herkese yaptıkları yorumlar ve gösterdikleri yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim
  • quote:

arkadaşlar sonunda bugün gidip vatandan phenom x4 955 aldım 228 liraya.sorduğumda 965 kalmadı dediler bende 955 aldım.inşallah memnun kalırım.herkese yaptıkları yorumlar ve gösterdikleri yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim

hayırlı olsun,güle güle kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

quote:

arkadaşlar sonunda bugün gidip vatandan phenom x4 955 aldım 228 liraya.sorduğumda 965 kalmadı dediler bende 955 aldım.inşallah memnun kalırım.herkese yaptıkları yorumlar ve gösterdikleri yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim

hayırlı olsun,güle güle kullan :)

teşekkür ederim arkadaşım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.