Şimdi Ara

PHENOM II X3 720 BLACK için ankart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.belirttigim uzere PHENOM II X3 720 BLACK bu islemciyle birlikte kullanmak uzere ileriye donuk,overclcok esnekligi olan, guzel bi anakart almak
    istiyorum.gerek forumumuzda gerekse diger sitelerden bayagi bi arastirma yaptim ama sizin fikirleriniz de çok onemli.aklimda asagida belirttigim modeller var PHENOM II X3 720 BLACK
    bu islemci AM3 diye geciyor ve benim sectigim anakartlarla herhangi sikinti cikarirmi ve ilerde ddr3 bellek aldigim zaman(suan ddr2 ile kullanacagim) bu ankartlarda kullanabilirmiyim bu konularda yardimlarinizi bekliyorum.
    tabiki varsa sizinde anakart tavsiyelerinizi almak isterim bu fiyat araliklarinda.anakartta en onemli unsur overclock performansi benim icin ilk etapta
    simdiden tesekkur ederim.

FOXCONN - A7DA-S
    BIOSTAR T-SERIES TA790GX A2+ 128MB AM2+ AMD (790GX)
    GIGABYTE GA-MA790X-UD4 AMD 790X DDR2 1200MHz
    MSI KA790GX AMD 790GX / SB750 DDR2 1066MHz AM2+

• DFI Lan PArty m3 anakartı bi incele derim dostum
  • tavsiyen icin teskkur ederim dostum dfi nin modellerini inceledim gercekten mukemmel ve overclock konusunda ii anakartlari var ama butce yetismiyor o zaman. .Ondan dolayi bu modelleri soledim bunlardan hangisi isimi gorur?.Varsa bu anakartlarin fiyatina yakin baska modeller onlar nlerdir?neticede guzel bir sistem toplamak hem overclcok konusunda hemde ileriye donuk bir anakart dusunuyorum . yardimlariniz icin tesekkur ederim.
  • bence FOXCONN A7DA-S
  • tesekkur ederim arkadaslar bende bu anakarti dusunuyordum.foxconn a7da-s bu anakarti almayi dusunuyorum ama belirttim islemci(phenom x3 720 b.e) am3 diye geciyor sitesinden baktim herhangi bi uyum problemi gorunmuyor ddr2 belleklerle kullanacagim simdi son olarak sistemi bu sekilde toplarsam uyum sikintisi çekermiyim yardimci olursaniz memnun olurum. bide bu ankartin ddr3 destegi varmidir? tesekkur ederim
  • uyum sorunu yaşamazsınız bu anakartta ddr2 ram kullanabilirsiniz ddr3 yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antidote ... yardimlariniz icin tesekkur ederim phenonm x3 720 be ile beraber faxcon a7da-s anakarti siparis verecegim umarim iyi bir ikili olurlar.tabi bunlar beraber 2*2 ddr2 1066 ramda alacagim tesekkur ederim.ii forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: haloti

• Biostar TA790GX EX tafsiye ederim x3 710 3400 ghz stabil çalışyor ve her hangi bir sorunu yok tek bir şey var oda

Nvidia gtx 260 kullanıyorum fan hep 1250 devirde dönüyor o da yazılıma düzelüyor zaten mascom la bununla ilgili iletişime geçtim şu an yeni bioas test aşamasınymış bu sorunu düzeltirlerse mascom desteğini güvenebilirsin
  • dede17...senin soledigin model BIOSTAR T-SERIES TA790GX A2+ 128MB AM2+ tam olarak bu sanirim.bu modelide inceledim.guzel bi anakart ama full kati kapasitor kullanilmamasi beni biraz dusundurdu yoksa bu anakartida dusundum faxconda full kati kapasitor kullanilmasi beni overclock konusunda daha tatmin eder diye ddusundum ama tabi sizin gorsulerinizde onemli sonucta deneyimli olan sizlersiniz ama bu modelede tekrardan bakacagim sanirim bununda am3 desteginde herhangi bir sorun yok ilginize tesekkur ederim arkadaslar...
    cok arastirma yapmamin sakincalarida varmis. karar vermekte baya bi zorlaniyor insan kafasi cok karisiyor bu uc modelde takildim kaldim hala arastiriyorum hakkimda hayirlisi insalla...
    BIOSTAR T-SERIES TA790GX A2+ 128MB AM2+
    faxcon a7da-s
  • FOXCONN - A7DA-S
    bu anakartın phenom ıı desteği yok gözüküyor kendi sitesindede yani phenom ıı olarak yazmıyor ama amd am2 ve am2+ yazıyor destekliyor olması gerekmiyormu ben bunda karar kıldım hem ekran kartı hemde %100 katı kapasitör olması yüzünden öncelikle ddr3 bellek destekli düşünüyordum ama ddr2 1066'da gayet iyi olur diye düşündüm
  • biostarin komple kati olani da var a2+ degil xe diye geciyor deneme firsatim oldu yeni biosu cikarsa anca oyle simdi gec.
    gigabyte kalite filan tamam ama o modelini hic tutmadim ben onu da gec.
    foxconn en guzeli bu secenekler arasinda bence budur.
  • foxconn a7da-s gönül rahatlığı ile alabilirsin ben kendim kullanıyorum bu 2'liyi...ddr 2 ram desteği var
    sitesinde ki en son bios sürümünü indirip rahat rahat kullanıp overclock yapabilirsin...
  • yardimlariniz icin ve verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim arkadaslar bu konuyu burda acmamis olsaydim hala anakart arastiriyor olacaktim dedigim gibi cok arastirinca insan neye karar verecegini bilemiyor kafasi iyice karisiyor overclock ile ilgilenmiyor olsam secimim daha kolay olurdu ama overclcok performansida onemli oldugu icin iyi arastirayim dedim bi ara koptum zaten ingilizce siteler bitti almanca sitelere de baktim :) neyse isin boyutunu fazla kacirmadan sizin de onerilerinizle faxconn alacagim guzel saglam bi kart arastirmalarim neticesinde zaten amd tabanli anakartlarda uzmanlastim intel anakatrlar geri kaldim :) tekrar tesekkur ederim arkadaslar diger bilesenleri aldim islemci sogutucusuna kadar suan sadece eksik olan anakart onuda bu 3 gun icinde hallederim ve sizinle izlenimlerimi paylaşirim insalla...iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.