Şimdi Ara

Phil Spencer: “Xbox Series X’in 2D’den 3D oyuna geçiş deneyimi yaşatacağını düşünüyorum” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abartı değil. Youtube'da RayTracing açık oyun videolarını görseniz ağzınız açık kalır. En basitinden piksel grafikli Minecraft'ın neye dönüştüğünü izleyin

NVIDIA GeForceyoutube
    Minecraft with RTX | Official GeForce RTX Ray Tracing Reveal Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=91kxRGeg9wQ

• İyiymiş. Youtube'dan, twitchden izleriz artık.

• çok iddialı çıksında görelim bir
  • Yakacak yakacak ortalığı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartma be Phil.
  • Mouse desteği her oyuna gelirse ve 60/120 fps desteği 4k ile sunulursa ssd falanda işin içine girince bence son iki nesildeki geçişlerden çok daha fazla fark yaratir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 29 Nisan 2020; 20:15:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rekabet iyidir

• 2D'den 3D'ye geçişte 3D pek iyi değildi. 2D daha güzeldi grafik vb açılardan. 3D nin tam oturması epey zaman aldı. Bu da mı öyle olacak yani?
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Yaptığın yorum bana siyaset yapma futbol oyna diyen bir grubu hatırlattı. O cümleyi kullanarak kendileri siyasete dahil olanlardı.Senin yaptığın yorumda ps fancılarını gömeceğim diye xbox fancılığı yapmana benzedi.

• usluer26 U kullanıcısına yanıt
    Sen de bu yorumu yaparak kurban edileceğini fark eden kuzusun. Durumun farkındasın ama kurban edilmekten kurtulma şansın yok.

Exclusive oyunun çıktı PS store'dan 2 maaş karşılığında satın alabilirsin.
    10 tane mükemmel exclusive oyun oynamak 50 tane vasat oyun oynamaktan çok iyidir ama ben senin gibi biri değil insanların tercihine saygı duyan birisiyim

Benim saygı duymadığım çıkarımını hangi yazımdan yola çıkarak yaptınız? Lütfen derhal açıklar mısını? Ben sadece ifade özgürlüğümü kullanıp düşüncelerimi paylaştım. Hepsinin de arkasındayım.

O 50 tane oyununa The Witcher 3, Forza Horizon, GTA 5, Gears 5, Halo, Rage 2 de dahil mi? Zira biz bu oyunları abonelikle ücretsiz oynuyoruz. Bunlar sadece aklıma gelenler, bir de gelmeyenler var.

Hesapla bakalım PS store'da olanlar ne tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 1 Mayıs 2020; 7:27:39 >
    Burası benim için bir tartışma mecrası değil iyi günler.

Haha tartışmayı başlatan sizsiniz.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!
  • Şurada yorum yazanların kaç tanesi bu deneyimi yaşadı bilmiyorum ama söylediği hayalden ibaret.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.