Şimdi Ara

Philips 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı, Turkcell Sarı Kutu indirimi ile 61,4 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
6.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorp17

xiaomi için önerdiğiniz site var mı?

çoğu kişi sahtesindden şikayetçi

semers diye bi satici var hepsiburada veya gg de ondan alabilirsiniz
  • bende bunu ilk alanlardanım daha gelmeden pişman oldum, iptal etmeyide göremedim, ürün elime gelmeden iptal etmem mümkün mü acaba?
  • Ürünu gelen var mi? 5 gun oldu gondermediler lg olandan almistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bende bunu ilk alanlardanım daha gelmeden pişman oldum, iptal etmeyide göremedim, ürün elime gelmeden iptal etmem mümkün mü acaba?

neden pişman oldunuz? philips'ten mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bende bunu ilk alanlardanım daha gelmeden pişman oldum, iptal etmeyide göremedim, ürün elime gelmeden iptal etmem mümkün mü acaba?

Pişmanlık duyulacak bir cihaz değil bana kalırsa, üstelik 60 TL gibi bir rakama alınmış taş gibi powerbank. Boyut ve ağırlık olarak diğerlerinden çok az farkı var ama güvenirlik açısından yine de diğerlerine tercih edilir. İade için 532 çevirip müşteri hizmetlerini aramanız yeterli, oradan iptal ederler.
  • xiaomi 10000mah var bende, bunu uygun bulunca alıyım dedimde zaten bendekini 13$ a almıştım gerçi 1 yılı geçti, bundan ne kadar iyi olabilirki diye düşündüm şimdi.
  • 31 aralık akşamından beri philips'i almaya çalışıyorum sürekli kredi kartı hatası veriyor. Bir çok kartla denedim olmadı.

Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?
  • bu kampanyadan faydalanmak için sarı puanımız mı olması gerekiyor ? 2000 sarı puan ibaresi var
  • bu niye bu kadar pahalı yahu ?
  • Arkadaşlar turkcell.com.tr den sipariş veripte kargoya verilen yada eline ulaşan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben 31 aralık ta aldım, bu gun sabah (6 ocak tarihli) faturasını kesip, mail atmışlar. Az once yeni mail geldi, sipariş kargoya verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engmech -- 6 Ocak 2017; 15:7:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

Arkadaşlar turkcell.com.tr den sipariş veripte kargoya verilen yada eline ulaşan var mı ?

Arkadaşıma aldırdım. Aracı olduğuma çok pişman oldum.

Bende xiaomi 10000mah var, keşke onu aldırsaymışım.

Çok ağır ve çok büyük. Kablosu da sert.

Almayanlar, alamayanlar üzülmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 adet 7500 mah aldım 31 tl ye fiyat hatası varsa göndermezler diye 1 adette 10400 mah olandan aldım ikiside bugün kargoya verilmiş
  • Fazla şifresi olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Xiaomi bundan daha ucuza bulunmuyor mu ?

11.11'de 49 liraya xiaomi 10400 aldım buz gibi geliyor bu o yüzden.
    @TNTB aynen bende anlamadım.
    philipsin kombolu hali bile xiaomiden pahalı. performans olarak onun en az 4 katı olması lazım, belki o zaman sıcak sayılır. kalite karşılaştırması yapamam.
  • arkadaşlar ben bluetooth kulaklık aldım 4 tane, 2 ayrı indirim kuponu ve iki ayrı turkcell sarı kutu puanı ile. başta bunu alıcaktım ama pek alasım gelmedi. iyi ki de almamışım. bluetooth kulaklıkların 4 adeti kuponlarla birlikte 127 liraya geldi. bluetooth kulaklıkların 3'ünü de sattım, tekini kendime sakladım, hali hazırda zaten bluetooth kulaklığım vardı onu kullanıyorum dolayısıyla. çok karlı bir iş oldu.

bluetooth kulaklıkları 3 ayrı kişiye sattım adetini 50 tl den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dederoid

31 aralık akşamından beri philips'i almaya çalışıyorum sürekli kredi kartı hatası veriyor. Bir çok kartla denedim olmadı.

Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?

sorunu çözebildinizmi hocam? bende kredi kartı hatası alıyorum sürekli
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    Hayır çözemedim, 2 defa kayıt açtırdım ama dönüş olmadı. 2 farklı hattımla da aynı sorunu yaşıyorum.
  • Üstadlardan yorum alabilir miyim

Philips 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı, Turkcell Sarı Kutu indirimi ile 61,4 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

arkadaşlar ben bluetooth kulaklık aldım 4 tane, 2 ayrı indirim kuponu ve iki ayrı turkcell sarı kutu puanı ile. başta bunu alıcaktım ama pek alasım gelmedi. iyi ki de almamışım. bluetooth kulaklıkların 4 adeti kuponlarla birlikte 127 liraya geldi. bluetooth kulaklıkların 3'ünü de sattım, tekini kendime sakladım, hali hazırda zaten bluetooth kulaklığım vardı onu kullanıyorum dolayısıyla. çok karlı bir iş oldu.

bluetooth kulaklıkları 3 ayrı kişiye sattım adetini 50 tl den.

Kardeş bende alcam da hangi modeli aldın ve de icinden şarj cihazı çıkıyor mu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.