Şimdi Ara

Philips 190 x6fb ışık ve renk sorunu?(kullanan arkadaşlar yardım pls)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta bu monitörü aldım sadece almadan önce film testi yaptım az biraz,piyasanın en güvenilir ve en çok satan monitörlerinden biri olduğunu okuduğumdan forumlarda açıkcası çok fazla kontrol etme gereği duymadım.Sorunuma gelince , ekranın tam karşısında oturunca görüntüde problem yok yanlız biraz eğildiğimde ekran kararıyo ve ya biraz üstten baktığımda ekran soluklaşıyo.bu sağdan ve ya soldan baktığında da oluyor.yani koltukta biraz yayılıp bakış acını değiştirdiğinde oyun oynarken bi anda görüntüde kararıyo ve rahatsız edici boyuta geliyo.ayrıca renkler aşırı net ve parlak tmm lcd nin olayı buda sanki bi sorun varmış gibi.sadece tam karsısından film izlenebiliyo yada oyun oynanabiliyor yani 160 derecelik bakış acısı yazan monitörde 15-20 derece sağa sola gittinmi problem çıkıyor.

Ayrı bir olay olarak örneğin age of mythology ya da buna benzer bi rts de klavyeden ok tuşlarıyla ekranı kaydırdığında görüntü çok bulanıklaşıyo ghosting denen olay bumudur acep bilmiyorum ama cok rahatsız edici bi durum.lcd nin hala oyunlarda crt kadar ii olmadığını biliyorum ama bu kadar fark olmamalı bu kadar tavsiye üzerine,açıkcası hevesim kursaımda kaldı ya benim monitörde problem var (umarım öyledir direk değiştiririm) yada bütün lcd performansları böyle ki bu kadar fark da cok sacma.

bu arada driver ını kurdum ve ayarlarını da yaptım işe yaramadı.
    bu monitörü kullanan arkadaşlar bi yorum yazabilirlerse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madwick -- 15 Ağustos 2006; 11:06:21 >

• arkadaşım aynı ekrandan bende var ama açıyı değiştirince çok fala bozulma olmuyor yani bana göre yine aynı kalitede görebiliyorum ama direk tepesinden bakınca veya çok aşşağısından bakınca karanlıklaşıyor hakikaten ama zaten o durumdada bakmıyorum ben
  • 170x6fb kullanıyorum.Sağdan ve soldan monitörle aynı hizada olmak kaydıyla görüş açısı gerçekten iyi.Fakat yukarı aşşağı aynı performansı alamıyorum.Monitöre aynı hizadan bakmaya alışman gerekiyor.Bende aldığım ilk gün sırf kusur aramıştım.Yeni alınca oluyor böyle gariplikler.

Ama yinede sorun olduğunu düşünüyosan kullanan başka birinde bir kontrol yap istersen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.