Şimdi Ara

PHILIPS 190C7FS 19' LCD 5ms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hafta içinde almayı düşünüyorum.. bir fikri olan var mı.. ya da bunun haricinde başarılı bir 19" LCD önerisi olan..?

• Bence Alınılabilir bir model, ölü piksel garantisi var mı bilmiyorum alacaksan gözünle inceleyip karar ver, ölü piksel garantisi yoksa kontrol etmeyi unutma.
  • 19", 5ms tepki süresi ve fiyatıyla kağıt üzerinde gerçekten alınabilir bir model gibi görünüyor.
    http://www.teknofiyat.com/?search=190C7&altlimit=&ustlimit=
    KDV dahil 475 YTL'ye 19", 5ms ve üstelik PHILIPS. Daha ne olsun?
  • internetten almayı düşünüyordum fakat görüp almak daha iyi dediin gibi.. pek bi yerde göremedim daha.. biraz daha çoğalırsa piyasada daha ii olcak gibi.. saolun..
  • Sıfır ölü pixel garantisi yok ise (ki "Phlips'in bu modelinde yok" diye biliyorum) gidip görerek almak en mantıklısı. ANCAK internetten üzerinden yapılan alışverişlerde de kanun gereği 7 gün içerisinde mazaret göstermeksizin (kutusunun deforme olmaması ve birlikteki aksesuarların açılmaması şartıyla) ürünün iade hakkı var. Yine de bu hakkı kullanmak çok da kolay olmuyor. Firmalar sorun çıkartıyorlar. Uğraşmak gerekiyor
  • philps 190S Kullanıyorum tavsiye ederim bi sorun yaşamadım henüz...
  • 190c6fs kullanıyorum cok menunum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 107s6 17 inch Monitor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pixel hatasının garantısı yoksa gidip bi hatasının olmadıgını gormelısın daha sonra değiştirmezler benım gbi basın yanar
  • saolun arkadaslar, ben de ölü pixel garantisi hakkında bişey yazdıını hatırlamıyorum.. olmayabilir gerçekten.. görüp test edip öle alırım..

peki gidip alcaım yerde nası bisey yapmak lazımki anliim ölü pixel olayını??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdener abi -- 17 Kasım 2006; 8:54:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdener abi

saolun arkadaslar, ben de ölü pixel garantisi hakkında bişey yazdıını hatırlamıyorum.. olmayabilir gerçekten.. görüp test edip öle alırım..

peki gidip alcaım yerde nası bisey yapmak lazımki anliim ölü pixel olayını??

http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm programı indir USB belleğe at orada denersin. Amaç tüm masaüstünü kaplayacak şekilde arka plan rengini değiştirip tüm pikseller o rengi mi gösteriyor diye kontrol etmek. Mesela tüm arkaplan mavi ama biryerlerde yeşil durun bir piksel var o zaman sorun var demektir. Her bilgisayarcı alırken bu testi yapmana izin vermiyor biraz gezmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekininYeri -- 17 Kasım 2006; 10:53:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.