Bildirim
philips 190p7 19'lcd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba bende bu monitörü yaklaşık 5-6 aydan beri araştırıyorum.gerçekten çok süper özelliklere ve tasarıma sahip(bana göre).P-MVA panel kullanıyor.Daha ülkemize gelmeden izlemeye başladım.Fakat şu gün olmuş daha doğru dürüst bir testine ve kullanan bilgisine sahip değilim. Edindiğin izlenim şudur ki; monitör resim,internet,grafik gibi konularda muhteşem.Oyunlarda aşırı ghost yaptığını okudum çoğu yerde.eee bi dünya para veripte oyun bile oynanamayan monitörü kim naapar.Sırf bu nedenle ben internette sipariş verecekken son saniyede vazgeçtim kaç defa.Bir alan, kullanan, gören olursa acil bekliyoruz yorumlarını. -
evet bende bu monitörü almak istiyordum ama aşırı ghosting yapıyor -
Bu aşırı ghosting yapıyor meselesine allah aşkına nerden vardınız?
Ben kullanıyorum bi inceleme yazacağım ama üşeniyorum yakında inceleme yazarım en geç hafta sonu forumda okunabilir olur... -
sarpuli@ coğu kullanıcıdan bu yorumları okudum forumlarda, incelemeni dört gözle bekliyorum şöyle bol fotolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 30 Ekim 2006; 17:46:17 > -
incelemesini buldum zar zor yaw insan görmeden birşey diyemiyor ghosting olayını iyice açıklığa kavuşturmamız lazım yoksa bende düşünüyorum bu monitörü
http://translate.google.com/transla...Flanguage_tools -
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
incelemesini buldum zar zor yaw insan görmeden birşey diyemiyor ghosting olayını iyice açıklığa kavuşturmamız lazım yoksa bende düşünüyorum bu monitörü
http://translate.google.com/transla...Flanguage_tools
açılmıyor verdiğin site -
-
Sayın Sarpuli arkadaşım biz bu monitörü elbette ne gördük ne de kullandık, biz sadece okuduklarımızı ve edindiğimiz bilgileri paylaşıyoruz.aşırı ghosting yaptığını söylüyor kullananlar videolarını bile yayınlamışlar adamlar.Harbi harbi baya kasıyodu.Mübarek sanki 16ms lik gibi.Bu monitörü kullanıyosan sana acilen ihtiyacımız var.LÜTFEN...inceleme yazını sabırsızlıkla bekliyorum.
haa lütfen mümkünse monitörün f1 yarış simülasyonundaki performansınada yer veririmisin en çok bunu merak ediyorum.
Şimdiden Teşekkür ederim.İyi çalışmalar. -
o ghosting olayını görmeseydim şuanda o monitör ile forumda dolaşıyor olacaktım -
?? -
İnceleme yazısını hazırlıyorum yanlız f1 yarış similasyonum malesef yok:( -
monitör güzelde pclabs da okudum sarpuli arkadaş yazmış belirtilmiş siyahı yok tr de kimse tam bi iş yapmıyor nasıl bi distr.. düşüncesi anlamak güç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X