Şimdi Ara

Phılips 190WV vide screen lcd monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben Philips 19 inc 190WV wide screen lcd monitör aldım şuan kullanıyorum ama need for speed pro street ve crysis oyununu açtığımda (diğer oyunlarda daha denemedim) ekran sürekli çözünürlük değiştirecekmiş gibi gidip geliyor yanıp sönüyor sorunun ne olduğunu anlayamadım monitör ayarı varmı titrememesi için birde bu monitör nasıl bir monitör kulllanan varmı performansı nasıl şuan iyi gibi geliyor renklerini pek ayarlayamadım ayrıca oyundan çıkarken ekranın genelinde siyah noktacıklar oluştu bundan önce ekran kartı ayarlarıyla oynamıştım overclock gibi tabi fazla aşırtmadım ekran kartını ama belki ondandır diye düşünüyorum yorumlarınız için teşekkürler sağolun.

• arkadaşlar sorunu hallettim monitör çözünürlüğünü 1440x900 e ayarladım sorun çözüldü. Monitör bir iki saattir kullanıyorum idare eder fiyat performansı iyi.
  • O ÇOK DANDİK Bİ MONİTOR PHILIPS IN EN KÖTÜ MODELLERİNDEN ÜZGÜNÜM SENİN İÇİN AMA BU GİDİŞLE ELİNDE PATLADI O MONİTÖR SENİN
  • philips ve samsung monitörü yanayana görüpte nasıl hala philips monitör alabiliyo insanlar anlamış değilim
  • samsung tercih edecegım ben de sırf bu yuzden.
  • iyi eder ve pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.