Şimdi Ara

PHILIPS 190X7FB Hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gun PHILIPS 190X7FB aldım tüm bağlantılarını yapmama rağmen hoparlörden ses gelmiyor.Bir ayarı varmı yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Libertine -- 13 Ağustos 2007; 23:17:18 >

• Bendede 170X6 var bende ilk başta ses alamamıştım.Sende benim gibi yanlış yerden bağlamışsınıdr
    ses kablosunu arkadan yapıcaksın bende göremiştim ama arka kapağı çıkar.oradadan bağla
  • saol valla gormemişim çok teşşekkürler
  • Sahin-YK sendede açma kapama tuşunun üstü kabardımı? orası korumamı acaba ya sabit gibi duruo ama. bölede çok irenç gözüküo. muhtemelen sende aynı sorunla karşılaşmışsındır bendede 190x6 var 3. aydan sonra kabardı orası. snn bilgin varmı orası koruma deilmi? sinir bişe bu monitorun en büyük hatısıdır o eğer koruma deilse arkştada var ondada aynı sorun.
  • kabarma nasıl oluyor ıslak bişi falanmı koyuyorsunuz bu kabarma masalardaki kaplama kabarmaları gibimi yoksa
  • Arkadaşlar koruma o merak etmeyin Bende de kabarmıştı sonradan kenarlardan hafif tırnaklayınca çıkardım gitti korumayı
  • saol ya walla öle bi yapıştırmışlarki sabitmiş gibi duruodu monitörü büük hatası olurdu koruma olmasaydı :D anında soktum emin olunca uyuz ettiydi saolasın
  • Ewt orada bir koruma var ama ben çıkarmadım, çünkü ne kabardı ne bişi oldu, gayet iyi şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.