Şimdi Ara

Philips 223V5LSB2 Monitör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi bayramlar. Dün Bimeks'ten başlıktaki gibi philips monitör aldım eve geldiğimde Philips'in monitöründe sadece VGA Girişi olduğunu gördüm kasamdada VGA Girişi olmayınca bir elektronikçiden VGA DVI Dönüştürücüsü satın aldım sorunsuz olarak taktım hiç bir sıkıntı çıkmadı taaa ki o philips yazısı çıkana kadar bir baktım işte o yazı "Video Sinyali Yok" kablolarla oynadım prizleri değiştirdim ama tık yok. Eski monitörümde bilgisayarım sorunsuz olarak çalışmakta ve hiçbir sıkıntı cikmamaktaydi. Lütfen yardım edin ne yapabilirim ne yapmalıyım bu sorun neden kaynaklandı ?

Cevaplarını bekliyorum

Yeniden Herkese İyi Bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bayramlar ,

Sorununuzla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri deneyiniz

1- Farklı bir monitörle DVI VGA aparat bağlı olacak şekilde görüntü almaya çalışınız. Aynı kablolar ile tabiki. Görüntü alıyorsanız yeni aldığınız monitör arızalıdır garantiye gönderiniz.
    2- İlk adımdan sonra görüntü alamıyorsanız DVI VGA aparatınızı değiştiriniz.
    3- Ekran kartınızı kontrol ediniz ve kasanızın stabil bir şekilde açılış yaptığından emin olunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eriselektronik

İyi bayramlar ,

Sorununuzla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri deneyiniz

1- Farklı bir monitörle DVI VGA aparat bağlı olacak şekilde görüntü almaya çalışınız. Aynı kablolar ile tabiki. Görüntü alıyorsanız yeni aldığınız monitör arızalıdır garantiye gönderiniz.
    2- İlk adımdan sonra görüntü alamıyorsanız DVI VGA aparatınızı değiştiriniz.
    3- Ekran kartınızı kontrol ediniz ve kasanızın stabil bir şekilde açılış yaptığından emin olunuz.

Çok teşekkür ederim 2. adımda bahsettiğiniz şeyi denedim sorun aparatı veren arkadaşaın alçak bitli converter vermesiymiş şu an sorunum çözüldü çok teşekkür ederim

İyi Bayramlar

• Rica ederim sizede iyi bayramlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.