Şimdi Ara

PHILIPS 244E1SB 24' Full HD KULLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Philips 190s kullanıcıyım 19 inç lcd kare tipli bir monitör.Monitörü büyütmeyi düşünüyorum, nedir philips in bu monitörde ki olayı özet geçecek bir arkadaş var mı özelliklerini biliyorum bana sadece sorun yaşadığınız veya beğenmediniz veya çok beğendiğiniz yanlarını kısaca yazarsanız bende bu yönde karar verebilirim.Veya bu monitör dışında monitörde önerebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

bu monitörü world kartın 500 tl ye 50 tl worldpuan avantajından faydalanarak almayı düşünüyorum

bu monitöre uyacak olan kablo bu mudur?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evttaf85046

24+1 mi 24+2 mi olduğu yazmıyor.benim ekran kartımın resmi şu
     PHILIPS 244E1SB 24'  Full HD  KULLANICILARI

ekran kartından çıkan 24+5 ama monitörün girişi 24+1 olduğu için 24+1 kablo almak zorundasın. öyle olup olmadığını sor almadan önce

• siparişimi verdim inşallah doğrudur.
  • Bende bu monitörü sipraiş verdim 26şub. cuma dağıtıma başlanacakmış hadi bakalım hayırlısı pixel cesedi çıkacakmı bakalım :)
  • cuma günü siparişe verileceği söylendi, ürünün elinize geçmesi ertesi haftayı bulacak.. 10 gün geç teslimat çekilecek iş değil.. siparişimi iptal ettim ve vatandan lg 2261vp-pf modelini aldım en azından pixel derdin yok garanti derdim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend86

Arkadaşlar Philips 190s kullanıcıyım 19 inç lcd kare tipli bir monitör.Monitörü büyütmeyi düşünüyorum, nedir philips in bu monitörde ki olayı özet geçecek bir arkadaş var mı özelliklerini biliyorum bana sadece sorun yaşadığınız veya beğenmediniz veya çok beğendiğiniz yanlarını kısaca yazarsanız bende bu yönde karar verebilirim.Veya bu monitör dışında monitörde önerebilirsiniz?
  • Bu monitörü hdmi kabloyla kullananlar yorum yazabilirler mi? Tam performans alabiliyorlar mı herhangi bir sorun var mı?
  • eğer pc ye hdmı kablo ile bağlarsan istediğin performansı almıyorsun çünkü hdmı kablo ile bağlantı yaptığın zaman görüntü üstünde ayar yapmak gibi bi şansın olmuyor fakat ps3 yada tv izlerken bilemiyorum
    ama pc bağlarken dvı kablo çok daha başarılı
  • Hadi ya ben pcden hdmi ile bağlamayı düşünüyordum neyse biraz daha düşüneyim.
  • dvı ile hdmı tek farkı hdmı kablo ile bağlarsan ses bağlantısıda kuruyosun yoksa görüntü olarak aynı kaliteyi elde edebiliyorsunuz
  • Bende almayı düşünüyorum bugün yada yarın , bir itirazı veya önerisi olan var mı , acilen bekliyorum ?
  • Sipariş verdim , kargoyla birlikte 460 lira tuttu , 6 taksit , hadi hayırlısı olur umarım.
  • up olsun bende aldım bu monitörü ama yanında kablo almayı unuttum. laptopa bağlayarak kullanıcam laptopta hdmi ve vga girişi var dvi yok. hdmi bir kablo alıcam hem hdmi hemde div kablo ile test eden var mı aynı görüntüyü veriyor mu yoksa dvi çok daha mı iyi? eğer aynı ise hdmi kablo alıcam aynı görüntü vermiyorsa normal kablo ile devam edicem.
  • Arkadaslar kulaklik cikisindan ses alabileniniz oldu mu acaba? Olduysa nerden ayar yapiliyor. Hdmi dan xbox bagliyorum ve sesi kulaklik portundan almak istiyorum. Tesekkurler.
  • bende hepsiburadadan sipariş verdim 2232bw monitörüm bozulmuştu. bakalım umarım güzel birşey çıkar :) takip ederim konunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Sipariş verdim , kargoyla birlikte 460 lira tuttu , 6 taksit , hadi hayırlısı olur umarım.

dostum monitör nasıl?
  • Monitörü Ocak'ta aldım bugün ilk ölü pikseli verdi. Ancak kabul edilebilir ölü piksel yeşil renk için 3 olduğundan herhangi bir işlem yapamıyorum.
  • Bu monitörde ekran kartı ve gözlük ne olursa olsun 3d film izleme şansımız yok değil mi? Satıp 3d li bir monitör almayı düşünüyorum da... Monitörden memnunum aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.