Şimdi Ara

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3260i ve 3260 modeli HI-SPEED USB 2.0'dır.

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 3 Ekim 2009; 15:51:07 >
  • Sağolasın,peki bu 3260 veya 3260I ne oluyor yukarda bir arkadaş kutuda 3260 yazıyordu ama setup'a baktığımda I modeliymiş diye yazmış,gördüğüm kadarıyla I modelinin FW'si daha gelişmiş alırken I modelini nasıl bulacağız,anlayacağız? Veyahut I olmayan modelde de Modifiye yazılımı ile Kumandada ki Repeat tuşlarına Volüm ayarlama atandı mı?

Mesela Aşağıdaki Linkte ki I modeli mi?

Philips DVP 3260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 3 Ekim 2009; 18:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

Arkadaşlar bu cihazı orijinal hale nasıl getirebilirim!!.Bundan önceki iki firmware yüklemiştim.Şimdi ensonuncusu yüklü 3260I_12 Fakat ne dvd ne cd hiçbirşey görmüyor.O yüzden orijinal haline getirmek istiyorum.Nasıl yapabilirim.

İstediğin yazılımı bu sorunlu gördüğün yazılım gibi at Orjinal yazılım istersen de Philips'in resmi sitesinde vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Sağolasın,peki bu 3260 veya 3260I ne oluyor yukarda bir arkadaş kutuda 3260 yazıyordu ama setup'a baktığımda I modeliymiş diye yazmış,gördüğüm kadarıyla I modelinin FW'si daha gelişmiş alırken I modelini nasıl bulacağız,anlayacağız? Veyahut I olmayan modelde de Modifiye yazılımı ile Kumandada ki Repeat tuşlarına Volüm ayarlama atandı mı?

Mesela Aşağıdaki Linkte ki I modeli mi?

Philips DVP 3260

CD tepesini açıp 55 i tuşlayın modeli yazar.

3260I modelinin kasası siyahtır 3260 modeli ise gridir.

Eğer alacaksanız 3260i modelini almanızı öneririm çünkü ben yazılımları 3260i için yapıyorum

3260 modeli elimde olsa onun içinde yazılım düzenlerdim ama yok

Resimdeki 3260'dır kasa rengi gridir (Açık siyah da diyebiliriz). 3260I'nin kasa rengi sim siyahtır ...

Bildiğim kadarıyla Bimeks 3260i satıyor almadan önce kutuyu açtırırsınız kasa sihaysa 3260i'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 3 Ekim 2009; 23:00:43 >

• benimkide simsiyah ama cd tepsisini açıp 55 tuşlayınca 3260 olduğu görülüyor,bu nasıl iş,ayrıca bu yazılımı bizimkilere yükleyemezmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

benimkide simsiyah ama cd tepsisini açıp 55 tuşlayınca 3260 olduğu görülüyor,bu nasıl iş,ayrıca bu yazılımı bizimkilere yükleyemezmiyiz?

sendeki cihaz bu resimdeki model mi ?? ayrıca 3260'a 3260i atılırsa dvd okuyucu çalışmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 4 Ekim 2009; 0:02:12 >
  • evet bu model,bende teknosadan almıştım.
  • Bu yukardaki 3260 oluyor heralde, 3260I modelininde resmini koysanız tuşların dizilimi v.s aynımı 2 model de de tek fark siyah ve açık siyah olması mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

evet bu model,bende teknosadan almıştım.

İşte bendeki model bu değil I modelinin kasası daha siyah

3260i'nın bi kaç resmini çektim ..

Buda 3260 modeli ... Kasa rengi gördüğünüz gibi gri tam siyah değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 4 Ekim 2009; 13:45:00 >

• Tuşların dizilim falan aynı tek fark siyah ve açık siyah enteresan, neden böyle 2 model çıkmış ki gelde şimdi I olanını bul..

Peki I olmayan 3260'da mod yazılımında Kumandaya Volüm ayarlama özelliği kazandırıldı mı? aslında benim aradığım kumandasına Repeat tuşlarına volüm ayarı kazandırılan bir philips 5990 var o da bulunmuyor bunu buldum bunda da I ve I olmayan olayı çıktı
  • quote:

Tuşların dizilim falan aynı tek fark siyah ve açık siyah enteresan, neden böyle 2 model çıkmış ki gelde şimdi I olanını bul..

Peki I olmayan 3260'da mod yazılımında Kumandaya Volüm ayarlama özelliği kazandırıldı mı? aslında benim aradığım kumandasına Repeat tuşlarına volüm ayarı kazandırılan bir philips 5990 var o da bulunmuyor bunu buldum bunda da I ve I olmayan olayı çıktı

Aynı fw yi 3260 içinde yapardım ama zamanım olmuyor belki ilerde yaparım ...
  • bekleriz,ayrıca bu renk olayını çözemedim,şimdi yine baktım siyah tv ve veshpayla birebir uyumlu açık renk olayı bence yok.
  • Ben de epeydir ingilizce kullanıyordum. Bizimkilerin kullanması zor oluyordu. Şimdi hem menüler Türkçe hem alt yazılar büyüyüp, renkleniyor ve ses film içinde arttırılıp azaltılabiliyor ve daha bir çok fonksiyon (gerçi bazı özellikler önceden de vardı). Yeni yazılımı yüklediğini az önce gördüm. -JonTurk- Valla uğraşıp yazılımı tamamen Türkçeleştirmekle de kalmayıp paylaştığın içinde çok teşekkür ederim. Ellerine kollarına sağlık.

*Bu arada (denenmiştir) 2.5 GB çift sesli filmleri rahatlıkla açıp çalıştırabiliyor bu bilgiyi de paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowless -- 7 Ekim 2009; 2:03:40 >
  • 2,5 GB filmleri USB'den mi çalıştırıyor yoksa DVD'den mi eğer USB ise film açılırken çok bekliyor mu?

Bende bugün 5960'da USB HDD'den 2,18 GB dual ses bir film denedim 7,8 dk. bekledim açmadı artık pes ettim kapattım.
  • 16GB HP USB Bellek ile 3GBlik Prodji ripini seyrettim usbden 50-60snde açtı

1.5-2GB lik filmleri 20-30sn gibi bi sürede açıyor ...

Bu değerler usbnin hızına göre değişir.... Dandik kingston usblerde bu süre daha fazla olabiliyor ! 2gblik filmi kingston ile 40-50snde açıyorum ...
  • Aslında bu modelin 3360'dan bir eksiği yok, hatta mod. yazılımla kumandasına ses ayar atanmış,internetten alacağım için alışveriş yaptığım 4-5 sitede yok bulması zor bulsakda birde I ve I olmayan sorunu da var:(
  • quote:

2,5 GB filmleri USB'den mi çalıştırıyor yoksa DVD'den mi eğer USB ise film açılırken çok bekliyor mu?

Bende bugün 5960'da USB HDD'den 2,18 GB dual ses bir film denedim 7,8 dk. bekledim açmadı artık pes ettim kapattım.

Eğer Usb belleğin hızlı ise çabuk açıyor yoksa biraz beklemen gerekiyor. Benim usb yavaş olduğundan rahat 10 dk. bekliyordum ama dvdye atınca çok daha kısa sürede açıyor.
    -JonTurk- yazılımı kurdum şu ana kadar bir problem yok gayet güzel çalışıyor. Tekrar bir teşekkür edeyim dedim.
  • beyler 3260 ile 3264 arasında ne fark var.aynı yazılımları ondada kullanabiliyormuyuz? 20 milyon fiyat farkı var.boşuna fazla para vermiyelim???
  • beyler bi yorum yapın yarın almaya gidicem cihazı teknosadan. 3264 alıyım bi fark yoksa.sitesinden indirilen orginal yazılımda ne gibi değişiklikler oluyor? eğer altyazı büyültme küçültme seçenekleri falan varsa gidip servise yükletirim yazılımı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 3 Kasım 2009; 19:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalb01370

beyler bi yorum yapın yarın almaya gidicem cihazı teknosadan. 3264 alıyım bi fark yoksa.sitesinden indirilen orginal yazılımda ne gibi değişiklikler oluyor? eğer altyazı büyültme küçültme seçenekleri falan varsa gidip servise yükletirim yazılımı???

Philips sitesindeki yazılımlarda pek bi özellik olmaz, Philips alacaksanız Modifiye yazılımı ver mı?ne durumda? ona bakıp almakta fayda var..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.