Şimdi Ara

PHİLİPS 37'' LCD HANGİ MODELİNİ TERCİH ETMELİYİM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yako86

1 ) tv yi alınca ya digiturk ya da uydu alıcısı alacaz... sanırım en iyi bağlantıyı componentla yapabiliyoruz
    bu da senin diger baslıkta verdiğin iki alıcıyla mumkunmus
    bunlardan birisini mi alalım
    yoksa digiturk un su kampanyasından mı yararlanalım(daha dogrusu bu humax kaliteli midir ve component ı var mıdır)
    http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/humax.aspx

2) bi merak ettiğim konu da tv 8 i uyduyla nasıl izledigin(premier league maclarını)
    philips 37pf7331 le lg 37lc2r arasında giriş ve cıkıslar acısından bi fark var mı(hem bilgisayar hem alıcıyı baglamak için)
    girişlerin resimlerine bakman için
    baska bi konu da kalite baglama kablolarını ve receiver ları nerden ve hangi fiyata bulabilecegimiz (ist. avrupa yakasında)

1)bildigim kadari ile humax'ca bu modelde,
    component cikis yok.
    model ismini verebilirsin, daha net bisey soylerim.
    humax marka olarak en iyilerden biridir.
    HD receiver'da da simdilik 1 numara,
    HD receiver.da component de var mesala.
    ama fiyat 400 euro civari.

illa benim tavsiye ettigim 2 receiver'dan birini almak zorunda degilsin.
    zaten samsung bulunmuyor, next'de cok ozellikli degil,
    sanirim ust modeli cikmak uzere.
    birde, scarttan YUV destegi olan receiver.lardan alabilirsin.
    Topfield gibi, dreambox gibi, Goldmaster 9400 gibi.
    ama burda da scart to component kablo alman lazim, oda biraz zor bulunuyor.

2) link vermeniz iyi olmus, incelemek kolay oldu.

37 LC2R'de 2 adet 3'lü RCA var, 37PF7331'de 1 adet
    37 LC2R'de 1 adet VGA var, 37PF7331'de yok
    37 LC2R'de 1 adet RS232 var, 37PF7331'de yok (yazilim atmak icin kullanilir)

digerleri aynı...

LG 37LC2R inputs-outputs

PHİLİPS 37'' LCD HANGİ MODELİNİ TERCİH ETMELİYİM YARDIM

PHİLİPS 37PF7331 inputs-outputs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulokal -- 9 Kasım 2006; 11:56:25 >

• yako86@
    digitürk ün humax kampanyasıyla satılan receiverında component çıkış yok.teknosada cihazı incelemiştim:

• arkadan görünüş budur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 9 Kasım 2006; 12:21:57 >
  • 2. resimdeki parmak, senin mi sevgili bahadır?
    ne yakışıklı adammışsın yaw..
  • eee napıyım dostum hem poz verdirdim hemde çektim
  • Bende 32PF7331 var kablolu yayında kullanıorum. Digiturk hd ye geçnce bizde digiturk alcaz ama bn memnunm tv imden. Bence pixel plus önemli. Demo tuşu var yarısnda pixel plus açık yarınsda kapalı. Orda çok net görülüo. Teknosada falan açtır o demoyu o zmn kesin 7 serisi alırsın. bn eğer philips almasydm LG alcaktm ama philipsi daha ii buldm. 37" için durum nedir bilemm ama bn 7331 den memnunm
  • Bence en iyisi şimdi uygun fiyatlı ama iyi bir receiver almak (sonra bunu evde başka tüplü tv'n varsa ona bağlarsın ne de olsa görüntü aktarıcılar bile 90-100 lira civarında) Ben benim next'i (YE 2000 cı plus) 1-2 sene sonra HD receiverların fiyatları ucuzlayıp kanallarıda artmaya başlatınca yatak odama alırım onuda değerlendirmiş oluruz. HD Receiver'ı da salona koyduk mu tamam... oyoyoyoy

Bu fiyatlara HD receiver almak kanaatimca gereksiz. Bir süre scart'tan takılacağız.. Bu ayın kaçındaydı uydu fuarı? Belki fuardan sonra birden yayılır bu yeni nesil receiverlar

• 37pf7331 ile ilgili hiç bir yerde yorum, açıklama, inceleme gibi bilgiler bulamadım.özellikleri bana göre iyi .fiyatı da 3700 ytl civarlarında.mağazada hd yayında ilk izlenimlerim iyiydi güzeldi ama digiturkte dvd de nasıldır merak ediyorum.kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?
  • 37 pf 7331 ile samsung le37r72b yi kıyasladım.Bilgisayar mühendisi kardeşimle beraber bayağı araştırdık.Öncelikle tv test etmenin en güzel yolunun animasyon dvd leri ile olduğunu ve filmlerde de özellikle karanlık ve gri-siyah tonlamalarının olduğu sahnelerle test edilmesi bayağı etkili oluyor karar vermede.

her iki ürün ile yapılan testlerim sonucu
    1) samsung gri-siyahta daha iyi
    2) ses de samsung daha iyi
    3) kasa kaplamada dahar ince zarif piyano black samsung da var
    hızlı sahnelerde her iki üründe aynı

kısacası samsung daha iyi sanki

kolay gelsin
  • nerde incelediğini söyleyebilirmisin?
    samsung u ben de düşünüyorum ama ailede ben hariç kimse beğenmiyor, beğendiremedim bir türlü.maalesef teknikten anlamayanlar sadece görünüşe bakıyor.
  • Geçen haftasonu Cevahir EP Center'da Philips ve Samsung'u karşılaştırma imkanı buldum (Philips 37PF7331 ve LE40S71B) (LE37S71B başka bir kaynaktan yayın yaptığı için Samsung'un 40 inchlik modelini karşılaştırmak zorunda kaldım.).

Her iki televizyonda aynı kaynaktan yayın yapıyordu. (HD Demo DVD'si)

Benim gördüğüm Philips'in daha net görüntü verdiğiydi.
    Renk, parlaklık ve kontrast olarak Philips daha iyi gözüküyordu.
    Özellikle görüntünün odaklandığı obje dışında kalan görüntüde samsung'ta flulaşma vardı.

Ayrıca 7331'de 2 hdmi olması bence bir avantaj.
    Kağıt üzerinde Samsung'un kontrast oranı 3000 iken Philips'in 2400.
    Diğer özellikleri aşağı yukarı.

Bence burada kritik noktalardan biri de DNIe ve pixel plus'tan hangisinin daha iyi sonuç verdiği.

7331 için en iyi fiyat estore'da 3,420/12 taksit. Bosch bayileri de 3450/12 taksit fiyat veriyorlar.
    Samsung bayileri LE37S71B için 2,999 /12 taksit fiyat veriyorlar.

Saygılar...

• ARKADAŞIM PHİLİPS 7331 3799 CİVARINDA SANA TAVSİYEM 40S71B SAMSUNG ALMAN HEM FİYATI DAHA UCUZ HEMDE BENCE DAHA İYİ PERFORMANS ALIRSIN
  • tabiki de philips 37PF9731. ha birde paran yeterse tabi ki 7,500 ytl de o sebep ten.

not:dünyanın en iyi lcd tv si.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.