Şimdi Ara

Philips 37PF9731D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 37PF9731D sahibi olan kimse var mi?
    Bu yilin EISA odulunun sahibi.
    Turkiye'de satisa sunulmus bir cihaz mi?
    Alet muhtesem gozukuyor.
    Bilgisi olan kimse varsa seviniriz.

• 9237 ytl ile türkiyede satışta. bu bilgiye sadece 1 dakika içinde ulaştım. bil bakalım nasıl
  • Bence onemli olan fiyatin nasil bulundugu degil, fiyatin nasil oldugu?
    37" icin guzel rakam. Fiyatida kendisi kadar guzel yani
  • demek istediğim sende bu bilgiyewww.philips.com.tr adresinden çok rahatça ulaşabilirdin
  • Kesinlikle haklisin aslinda amacim bu urune dikkat cekmekti. Ozelliklerine gore kabul edilebilir bir rakam midir?
    www.weblebi.com da 8.000 YTL civarinda gozukuyor.
  • Bence bir TV ye 8000 Ytl vermek , amacına ters. Sonuçta karşısına geçip birşeyler izleyeceksin. Tabii zevk alarak izlemek güzel ve 3000-5000 ytl civarında bir tv ile bu zevki almak mümkün. parasının hesabını bilmeyen , 1-2 tane arabası olan çok lüks evlerde yaşayanları ayrı bir sınıfa koyuyorum tabii ama bence ülke refahımız , 8000 ytl veripte tv izleyebileceğimiz seviyede değil ve çok uzun süre de olmayacak ...
  • Kesinlikle
  • Philips 37PF9731D 37" 94cm LCD Pixel Plus 3 HD Flat Televizyon

özellikler açısından rakiplerine fark atıyor ama fiyat açısından pahalı bir ürün parasal bir sorunun yoksa al

birde unutmadan philips bazı modellerini türkiyede avrupaya göre daha pahalı satıyor bilgin olsun
  • Evet yurdisinda fiyati 2700€ civarinda...
    Nicin bu kadar bir fark doguyor ki?
  • vergiler ,garanti süresi ,philips distiribütör firmaları , satıcıların aç gözlülüğü diye sıralayabiliriz
  • 37pf9830 peşin fiyatı bazı bayilerde 7400ytl civarında çözünürlük 1920 1020 37pf9731 e tercih edilebilir
  • Vergiler deniyor ama neyin vergisi.Gümrük Birliği yaptığın bir ülkeden (avrupa birliği ülkesi) ithalat yapıyorsan ödeyeceğin bir kdv -ki onuda tahsil ettiğin kdv'den düşüyorsun, birde damga vergisi -çok cüzi...Onun dışında bir şey yok.Bence bu Philipsin yüksek kar marjlı fiyat politikası.Bu drumla ilgili mail attım, tenezzül edip yanıt bile vermediler.O kadarda ürünlerini kullanıyorum üstelik...
    Bilginize...
  • theraptorx ' a kesinlikle katiliyorum. PHILIPS Int. cebinede girmiyordur bu para. Yurtdisinda 2600€ olan cihaz kar elde edilerek satiliyor. Bizde 5000€ ya satiyorlar. Bu aradaki paranin kimlerin cebine gittigi belli.
  • hayırlı geceler arkadasım ben 42pf 9831 modelını tavsıye ederım
  • Çok pahalılar
  • bizdeki vergi oranları avrupa ülkelerine göre yüksektir
    bende sadece vergiler dememiştim
    quote:

vergiler ,garanti süresi ,philips distiribütör firmaları , satıcıların aç gözlülüğü diye sıralayabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.