Şimdi Ara

Philips 40PFK5500 android tv aldık,iade edeyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün vatan bilgisayardan 1599 tl ye philips 40pfk5500 android led tv aldık

Ses seviyesi tatmin etmedi daha yüksek olmalıydı
    Ses kalitesi de tatmin etmedi,hoparlörler sanırım arkada,önde olsaydı daha etkili olurdu,ses derinden geliyormus gibi hissediyorum,benim pc monitöründe de hoparlörler arkada ve bunu hiç sevmiyorum
    Televizyon android ama her uygulama yok (güncelleme ile gelirmi bilmiyorum)

İade etmeyi asıl düşünme nedenim :

smart tv yi açtım,geri dedim (kanala dönmek için) televizyon dondu,hangi tuşa basarsam tepki vermedi,10 saniye kadar sonra televizyon kendini yeniden başlattı,televizyonun kurulumu dün yapıldı,vatandaki arkadaş tv yi beğenmezseniz 3 gün içinde iade edebilirsiniz dedi,forumda bir arkadaş da pfk5500 modeli hakkında bu modeli sakın almayın televizyon kendini yeniden başlatıyor bazen demiş

1- Bu modeli kullanan arkadaşlar yorum yaparsa cidden çok sevinirim
    2- 1600 liraya kadar smart tv özelliği olan tv öneriniz olursa memnun olurum,3d olmasada olur

Philips 40PFK5500 android tv aldık,iade edeyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn89 -- 16 Nisan 2016; 12:14:49 >

• az önce a4tech kablosuz mouse ve logitech kablosuz mouse bağladım televizyona

tv listesini açtım herhangi bir kanal üzerine gelip mouse ile tıkladım o kanal açıldı

daha sonra smart arayüzünü açtım,mouse imleci hareket ediyor,fakat mouse tekerleği çalışmıyor sağ click çalışmıyor,herhangi birseye tıklıyorum açılmıyor

10 dakika önce televizyon kapandı kendini yeniden başlattı dünden beri 4 kez oldu
  • görüntü kalitesi iyi bir tv ancak yazılımsal sorunları olduğu çok yazıldı, "görüntü kalitesi bana yeter, diğer özelliklerini kullanmam" diyorsanız devam edin, bunlar önemliyse yol yakınken iade edin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Nisan 2016; 13:40:01 >
  • iade şart kesinlikle arkadaşlar bu modeli sakın almayın ürün hakkında 100 yorum varsa 80i olumsuz,bilginiz olsun eşinize dostunuza sakın aldırmayın,arkadaşın verdiği linkteki yorumları okudum,cidden sorunlu bir cihaz,arayüzü çok sıkıntılı,kolay ve anlaşılır değil,kullanıcı dostu bir ürün değil,daha sade daha anlaşılır olması gerekiyordu,mesela kanal listesini açıyorum tv ve radyo kanalları iç içe,filtreleme özelliğide yok hani sadece tv kanallarını göster gibisinden,kanal sıralama yok,favori listesi oluşturacaksın favori kanallarını belirliceksin ancak öyle oluyor,arayüze çok çalışması lazım philips in,diğer marka modellerde durum nasıl bilmiyorum,örneğin lg samsunda durum ne,kuzenimde 32lf650v var yeni aldı,bana menüler karışık basit anlaşılır değil demişti,amcamlarda geçen hafta vestel aldı kuzenim kullanmıs biraz benim lg den daha sade anlaşılır diyordu arayüzü
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    ben kesnlikle iade etmeyi düşünüyorum babam gelsin bi işten söyleyeceğim,1600 liraya kadar tv önerin var mı,smart tv olması şart,3d olsada olur olmasa da,mesela senin kullandıgın model olur ben kullanıyorum su modeli çok memnunum dersin yada akrabalarımdan bri kullanıyor çok memnunlar dersin bunun gibi
  • benim durum daha vahim, bende samsung vardı panel gitti uzun zamandır tv bakıyorum ...
    1600'e kadar lg 42lf580n vestel 42fa7500 modelleri bence ideal ... http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/3961-30645/vestel-42fa7500_lg-42lf580n/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.