Şimdi Ara

PHILIPS 40PFL5507H/12 MKV MEDİA PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar ben bu tvyi satın aldım bilgisayarımdaki filmleri burdan kablosuz bağlantı aracılığı ile seyretmmek istiyorum.
    Avi uzantılı dosyalarda herhangi bir problem yok palaşımı açtığım klasörlerin içinde gözüküyorlar ama Mkv uzantılı dosyaları görmüyor tv ne yapmam gerekiyor bunun için
    İşletim sistemim win7 64bittir.

• birisi yardım edebilirmi lütfen
  • Uzantısını avi yapıp deneyebilirmisiniz
  • Televizyonunuz hayırlı olsun öncelikle :) O model .dts ses sistemini desteklemediği için o ses formatında olan .mkv dosyalarını açamayabilirsiniz. Başka mkvler denerseniz bakalım açacak mı? İnternettte MKV formatını AC3 formatına neredeyse görüntü kaybı olmadan çeviren programlar var, bunları kullanarak çok hızlı ve kolay bir şekilde ac3 formatına çevirip izleyebilirsiniz.
  • cevapşar için çok teşekkür ederim yalnız söle birşey var dosyayı usbden oynatıyor ama ağda göremiyor.
    avi yaptım uzantıyı gördü bu seferde oynatmadı:(
  • Bende de 46 5007k ile aynı durum söz konusu. Windows media player in kısıtlamasından kaynaklanıyor olabilir. Şu an yeni aldığım tv mde ölü piksel çıktığı için o soruna yoğunlaştım. Daha sonra genel inceleme içinde dts ses ve türkçe alt yazı sorunun çözümü bunun için gerekli programları, nasıl yapıldığı vs. TV ile ilgili ne varsa hepsinin açıklamasını yapcağım.
  • media player kaynakli oldugu bellide cozebilen yokmu bu roblemi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.