Şimdi Ara

PHILIPS 40PFL8664H/12 40' FULL HD LED TV alan inceleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PHILIPS in 40PFL8664H/12 40" FULL HD LED TV´sini almayı düşünüyorum da bu ürünü alan veya inceleyen var mı? bir de 3000TL den aşağı bildiğiniz bir yerde var mıdır acaba?
    teşekkürler

• 18 eylülde hızlıaldan sipariş verdim, aynı tarihte ozorhan nickli arkadaşta sipariş vermiş, sonra cihazların daha gümrükten geçmediğini öğrendik, sonra türkphilips şu tarih gelecek, tarihi belli değil aralık olabilir falan derken dün kargoya vermişler, hızllıal birkaç kez aradı isterseniz paranızı iade edelim, ne yapmamızı istersiniz diye bende beklerim demiştim ama artık sabrımın son noktasına gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyM

arkadaşlar PHILIPS in 40PFL8664H/12 40" FULL HD LED TV´sini almayı düşünüyorum da bu ürünü alan veya inceleyen var mı? bir de 3000TL den aşağı bildiğiniz bir yerde var mıdır acaba?
    teşekkürler

3000 TL DEN AŞağı zor bulursun bence..
  • Ben daha yeni bir teknoloji olduğu için düşer diye tahmin ediyorum, şimdilik hiçbiryerde yok sanırım ama beklemekten de nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaka9

18 eylülde hızlıaldan sipariş verdim, aynı tarihte ozorhan nickli arkadaşta sipariş vermiş, sonra cihazların daha gümrükten geçmediğini öğrendik, sonra türkphilips şu tarih gelecek, tarihi belli değil aralık olabilir falan derken dün kargoya vermişler, hızllıal birkaç kez aradı isterseniz paranızı iade edelim, ne yapmamızı istersiniz diye bende beklerim demiştim ama artık sabrımın son noktasına gelmişti

onlarınki de düzenbazlık. şu tarihte stoklarda olacaktır diye söyleselermiş ya. ilk biz getirdik diyecekler ya onu da beceremiyorlar.
  • Bu modellerin kontrast oranı 500000/1 olduğu yazıyor, doğrumudur acaba? Çok iyi geldi bana!!!
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-40B6000-LED-TV,9373.html bu ürünü mutlaka incele ,yeni teknoloji dururken eskiyi alma

bence,istanbul bilişim de çok uygun fiyatı da....ambilight özellliği var onda cazip olan...bence led daha iyi
  • düşeceği yerde fiyatı artmış bugün farkettim
  • philips 42" tv yapıyordu normalde

neden acaba 40" e döndüki bu üründe

acaba fason felanmı yaptırıyor
  • az önce hb ye baktım bu tvyi kişiye özel indirime koymuşlar

bide world indirimi ile 6 taksitle 2850ye geliyor duyrulur

ödeme sayfasında çıkıyor bu fiyat ama normalde 3150 yazıyor
  • ben 1,5 ay önce 2888 e blue ray kampanyası ile aldım, geçen perşembe geldi, ambiligt gerçekten hoş bir özellikmiş, gelince ölü piksele baktım pc ye takıp şükür hiç çıkmadı, arka ışık sızıntısı diye birşey söylüyorlardı, siyah ekranda ona baktım oda hiç yoktu, uydu normal scart ile bağlı , bu haliyle bile görüntüsünden memnunum, ürünü görmeden aldım, aylarca araştırdım , mağazada yanyana markalara bakarken görüntüde aslında bu kadar araştıracak bir fark görmediğim için tam samsung 650 alacakken hemen hemen aynı paraya bu led modeli görmeden siparişi verdim,
    40 inç olması ile yanlış hatırlamıyorsam albani sharp panel demişti gibi hatırlıyorum , yanlış hatırlıyor olabilirim, kendisi daha bilgili bu konularda buralardaysa yardımcı olacaktır
  • usb'den video oynatma performansı nasıl yeterince tatmin edici bulan var mı?
    bluray kalitesindeki filmlerde ve altyazılarında takılma falan yaşıyor mudur acaba?
    artık almak lazım çok da fazla düşmez bence. bekle bekle nereye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyM

usb'den video oynatma performansı nasıl yeterince tatmin edici bulan var mı?
    bluray kalitesindeki filmlerde ve altyazılarında takılma falan yaşıyor mudur acaba?
    artık almak lazım çok da fazla düşmez bence. bekle bekle nereye kadar.

usb performansını pek beğenmedim, avi formatında görüntüde sorun yokta ses sanki kesikli çıkıyor, philips ev sinema sisteminin usbsinden aynı filmi izlediğimde onda yapmıyor, gerçi güncelleme yapmadım , yazılımla düzeltirler galiba
  • PHILIPS 42PFL5604 KISA BİR SÜRE İÇİN SADECE 1,699 TL KDV Dahil. AYRICA 40PFL8664 1,109 € + KDV.
  • usb önemli. geleceği düşünerek diyebilirim ki bence çok büyük kolaylık sağlayacaktır. laptoplardaki dahili kart okuyucu özelliği gibi düşünmek lazım. harici olanlardan kullanan çok kalmamıştır sanırım. dolayısıyla performansı önemli.
  • arkadaslar bu tv gun ısıgında parlama yapıyormu bu benım ıcın onemlı
  • yapmıyor,mat ekran
  • Benim gözlemim Philipslerde ki yansıma eski CRT TV lerdeki gibi makul düzeyde...

Paylaşmak istedim...
  • usb den film seyrederken altyazı ayarını yapabilen arkadaş varsa açıklarmı,film seyrediyorum ama alt yazı çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.