bir hafta önce konu başlığındaki tv'den aldım tvnin dahili uydu alıcısı var oturduğumz binada ortak yayın olması sebebiyle servis direk tvye bağlantı yaparak tvyi kurdu bende dün sunny AT-14950 fhd mini uydu alcısı aldım alıcıyı tvye bağlıyorum tvden hdmi kabosunu kaç numaralı yere taktıysam seçiyorum ekranda sunny logosu beliriyor menüye giryorum kurulum için ama tv sürekli reset atıyor bilg gib bir türlü kurulum yapamıyorum diğer hdmi bağlantı noktalarında da denedim ama olmadı sebebi nedir yardımcı olabilecek arkadaşım var mı
teşekkürler.
26-12-2014 aralık cumartesi akşamı marmara forumda teknosadan almış olduğum philips 40puk6809 ürünü özellikle bana yoğun bi şekilde tavsiye ettiler özelikleri ve fiyatı acısından buraya kadar herşey iyidi..evde kurulum yaptıkdan sonra internetten 10 tane değişik formata 4k dosya indirip görüntü görmek istedim..ürün her şekilde bana bu format desteklemiyor dedi..pazar sabahı flasbellek ile aynı yere gittim flasbellek ile diğer ekranlarda deneme yaptık hepsinde dosyalar çalıştı benim almış olduğum ekrandada deneme yaptık sonuç yine aynıydı…yani hic bir 4k dosya çalışmıyordu.. sonra phillips servisi aradık ve bize verdiği cevap 4k dosyaları calıştıracak yazılım nisanda çıkacakmış ve o zaman 4 k dosyaları seyredebilecekmişiz.. bu bütün philips 4k modelerde durum aynıymış..ürün iadesi yapabilir yada başka ürün alabilirmişim.. bütün günümü böyle bir şekilde mahvettikleri içini akbank kredi kartımdan 9 taksit ile çektikleri ücreti iade istedim ..ama bundan sonrası daha bi komikdi..paramı 9 taksite her bir aya yayarak bana geri ödiyeceklermiş….ben hem zaman kaybı ve stres yaşadım başka arkadaşlar mağdur olmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme