Bildirim
Philips 42PF5331-Panasonic 42PV60
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
BU TİP PAHALI CİHAZLARI ALIRKEN ARKASINDAKİ SERVİS DESTEĞİNEDE BAKMAK LAZIM PHILIPS SERVİS TEŞKİLATI OLARAK BU KONUDA ÇOK ŞEYİ AŞMIŞ DURUMDA -
Philips'i bugün aldım.Pip'in yanısıra 1024*1080 olması ayrıca digital kristal netlikte tercih etmemde etken oldu.Tabi aldığım fiyatta ayrı bir faktör.Eğer İzmir'deysen Egemen'e sormadan alma. -
HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE KULLAN -
koolandgang hayırlı olsun iyi günlerde kullan.PIP konusu biraz karışık.Tek tuner varmış ve açılan pencerede resmi donduruyormuş oynatmıyormuş.Doğrusunu sen söylermisin.Birde çözünürlük konusu var.1024x1080İ "İ" olduğu için gerçek çözünürlük olmuyormuş 850x480 gibi düşünün diyorlar.
Birde sen kaça ve nasıl ödemeli aldın yazarsan sevinirim.Bugün Samsung PS42S5H gördüm onuda düşünmeye başladım.. -
Slm.Dediğim gibi İzmir'de Egemen'den aldım.Nakit 3.000.YTL.Buna montaj ve askı aparatı da dahil.Masa veya sehpa üstü aparatı zaten kutudan çıkıyor.Ama biz duvara monte ettirdik.1024*1080 meselesini laptop la test edeceğim ama dışardayım ancak pazar akşamı bakabilirim.Pip e gelince eleman gelip takmış ben yoktum soramadım.Ama uğraştım bölüyor parçalıyor fakat görüntü gelmiyor.Kılavuza baktım gayet güzel anlatıyor ama yorgundum fazla da vaktim yoktu kurcalayamadım.Dönünce kontrol edip yazarım.Ama sorun olacağını sanmıyorum.Çözünürlükle ilgili birşey ekleyeyim.Ben alırken PV 60 E ve 5331 yanyana ve uydudan CNBC E çekiyordu.Panasonic 1024*768.Aralarında çok fazla bir fark olmasa da bana phılıps daha iyi geldi.Tabi bu benim gözlemim en iyisi notebook la check etmek. -
42PV60 Daha iyi yan yana inceleme fırsatım oldu panasonic philipsten daha net ve görüntüler akıcı -
PHILIPS 42PF5331 aslında bir HITACHI plazma. HITACHI paneli kullanıyor. Orijinal ürün olan HITACHI yi almak PHILIPS almaktan daha iyidir diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X