dostum dogubank satıslarında +kdv dıye bırsey olmaz ozellıklede tv ce cıhaz satısında 2300euro kdv dahıl mfıatıdır ama faturası bıraz dusuktur
O kadar para vercem gidip bir de garantisiz alacagim. Oldu!!!
Ya bozulsa ne yapacam. Eline geldiğinde çamaşır makinesi de tamir eden bir adama gitmesini istemem doğrusu. Şu doğubanka güvenemiyorum bir türlü.
Adamlar dogru duzgun bir teknik servis destegi saglasa amenna.. Ama o zamanda fiyat o fiyatlardan veremezler.. İstanbul Bilisim kendi getiriyor ve garanti de veriyor. Bizim bacanaga 2 sene once P5H almistik ve oldukca memnun olmustuk.
quote:
Orjinalden alıntı: funien
Ya bozulsa ne yapacam. Eline geldiğinde çamaşır makinesi de tamir eden bir adama gitmesini istemem doğrusu. Şu doğubanka güvenemiyorum bir türlü.
dostum dogubankta ıthalat yapan 3 fırma var bunların en eskısı PENTA ELEKTRONIK tır su anda ıthlat yapıldıgı zaman sanayıı bakanlıgının ıznı gerekıyor sanayıı bakanlıgının belırlemıs oldugu krıterler var bunları yerıne getıremeyenler ıthalat belgesı alamıyorlar en onemlı 3krıter su: 1- ıthal ettıgın urunlere en az 2yıl garantı vereceksın 2- garantı vermen ıcın en az 5 sehırde en az 10tane teknık servıs kurmalısın 3- ıthal ettıgın urunlerde(ozellıklede tv lerde) mutlaka turkce kullanma kılavuzu koyduracaksın
ehhh arkadaslar daha ne olacak!!! ama su var resmı ıthalatcıyla dogubank arasındakı fıatı degerlendırıp kararı vermek bıze kalmıs
dostum tamam kağıt üstünde haklısın. bunların olması gerekiyor. ancak uygulama böylemi?? Yani televizyonu aldık bozuldu diyelim. ben aylarca servisten çıkmasını beklersem veya abi televizyonu getir biz bakarız türü bir yaklaşım olursa bunun sadece adı garantidir. Şu penta ile ilgili deneyimi olanlar varmı bir yazsınlar şuraya da bizde bir bakalım nasıl bir yer. İşte bazı yerleri övenler var. Kutup AŞ, İstanbul Bilişim A.Ş. gibi yerler çok övüldü forumda. Ama Pentayı hiç duymadık.
quote:
Orjinalden alıntı: funien
dostum tamam kağıt üstünde haklısın. bunların olması gerekiyor. ancak uygulama böylemi?? Yani televizyonu aldık bozuldu diyelim. ben aylarca servisten çıkmasını beklersem veya abi televizyonu getir biz bakarız türü bir yaklaşım olursa bunun sadece adı garantidir. Şu penta ile ilgili deneyimi olanlar varmı bir yazsınlar şuraya da bizde bir bakalım nasıl bir yer. İşte bazı yerleri övenler var. Kutup AŞ, İstanbul Bilişim A.Ş. gibi yerler çok övüldü forumda. Ama Pentayı hiç duymadık.
Arkadaslar ben haticeye degil neticeye bakarim. O kadar..
funien e tamamen katılıyom penta denilen yeri bende hiç duymadım ama İstanbul Bilişim A.Ş.,Kutup AŞ gibi firmalar bir sürü yerde karsımıza çıkmakta bence üründen daha çok ondan sonra karşınıza aldığınız muhattabda önemli
birde şöyle bir konu var. Penta sonuçta doğubankta bir dükkan sanırım. Bizzat görmediğim için sanırım diyorum. Peki izmirde ankarada oturan biri ne yapıyor buradan cihazı alıp, arıza çıkarsa eğer. oralarda yerleri var mı acaba.
Bugun bizim arkadas istanbul bilisimin showroomlarinda oldugunu ogrenmis. pazar gunu ben de gitmeyi dusunuyorum. 42PF7641 i merak ediyordum...
bende kısmetse bu pazar gitmeye çalışacam ozaman muhtemelen karşılasırız :) kartaca
bu urun dogubankta 2300euro bılgınız olsun ama pazar gunu dogubank kapalı
funıen dostum ıstanbul dısındaysan ve ıst bılısımden bu urunu alırsan arıza cıkarsa sana nasıl yardımcı olacaklar acıklarmısın rıca etsem
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
bu urun dogubankta 2300euro bılgınız olsun ama pazar gunu dogubank kapalı
funıen dostum ıstanbul dısındaysan ve ıst bılısımden bu urunu alırsan arıza cıkarsa sana nasıl yardımcı olacaklar acıklarmısın rıca etsem
Faturasi tam mi? Taksit var mi?
dostum dogubankta ıthal edılen hıcbır urun tam faturalı olmaz bu yazdıgım nakıt fıatı pazarlıkla bıraz daha asagı cekılebılır taksıtte ıse bankanın standart komısyonunu uygularlar yanı mısal 10taksıtle alacaksın o fıatın uzerıne(bankasına gore yanı kredıkartına gore degısır) %9 ıle %17 arasında vade farkı eklenıp alınabılır
eros33 kardes sen hangi dukkandasin? Sen yardimci olabilecek gibisin bu konuda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme