Bildirim
PHILIPS 42PFL3527H/12 FULL HD LED aldım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yorum yapacak kimse yok mu arkadaşlar.... -
ben de aldım netten, tv sehpası dahil aldım. Teknosa da akşam gittim gördüm, güzel görünüyor gayet, bu fiyata 42'' daha iyisi yok, bir süredir araştırıyordum. USB wireless adapter ayrıca alman gerekiyor, ya da kablo çekeceksin internet için. -
anladım bende bayadır araştırıyordum evet fiyat uygun geldi. -
hayırlı olsun bende 2 gün önce aldım hd uydu alıcısı aldınızmı sd yayınlar kötü görünüyor bende herhangi çözüm geliştirdinizmi -
Arkadaşlar tv yi ilk hafta kullandı hiçbir sıkıntı olmadan fakat 2. haftasında şöyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayım.
Sıkıntı şu arkadaşlar kanal geçişlerinde önce görüntü net gelmiyor ve donuyor 1-2 saniye sonra görüntü düzeliyor ve yayın devam ediyor.
Şimdi ben uydu alıcısından mı yoksa tvden mi kaynaklıyor anlayamadım?
Kafamı karıştıran ilk hafta böyle bi sıkıntı yoktu sonradan olması şüpheye düşürdü:( -
arkadaşlar bi fikri olan kimse yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: chem06
Arkadaşlar tv yi ilk hafta kullandı hiçbir sıkıntı olmadan fakat 2. haftasında şöyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayım.
Sıkıntı şu arkadaşlar kanal geçişlerinde önce görüntü net gelmiyor ve donuyor 1-2 saniye sonra görüntü düzeliyor ve yayın devam ediyor.
Şimdi ben uydu alıcısından mı yoksa tvden mi kaynaklıyor anlayamadım?
Kafamı karıştıran ilk hafta böyle bi sıkıntı yoktu sonradan olması şüpheye düşürdü:(
Normal bir durum olabilir.Sonucta uydu alıcının çözünürlüğü tvye ayarlanirken birkaç sn gecikme olabilir.Mümkünse uydu alıcıyı başka bir TV'de deneyip kontrol edin.Ayni gecikme varsa da uydu alicidandir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X