Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307H/12 Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozas

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: ozas

Keşke philips, PC deki 3D filmi hdmi kablo ile TV ye aktaracak bir program yayımlasa..

Evet ya.. PC den HDMI ile bağlantı yapınca TV den 3D görüntü algılayamayınca ve 3D'ye geçiremeyince TV bozuk sanmıştım.. Demekki TV'nin desteği yok bu hususta..

Bir sorunda Türksattaki 3D test kanalında 3D'yi aktif hale getiremiyoruz.. Merak ediyorum.. 3D bir uydu yayını olsa izleyemeyecekmiyiz yani.. Babama yalvar yakar aldırdım bu test kanalında çalışmayınca ve 2D yi 3D ye dönüştürme özelliği yok diye demediklerini bırakmadılar..

Ama ben pişman değilim.. Bu panelden eminim.. 47 inch aldım PFL4307 - H modeli.. uydusuz model..

sadece yukardaki sorunlarım var.. tabi bunlar sorunsa..

Bu arada LENE'nin verdiği ayarları yaptım.. görüntü mükemmel oldu.. yazılımda 93'e güncelledim..

pc den 3d görüntü için powerdvd 12 yi kullanıyorum 3d olarak izleniyor, 2d den 3d ye dönüştürme işi sırf özellik olmuş olsun diye konan birşey, nasıl ki sd yayını hd yaparak performans alamazsın aynı şey, önemli olan kaynağında 3d olması, o yüzden kafanıza takmayın, panel güzel memnunum.

power DVD denememiştim.. denerim.. çok sağol..

• merhaba, ekrana hafif allttan veya üstten bakınca görüntü kalitesinde değişme oluyor mu? mesela beyazlaşma veya flulaşma gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 6 Kasım 2012; 9:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

merhaba, ekrana hafif allttan veya üstten bakınca görüntü kalitesinde değişme oluyor mu? mesela beyazlaşma veya flulaşma gibi?

Öyle bir şey yok bende
  • quote:

Kesinlikle bende memnunum.. Dediğim gibi bir arkadaş Türksatta bulunan 3D test kanalını Philips tv sinde test edebilir mi? acaba yayından mı tv denmi kaynaklı bir izlemememe sorunu var.. yoksa başkalarında çalışıyorsa benim tv de bir sorun varsa hemen haberim olsun..

Onun dışında SD ve HD performansı gerçekten müthiş.. 3D yayını zaten ayda bir kez internetten download ettiğim film-demo ve belgesellerle izliyoruz.. Dünyada şu anda çok yayın yokki.. bizim ülkede HD yayının bile tam oturmadığını düşünürsek 3D yayın için en az 15-20 sene lazım diye düşünüyorum.. Onun dışında zaten hertürlü gideri var..

Panel fiatına göre gerçekten harika. görüntü daha nasıl iyi olabilir bilmiyorum. 3d yi fazla kafaya takma. ama ben sammy izledim 3d müthişti çocuklar bayağı etkilenmişti. test kanalına baktım doğru göstermiyor o kadarda önemli değil. maçlar harika gösteriyor. bulutlanma ölü piksel diye bir sıkıntısı yok bu panelde se seviyesi iyi int fena değil daha ne olsun.

• Muhtemelen 3D algılamayışı, yayını aktaran HDMI çıkışın 1080p olmayışı olabilir diye bir teori söyledi bir arkadaş.. yani tam denemedim ama olabilir.. bence de o kadar iyi iş yapan bir panel neden burada tökezlesin.. Bende çok memnunum.. Işıksızması yok, çok şükür ölü piksel yok, siyahlar gerçek siyah.. renkler canlı.. LG övenlere kapı gibi Philips diyorum..
  • quote:

Muhtemelen 3D algılamayışı, yayını aktaran HDMI çıkışın 1080p olmayışı olabilir diye bir teori söyledi bir arkadaş.. yani tam denemedim ama olabilir.. bence de o kadar iyi iş yapan bir panel neden burada tökezlesin.. Bende çok memnunum.. Işıksızması yok, çok şükür ölü piksel yok, siyahlar gerçek siyah.. renkler canlı.. LG övenlere kapı gibi Philips diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: akif23

quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

merhaba, ekrana hafif allttan veya üstten bakınca görüntü kalitesinde değişme oluyor mu? mesela beyazlaşma veya flulaşma gibi?

Öyle bir şey yok bende

ben 3507 kullanıyorum panel farkı var mı acaba? bende böyle bir sorun var, servisi çağırdım hepsinde böyle dedi...
  • quote:

Muhtemelen 3D algılamayışı, yayını aktaran HDMI çıkışın 1080p olmayışı olabilir diye bir teori söyledi bir arkadaş.. yani tam denemedim ama olabilir.. bence de o kadar iyi iş yapan bir panel neden burada tökezlesin.. Bende çok memnunum.. Işıksızması yok, çok şükür ölü piksel yok, siyahlar gerçek siyah.. renkler canlı.. LG övenlere kapı gibi Philips diyorum..

Evet.. uydu alıcısında SBS (Yanyana) 3D test kanalında HDMI çıkışını 1080i olarak ayarlayınca TV deki 3D yayını algıladı ve sorun çözüldü..

Philips satıcıları ve servislerinin boş olduğunu gördüm.. anca satmayı biliyorlar.. soru soruyorsun birşey bilmiyorlar..

Bu forumu o yüzden seviyorum.. Çünkü bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yardımcı oldular.. Çok sağolsun hepsi.. Çok sağolun arkadaşlar..

• 42PFL4307H Tv den sürekli çıt çıt sesi geliyor bu durum normalmidir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekopaket

42PFL4307H Tv den sürekli çıt çıt sesi geliyor bu durum normalmidir.?

hangi işlemleri yaparken oluyor bu çıt çıt ses..??

Servisle irtibata geçtin mi?
  • Ben de televizyonu yeni aldım. Daha bir ay olmadı genel itibariyle iyi bir tv ama benim kumanda bir çalışıyor bir çalışmıyor. pillerini de değiştirdim yeniledim. sizce problem nedir. servisi aradım yarın gelecek. problem tvde de olabilir dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif23

quote:

Yorumlar için teşekkürler, bu model çok fazla satılıyor ben de bunu alacağım sanırım. Hem fiyat olarak, hem de görüntü kalitesi olarak muhteşem.

• Aynen..

Türksat Uydusunda yayın yapan 3D kanalını tvde açmak isteyen ama başaramayan benim gibi arkadaşlara buradan HDMI tv çıkışını 1080i yada 1080p yapmalarını öneriyorum.. tv hemen 3D'yi algılıyor ve muhteşem bir 3D kanalımız olmuş oluyor..

Kesinlikle deneyin.. çünkü Olimpiyat oyunlarını 3D veriyorlar.. hele o açılış töreninin görsel şölenini 3D olarak izlemek bambaşka birşey...

• quote:

Aynen..

Türksat Uydusunda yayın yapan 3D kanalını tvde açmak isteyen ama başaramayan benim gibi arkadaşlara buradan HDMI tv çıkışını 1080i yada 1080p yapmalarını öneriyorum.. tv hemen 3D'yi algılıyor ve muhteşem bir 3D kanalımız olmuş oluyor..

Kesinlikle deneyin.. çünkü Olimpiyat oyunlarını 3D veriyorlar.. hele o açılış töreninin görsel şölenini 3D olarak izlemek bambaşka birşey...

HDMI TV ÇIKIŞINI TV DEN Mİ YOKSA RECEİVER UYDUDAN MI YAPIYORUZ?
    TV DEN İSE BEN YERİNİ BULAMADIM. UYDUM NEXT MİNİ BLACK FARK VAR MI?

• Uydu alıcısı (Receiver) dan yapılacak HDMI çıkış.. bu sayede HD yayın ve 3D yayını algılamış oluyor TV..
  • Arkadaşlar Merhaba, kanal aramayı yapabilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.