Şimdi Ara

Philips 42PFL7404-42PFL8404 / Toshiba 42XV500-Toshiba 42ZV555D tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tosh 37xv500p kullanıyorum ve gayette memnunum. kardeşim için bir panel almayı düşünüyoruz ben tosh ta ısrarcıyım o da Philips de :D Bu paneller içinden hangisini almamız doğru olur yada 42" te 2500 tl civarı başka bir öneriniz olur mu? Özellikle albani usta dan tosh panel özerisi bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• Selamlar

1-Ben XV serisini sadece "Gamer" lar için tavsiye ediyorum!! normal TV olarak zayıflıkları vardır!+eski Modeldir ayrıca!

2-ZV serisi ise 2009 modeldir(aslında 2008 modeldir)ancak Avrupada en son seri olarak bu satılıyor,çok fazla iddialı seri değildir(42" den
    bahsediyorum IPS Modül kullanılan)normal TV izlemede çok iyi değil!

3-ZV46" olsaydı OK++ama buda TR de yok!

4-ANCAK>>>Processor(Motionhandling başarısı v.s)kısaca Makine ile ilgili her bir olayda bu Tosh lar piyasadaki en iyi panellerdir!!!
    Ama işlevsel olarak bazı farklı durumları vardır;salt TV izleme söz konusu olursa ben Phil derim,ama iş Makinenin başarısı +Gamer v.s işine
    gelirse zaten Tosh lar rakipsiz!!!

Sanırım ne demek istdiğimi anladınız,Fast-Motion/input-LAG ve Motion la ilgili düşünceleriniz v.s varsa Tosh rakipsizdir,herkesi ciddi sollar
    ama Siyah başarısı,İzleme açısı,Renkler v.s gibi konularda ise geri kalıyor,yani hangi işlemler için panel alacaksanız ona göre tercih
    yapacaksınız!!!

5-ZV42 deki Modül ile Phil deki Modül de zaten aynıdır>>> "IPS"
    Ancak Görüntü işleme/renkler v.s konusunda Phil iyidir ama Tosh ise Motionhandling olayında çok ciddi iyidir(F/W filan istemez,takarsınız fişe
    izlersiniz)

++

• Beklediğimden çok hızlı bir cevap oldu albani usta ilgin ve açıklamaların için çok teşekkür ederim. O zaman Philips e yönelmek daha doğru olacak sanırım. 7404 ile 8404 arasında fiyat farkını hakedecek özellik farkı varmıdır onu merak ediyorum. İncelediğim kadarıyla 7404 daha çok görüntü teknolojisi barındırıyor. ama 8404 daha pahalı. Ya da bu fiyat aralığında başka marka-model önerisinde bulunabilirmisiniz? Konu lcd tv olunca kafalar çok karışıyor malesef :(
  • Ben Phil i anlamış değilim heriflerde bin tane model var!!!

Tosh sadece Motionhandling olarak buna yada diğerlerine basar hepsi odur!!!
    Normal TV izlemede Phil iyidir++
  • hehe eyvallah hocam.
  • tosh alın bence..sonucta paneller aynı ama toshtaki işlemci piksel pro V yarı yolda bırakmaz hic bizaman...kullanıcısı olarak rahatlıkla soyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.