Şimdi Ara

Philips 47PFK7109 mı Sony kdl50w815 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler inşallah isteklerimizi karşılar..Sony de test ettiğim videolarda hiç bi sorun olmadı banding testinde yağ gibi aktı yanında Samsung vardı yanına bile gelemedi görüntü kalitesinde..philipste dun aksam bi video seyrettim inceleme bi tek ambilight mı ne o güzel acaba dedim bugün bimekse gittim inceledim LG ile ayni seviyede ondada dikey gölgelenme vardi 7109 modelinde...LG 730 da seedim kumar oynamak istemedim nasip cikacak diye sonuç Sony aldik ciktik.815 teknosada yoktu tablet hediyesi 319 TL ilk olduğu icin 805b aldım çıktim arada 400-600 hz farkı birde panel renk farkı var sanırım 815 özelliklerini incelemedim cunku..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26sinan 2 kullanıcısına yanıt
    bende 815 olanını bugun aldım. yarın servisi arıcam kurulum için, insallah yarın kurarlar.
    805 den artısı hz farkı ama, 805 in siyah olması da ayrı bir avantaj, gri çerceve tavsiye edilmiyor, üstelik tablet hediyesiyle sende mantıklı bir alısveriş yapmıssın.
    ikimizede hayırlı olsun,
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcygt86 -- 17 Ağustos 2014; 16:14:06 >
  • hayırlı olsun sanada güle güle kullan inşallah ikimizinde isteklerini karşılar ama araştırdığım ve test ettiğim kadarıyla iyi bir karar verdik gibime geliyor..
    Şimdide bi arkadaştan 3D filmler almıştım 7-8 tane var internetten nereden indirebilirim ona bakıyorum bi AVATAR filmini indireyimde eşimle bi seyredelim güzelce..
    Sony ses sistemide vardı bende 5+1 onuda servise bağlatıcam TV ye inşallah güzel performans alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26sinan -- 18 Ağustos 2014; 0:41:53 >
    Valla 3d filmler 20 gb den aşşagı değil, ben 3d test videoları indirdim 3-5 dakkalık, adil kullanım kotasını zorlar bende, anca ayın sonuna dogru indiririm o filmleri, gerci indirsemde o boyutta flash yok baska bi atma yolu varmı acaba?

• Harici hard disk alman gerek bende 750 GB lık var ddirekt TV ye takabilirsin..7-8 3d ve 5 tane fln 1080p filmlerden var 160GB yaptı :) kiralamak istediğinde de hard diski götürürsün alacagin yere oraya atıverir

hocam kurulum yapıldı mı, benimki yapıldı, gelen tiplere servis demeye bin şahit ister.
    pixel testi yapalım diyorum, ölü pixel olsa gözüm görürdü diyo :) lanet olsun dedim gittiler, kurulum yapıldıgına dair bir belge verilmedi, kutunun üzerindeki barkodu söktü gitti.
  • Geldiler kurulum yaptılar anlattılar gittiler..Servis olarak iyiydi anlattılarda aklımda kalmadı uykudan kalkmıştım çünkü :) 3d izledim güzeldi normal SD kanalları güzel gosteriyo hd kanallar zaten çok iyi.yanlız tek kumanda oolması kotu LG deki gibi bi akıllı kumandası olaymış iyi olurmuş.
    Yanlız ben normal.internete nasıl girecegimi bulamadım??? İnternetten film seyredeyim dedim internet browserı bulamadım normal uygulamalara gidiyorum cins cins şeyler var.bakalım kurcalayarak buluruz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26sinan -- 19 Ağustos 2014; 0:12:36 >
  • Bu tv yi 19 agustos sali gunu media markta uzun uzun inceleme firsatim oldu. Nasil olduysa media markt hatanin buyunu yapip lg samsung ve philip marka tvlerin son modellerinden yan yana koymustu ve uydu yayini baglamislardi. Samsung sanirim 46h7000 modeliydi ama lg nin tam model numarasini hatirlamiyorum.

Sd yayinda kesinlikle philips daha onde.çim, su, karanlik gokyuzu ve yildiz detaylari gibi dikkat cekebilecek ayirt edici goruntulerde sd yayinda fark atiyor.

3d filmlerde istedigin acidan seyredebilme ozelligi sayesinde samsung kesinlikle daha iyi.

Smart ozelligi konusunda lg webos ile cosmus durumda ama samaung kadar hizli tepki vermiyordu.

Gorsel testim ortalama 1,5 saat kadar surdu. Tvlere dagiticilardan gelen kablolarda birbirleri arasinda degistirildi. Renk ayarlari her birinde optimum renk yakalanmaya calisildi ve son olarakta 3d de goruntunun titresimine bakildi. Philips asla titresim yapmazken lg derinlik ayari yapildikca kendini birakmaya basladi.

Smart ozelligi tam bir yalan dolan. Taki android tvler cikana kadar hepsi pazarin ekmegini yiyip bitirecekler.

Sonuc olarak su an yazmaya firsat bulamadigim daha bircok test yaptim. Su kadarini soyleyebilirim. Benim tv de aradigim sey bana keyif vermesi bakarken goruntudeki camurlanmalari dusunmemeliyim. Philips beyazi beyaz, siyahi siyah olarak vermesi, sd goruntude digerlerine fark atar performansi, hd goruntulerdeki netlik ve titresimsiz surekliligi, goruntu detaylarinda diger panellerin vermedigi detaylari vernmesiyle tv olarak farki atiyor.

Butun bunlara karsilik amac smart ozellikler satin almaksa asla philip almayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

Bu tv yi 19 agustos sali gunu media markta uzun uzun inceleme firsatim oldu. Nasil olduysa media markt hatanin buyunu yapip lg samsung ve philip marka tvlerin son modellerinden yan yana koymustu ve uydu yayini baglamislardi. Samsung sanirim 46h7000 modeliydi ama lg nin tam model numarasini hatirlamiyorum.

Sd yayinda kesinlikle philips daha onde.çim, su, karanlik gokyuzu ve yildiz detaylari gibi dikkat cekebilecek ayirt edici goruntulerde sd yayinda fark atiyor.

3d filmlerde istedigin acidan seyredebilme ozelligi sayesinde samsung kesinlikle daha iyi.

Smart ozelligi konusunda lg webos ile cosmus durumda ama samaung kadar hizli tepki vermiyordu.

Gorsel testim ortalama 1,5 saat kadar surdu. Tvlere dagiticilardan gelen kablolarda birbirleri arasinda degistirildi. Renk ayarlari her birinde optimum renk yakalanmaya calisildi ve son olarakta 3d de goruntunun titresimine bakildi. Philips asla titresim yapmazken lg derinlik ayari yapildikca kendini birakmaya basladi.

Smart ozelligi tam bir yalan dolan. Taki android tvler cikana kadar hepsi pazarin ekmegini yiyip bitirecekler.

Sonuc olarak su an yazmaya firsat bulamadigim daha bircok test yaptim. Su kadarini soyleyebilirim. Benim tv de aradigim sey bana keyif vermesi bakarken goruntudeki camurlanmalari dusunmemeliyim. Philips beyazi beyaz, siyahi siyah olarak vermesi, sd goruntude digerlerine fark atar performansi, hd goruntulerdeki netlik ve titresimsiz surekliligi, goruntu detaylarinda diger panellerin vermedigi detaylari vernmesiyle tv olarak farki atiyor.

Butun bunlara karsilik amac smart ozellikler satin almaksa asla philip almayin.

Selamlar birkaç sorum olacak...

Keskinlik ve renkler nasıl ?
    Hızlı sahnelerde titreme,ghosting(gölgelenme),banding, sorunu oluyor mu özellikle akıcılık nasıl ?
    Smart özelliği sormuyorum bile hdd ve usb de sıkıntı yaşıyormusunuz?
    Lg 670v modeli ve pfk7109 modelleri arasında kaldım karar veremiyorum öncelik görüntü kalitesi benim için..

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 16 Ekim 2014; 8:58:38 >

• PHILIPS 47PFK7109 modeli dün almış bulunmaktayım .Önceliğim LG 47LB730V idi ve kesin kararla gitmiştim.Lg nin bir alt modeliyle Philips yanyanaydı.Hd tv yayınında Philips detay seviyesi olarak bariz önde.Bakınca direk görüyorsunuz.3d önceliğimdi onun için kesin lg alacaktım.3d yi de test ettim hangisi iyi anlayamadım.Maç yayını ikisinde de aynı aşağı yukarı.Ancak trt hd de dizi vardı oyuncunun yüz hatları philips te daha detaylı.Kabul etmek zorunda kaldım.Philips resmen beni almalısın diye bağırıyordu.Smart olayı zaten benim için çok öcelikli değil.Önceliğim 3d idi ancak onuda sammy animasyonda anlamak çok zor.
    Onun için lg istesemde zorla philips kendini aldırdı.AKşam kurulum yapılacak görüşlerimi aktarırım.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,hayırlı olsun,ben de bu tv ve yeni androidli 8000 serisi arasında kaldım,eğer mümkünse maç açıp seyreder misiniz?şunu merak ediyorum...Maç oynarken,çimler nasıl gözüküyor?,kamera yakınlaştığında problem olmuyor,ama biraz uzaktan çekmeye başladığında,odaklanma sorunu olurmuş gibi,çimlerin rengi bir netleşip,bir fluğlaşıyor mu?blu-ray ve dvd performansı nasıl,samsung tv lerdeki gibi tiyatro oyunu izlermiş hissi mi veriyor,yoksa doğal mı?eğer mümkünse,iyi bir camerayla ya da cep telefonunuzu sabitleyip titreşimsiz ve net bir video çekmeniz mümkün mü?,hem maç,hem de media player performansı açısından...
  • Media marketten SONY KDL50W815'i almaya karar verdim. Ancak birkaç kişinin "NTFS disk tanımıyor, her hd diski tanımıyor demesi beni rahatsız etti, tv alımında öncelim film ve dizi seyretmek. tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.