Şimdi Ara

Philips 47PFL6877K mı yoksa lg 47lm660s mi? SAMSUNG UE46ES7000 ALINDI :d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yolcu58

bende kaç defa özellikle gittim baktım test ettim samsung kötü değil hatta babamamda samsung lcd var gayette iyi ama samsun led 3d tvler renkleri cok canlı doğallıkdan uzak ayrıca 3d gözlikleri aktif gözlük hem fazla kullanamıyorsun hemde pahalı phılıpsleride cok inceledin görüntü doğal gayet net güzel 3d si de cok tatminkar ayrıca bana gayet kaliteli bir görüntü verdi Lg ye gelince servislerinin berbatlıgını ve alakasızlığını interneti biraz araştırınca görüyorsunuz dediğim gibi tercih ve bütce meselesi

en başda ben lg alacaktım ama servis kalitesisliği ve 2d yayın kalitesizliği beni vaz geçirdi

Samsung babamlarda var gayette memnun olduklarından onu araştırmaya başladım ama ondaki aktif gözlük ve yorucu parlak görüntüler beni caydırdı 3d kalitesi olarak tatmin edici ama aktif gözlük olayı beni acmadı

Phılıps ın 5507 modeli cıktığında gittim inceledim görüntü cok hoşuma gitti hatta tam alıyordum ama ondada aktif gözlük olayı olunca vaz geçtim ve bir kaç ay 6000 serisini bekledim şimdide 6877 serisi cıkıncada bunu alacam dedim benim tercihlerime hitap ediyordu onuda inceledim görüntü gayet doğal ve net bir arkadaşın dediği gibi televizyondan ne beklediğine bağlı ben 2d ve 3d yi kaliteli istiyorum 688 de bu var sımart tv özelliği oda var he alınır bi aksılık cıkar ölü piksel veya bulutlanma gibi teknık sorunlar onuda çağırır servisi değişim isteriz

dediğim gibi bütçe ve ne yapmak istediğinizle ilgili

bir arkadaş demişya teknosa neyi satmak isterse seni ona yöneltiyor COKKKK doğru bir laf 6877 sadece teknosa getiriyor yanlış bilmiyorsam ama lg yi nerdeyse bakkaldan bile albilirsiniz

bende samsungun ozellıkle 7000 serisinde oyle oldugunu dusunuyordum fakat tam olarak oyle değil aslında televizyonun ayarlarıyla oynadığınız zaman ne kadar güzel olduğunu anlayabilirsiniz yani canlı gözükmesinin sebebi bunuda sağlayabiliyoruz demelerinden kaynaklanıyor ve çok çok hızlı her anlamıyla lakin philips te çok güzel zaten arastırıp onu almaya gittim fakat bir anlık karar vermemek gerekiyormuş bayağı ayarlarıyla bile haşir neşir olman gerekiyormuş yani bana yavaş geldi bir televizyona 3000 tl filan verecem ve ara geçişleri olsun menüsü olsun olacak çıldırırım valla zaten ona tanık hemen bıraktım birde samsungun teknoloji anlamında müthiş bir atılımı oldu gerek tv gerek cep telefonu bu yüzden buna yöneldim ve pasif gözlükte şunu sezdim 3d görüntüyü izliyorum ilk 2-3 dakika çok güzel sonrada bir şeyler oluyor ve görüntü dökülüyor gibi bunu dediğimde görevli bana olur öyle şeyler pasif gözlük bu baş ağrısı yapmaz ucuz filan diye herkesin kullandıgı özlü sozleri sıraladı ben 3 bin tl verecem sonrada böyle durumla karşılaşacam ve sabit durmam lazımmış belki o yüzden tam karşısında dedim adama bu bizim eski tulu tvlerin canagına dondu catıya cıkardı abim esikiden bana oldu mu yayın derdi bu buna benzedi dedim aadamda eee ama bu daha ucuz gözlükleri ve de baş agrısı yapmıyor diyor sonra Allahtan arkadaşım vardı onda da aktif gozluk kullandıgı bir tv varmış söyledim ona yok dedi baş ağrısı dedikleri gibi değil sürekli takınca gozlugu psikolojik olarak etkileniyorsun dedi birde samsungun 7000 serisinde oyun muthıs yonetici biri vardı tanıdıktı ps3 bağlattılar benim için o ekran canlılığı o kadar işe yarıyormuşki gel bir maç yapalım o derece :D eğer 2500 tl yi geçiyorsan bir tv alırken ozaman 400-500e bakmayacan en iyisini alacaksın ve benim sahsi fikrim 46 inchten de asagı bir tv alınmaz

• hayırlı olsun bende senin gibi 700 hayranıydım tai Darty de 6877 ile yan yana gördükten sonra. İki tv dede F1 yayınlanıyordu. 7000 daha canlı fakat asfalta fren izleri olur ya nedense 7000 de görünmezken 6877 de bariz bir şekilde görünüyordu. Yani 6877 ayrıntıları daha iyi gösteriyor.. Kliksa da puan ile 7000 serisi 3099 TL'ye geliyor.. Ama yinede iyi tv tekrar hayırlı olsun. bende ikisi arasında hala kararsızım..

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900351320
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdemin

hayırlı olsun bende senin gibi 700 hayranıydım tai Darty de 6877 ile yan yana gördükten sonra. İki tv dede F1 yayınlanıyordu. 7000 daha canlı fakat asfalta fren izleri olur ya nedense 7000 de görünmezken 6877 de bariz bir şekilde görünüyordu. Yani 6877 ayrıntıları daha iyi gösteriyor.. Kliksa da puan ile 7000 serisi 3099 TL'ye geliyor.. Ama yinede iyi tv tekrar hayırlı olsun. bende ikisi arasında hala kararsızım..

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900351320

inanın bende ikisi arasında kalmıştım hatta 7000 serisi çok az da olas fiyat farkı olduğu için almam diyordum o yüzden lg ye dönmüştüm fakat lg aman aman dedim man u maçı vardı o topun duraklamalarını hissediyo insan o yüzdende izlerken kafayı yerim diye hemen vazgeçtim sonra 7000 serisini görünce bazı denemelerde yaptım işte ps3 3d( uzun süreli) hd yayın sonrasında aradığım bu dedim ve 6877k alanların çoğu geri veriyor bu sorun hakikaten canımı sıkmıştı birde satıcılara (ozellıkle teknosa) guvenmeyın o gün ne satmak istiyorsa onu övüyorlar ayrıca;

garanti garanti garanti çok çok çok önemli yani 200 tl fazla ver ama gözün arkada kalmasın neymiş efendim bizden garantilisiniz öyle şey mi olur bu ithalatçı ve bizden garantili diyenlerin ürünleri geneli mesela lg aldım diyelim bir şeyini beğenmedim sorun çıktı geri yolladım adamlar bunu geri gönderirken bu çakallar (vatan hızlı al filan gibi adresler) hemen anlaşıp bunların o malını alıyor kendileri piyasanın biraz aşağısına(200-300tl gibi) satıyor ev tabiki lg (bu sadece bir ornek marka ismidir digerleride dahil) seri numarasını bunlardan alıyor bu firmalara veriyor darty bilmiyorum ne garantisi verdiğini fakat güvenilir yerden alın 200tl -300 tl özellikle eğer bir tvye 3 bin tl veriyorsanız önemli bir fark değil özellikle tv ler için çok sık sorun çıkarabilir hemen olmasada 2-3 ay sonra

samsung 46 ue 7000 serisi ayrıca çift toplamda 4 çekmeceli isteye bağlı ikiye düsürülebilir çok güzel şık bir masa (odama alacağım için çekmeceli tercih ettim ayrıca kabloların saklanacağı yerde var ) duvara asılması için aparat ve 2 tanede hdmı kablo aldım hepsi 3850 tl ve 10 ay taksit normalde 1 tane hdmı veriyordu adam tanıdıktı 2 tane aldım kendi hakkını verdi saolsun :D(bence gider alır istediği kadar)

not:ürün kliksa da şu anda tükenmiştir ne zaman gelecekleri hakkında bilgi verilmiyor teknosada da internet üzerinden alım tükenmiştir fakat mağazalarda varmış mağaza fiyatıda da 5399 tl imiş adama dedim dalga mı geçiyorsunuz sırıtarak yok efendim bizim uygulamamız böyle diyor internet üzerinden alınca 3599 tl ve hediye çeki oda bonus card veya pesın ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sndrk1 -- 16 Eylül 2012; 16:32:46 >

• birde şunu söylemeden geçemiyeceğim alan arkadaşlar bu tür özellikli tv alıyorsanız kesinlike 46 inc aşağısına düşmeyin keyfini o zaman yaşarsınız kaldı ki alan arkadaşlar genelde keşke 55 inc alsaydım gibi yorumlar yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bende devamli ps3 oynuyorum, ambiligt 3 ve 2 cekirdekli ayrica micro diming olan 6877 de oynamak inan ki ayri bir tat veriyor , yinede kendin bilirsin ama ben cok memmunum oyun performans indan.bu tv yi alirken dedigin LG lerde vardi bunun yaninda kesinlikle görüntü kalitesi bakimindan philips öndeydi ,gözlerimle gördüm yoksa inanki bende LG alirdim
     Philips 47PFL6877K mı yoksa lg 47lm660s mi? SAMSUNG UE46ES7000 ALINDI :d

Bende ps3 ve film izlemek için tv arayışı içindeyim.Ve bu 6877 çok hoşuma gitti.sizinde yorumunuzu okuyunca bunda karar kıldım.Ama hiç biyerde yok ne yazık ki bulamadım.Ps3 için önerebiliceğiniz alternatif bir tv var mıdır? almışken 3d de olsun istiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bende devamli ps3 oynuyorum, ambiligt 3 ve 2 cekirdekli ayrica micro diming olan 6877 de oynamak inan ki ayri bir tat veriyor , yinede kendin bilirsin ama ben cok memmunum oyun performans indan.bu tv yi alirken dedigin LG lerde vardi bunun yaninda kesinlikle görüntü kalitesi bakimindan philips öndeydi ,gözlerimle gördüm yoksa inanki bende LG alirdim

Bende ps3 ve film izlemek için tv arayışı içindeyim.Ve bu 6877 çok hoşuma gitti.sizinde yorumunuzu okuyunca bunda karar kıldım.Ama hiç biyerde yok ne yazık ki bulamadım.Ps3 için önerebiliceğiniz alternatif bir tv var mıdır? almışken 3d de olsun istiyorum:)

6877 muhteşem bir televizyon, az biraz bekle kaçırma derim. 2012 Model ürün olduğu için en geç 1-2 haftaya stoklara girer. Kaldı ki forumdaki arkadaşlar Teknosa'nın elinde olduğunu söylüyordu belki de turuncu indirim için saklıyorlardır ki bu senin için güzel haber indirimli alacaksın demektir Hayırlı olsun, çok güzel ürün! Gerçekten imrendim :)

• SAKIN YANAŞMAYIN BERBAT SORUNLU BİR TV. 4 YILDIR PHİLİPS 37 PFL 9603 KULLANIYORDUM. EKRAN KIRILDI. 42 PFL 6877 ALDIM. ERTESİ GÜN GERİ VERİP PANASONİC 42WT50E ALDIM. PHİLİPS GÖRÜNTÜ MENÜLER HERŞEY KÖTÜ. İKİDEBİR KARIŞIYOR TAKILIYOR BENCE HATALI ÜRETİM O TV. AMA PANASONİC NERDEYSE İPHONE GİBİ HIZLI VE HD GÖRÜNTÜ SÜPER, YOUTUBE SÜPER. SD YAYINLARDA ESKİ TV Mİ ARIYORUM. SESDE ESKİSİNDE SÜPERDİ.
  • Ben de dün 47 inçlik 6877 televizyonumun kurulumunu tamamlattım, son güncellemesini kurdum ve izlenimlerimi aktaracağım. Öncelikle bu tv'yi internetten aldığım için bir önce geri iade hakkımı kullanmayı düşünüyorum, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan aşağıdaki yazı ve videolara istinaden tavsiyelerini rica ederim:

1- TV'de DSE, ölü piksel, bulutlanma yok, ışık sızması yok denecek kadar az, lag-time çok çok az . Buraya kadar şanslıyım sanırım.

2- Mouse taktım, neredeyse 5dk sonra tepki veriyor, şaka bir yana şöyle ekranda 3-5 cm ilerledikten sonra donup kalıyor resmen, kanser oldum. Mouse'ta sorun yok, başka ürünlerle çatır çatır kullanıyorum. Diğer kullanıcılarda da durum böyle mi?

3- Arka üstte yer alan ambilight ışıklarından 7-8 tanesi içeriye doğru daha gömülü bir vaziyette duruyor. Yani yukarı doğru ışık verirken o olan biraz daha gölgeli. Şu an ekran duvara asılı olmadığı için duvarla TV arasında mesafe var ve ışık geniş açıdan duvara yansıyor ve bunu fark etmiyorum ama duvara monte ettiğimde böyle bir dengesizlik olacağını düşünüyorum. Yine diğer kullanıcılara sormak isterim, kafaya takılacak bir sorun mudur? Resimler aşağıda.

4- Sıra en can sıkıcı şeye geldi. Bu TV ile Pes oynamak tam bir hayal kırıklığı. Aşağıdaki videolarda Perfect Natural Motion açık ve kapalı iken yaptığım çekimleri bulabilirsiniz. Kapalı iken sorun yok. Açık iken ise top öyle bir titriyor ki görmek imkansız. Video 30fps çekildiği için çıplak gözle çok çok daha ne görülüyor, tahmin edersiniz işte, zaten videoda da gerektiği kadar net. Forumlara baktığımda Philips bu ayarı kapalı olarak kullanmamızı tavsiye ediyor. E o zaman bu ayar için neden ekstra para verdim ben diye düşünüyorum. Ya da ne işe yarar bu özellik, nerede kullanmalı? 2200TL ye 400hz lik LG lm660 alcakken daha iyi olsun diye 600hz lik bu TV'yi aldım üzerine 400TL daha ödemeyi göze alarak. Madem bunu kapatacaksam benim 4 yıl önce aldığım ve şu an değeri 600-700TL olan eski LG televizyonumdan ne farkı var ki bunun??? Hatta bahse girerim ki eski LCD TV'mde görüntü çok daha akıcıydı. E şimdi ben gidip 100hz lik 3D LED TV almasını bilmez miydim 1500TL'ye, hıyar mıyım ben de buna sırf ambilight'ı var diye (o da sorunlu ya) 2600TL saydım???
    VIDEOLAR:
    http://www.youtube.com/watch?v=lBrwzDpnQPg&feature=youtu.be
    http://www.youtube.com/watch?v=2egfooKo2QE&feature=youtu.be

Kanalların altından geçen alt yazılarda da durum aynı. Yanlız bundaki durum şöyle, aynı altyazı geçerken titremenin gidip geldiğini gördüm. Örneğin 2 sn titriyor, sonra 2 sn normal akıyor, sonra tekrar titreyerek devam ediyor.

Şimdi bu sorun düzelecek mi düzelmeyecek mi? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi? Yazılımla düzelir mi diye soranlar gördüm forumlarda ama kimse net bir yanıt vermemiş. Nedir durum üstedlar?

5- 4. maddeye ek olarak bir de genel kastırma sorunu var. Natural motion kapalıyken daha bir fark edilir oluyor. Örneğin ekran soldan sağa kayarken 1-2 tık titreme yaparak gidiyor, tıpkı yanlış vitese atılmış arabanın teklemesi gibi.

6- Yine Pes oynarken dikkat ettim. 3D'si açıkken yakın çekimde oyuncu önümden geçiyor ama tek parça görmek mümkün değil, aynı oyuncu ekrandan kaybolana kadar onu en az 10 karede görüyorum. Yine aynı konuya geleceğim ama maalesef 1500 liralık TV'nin bundan kötü olacağını hiç sanmıyorum. Daha tam bir video testi yapamdım ama oyunda 3D'si beni tatmin etmedi, aynı performansı daha ucuz TV'lerden alacağımı düşünüyorum.

Netice olarak uzun araştırmalar sonucu LG lm 660 almak niyetiyle gittiğim mağazada bu TV'yi görüp elim boş çıktıktan sonra internetten sipariş ettiğim bu TV beni pek tatmin etmedi. SD yayınlarının harika olduğunu söylüyor herkes. Vallahi ben öyle bir harika göremedim henüz. Kötü değil ama harika da değil, eski LG TV'mden iyi değil en azından, WOW dedirtmedi anlayacağınız. Peki ben bunları neden yazıyorum, bu forumu okuyorsak bir şeyler paylaşıyorsak EN UYGUN FİYATA EN İYİ PERFORMANSI ARADIĞIMIZDANDIR. Buna istinaden ben bu ürünün F/P ürünü olduğunu düşünmüyorum.

Ambilight güzel ama bana bu ürünü geri iade edip 2200'e (geçen hafta ben Philips TV'mi alırken LG fiyatı) LM660'i denemek için yol görünüyor sanırım. 400TL ambilight için verilir mi derseniz, cebinizde para varsa verilir derim. Ancak böyle dandik sorunlar çıkarıp can sıkmamak kaydıyla...

ŞİMDİ TAVSİYELER NEDİR, VAKTİ VARKEN BU TV GERİ GİTMELİ Mİ SİZCE???

BAKIN NE KADAR VAKTİM GİTTİ BU YAZIYI YAZARKEN BİLE, HEM 400TL FAZLA VERDİM HEM DE UĞRAŞIYORUM 2 GÜNDÜR, OLACAK İŞ DEĞİL…

• takipteyim..
  • bende aldım yarın gelip kurulumunu yapacaklar 660s ile bunun arasında kaldım ama bunu tavsiye ettiler teknosada 6877 den görüntü olarak daha iyi performans alırsın dediler bakalım görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherchie

bende aldım yarın gelip kurulumunu yapacaklar 660s ile bunun arasında kaldım ama bunu tavsiye ettiler teknosada 6877 den görüntü olarak daha iyi performans alırsın dediler bakalım görecez

görüşlerinizi bekliyoruz..

hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Orijinalden alıntı: sherchie

bende aldım yarın gelip kurulumunu yapacaklar 660s ile bunun arasında kaldım ama bunu tavsiye ettiler teknosada 6877 den görüntü olarak daha iyi performans alırsın dediler bakalım görecez

görüşlerinizi bekliyoruz..

hayırlı olsun..

gerçekten muhteşem 3d performansı ve hd kanallardaki kalitesi gerçekten muhteşem. Artık ışıkları açmıyoruz amblight ile çok güzel oluyor tek eksik facebook ta mesajlaşamadım yada ben yapamadım diğer tv lerde nasıl bilemiyorum
  • LG Mİ PHİLPİPS Mİ SAMSUNG MU arkadaşlar çok uzun soluklu araştımalardan sonra tv mi buldum öyle böyle deyil 4 aya yakın araştırdım burda paylaşayım.DÜNYADA PANEL ÜRETEN 6 yada 7 firma var bunlardan kapasite olarak

samsung ,lg,vestel diye sıralaya biliriz samsung bir çok alt marka grupuna panel üretiyor lg de ise durum farkllı panasonic ve phlips tv ler lg nini polonyadaki fabrikesında lg nin devrelerinide kullanarak üretiliyorlar yalnızaca satış pazarlama mantığı için özellikleri farkllı çok ironik olmakla beraber sony tv lerin de orta doğu ya satılan modelerimdeki panelleri arçelik tesislerinde üretilip sony markası ile yurdışına gönderiliyor.bu boşh diye aldığımız buzdolabının aslında profilo fabrikasında üretilmiş olduğu gibi yani belli kaliteyi düşürmezler ona bakasanız eca da boşh tesislerinde üretiliyor. ve uzun takiplerim sonucu gerek 3d gerek fbr gözlük ve ekranı 2 ye bölmeden oyun oynama teknoloji bakımından lLGLA660 TERCİH ETTİM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.