Bildirim
philips 5+1 i tv ye bağlarken gerekli kablo??acil yardım edinn!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Philips set ve tv modelini yaz. Ne kablosu aldın, nasıl bağlantı yaptın? -
modeli mms460.philips 5+1.ya aslında kablo bulamadım.ama kendim bikaç kablonun uçlarını birleştirerek bişiler yaptım.şöle söletim3 tane erkek bilgisayar ses girişi soketlerinden bi yana taktım.öbür yanada bu tvlere yakılan tenkli anten soketi tarzı bi soketten taktım.ama olmadı işte..ben bu konuda pek bi bilgim yok.önerilerinize açığım.lütfen yardım edin.. -
Televizyonda sadece skart varsa linkteki kabloyu al. Scart tarafını Tv'nin arkasındaki scart girişine, kırmızı-beyaz kabloları ampli-player'ın arkasındaki audio-in(tv)tak. Televizyonun sesini bu şekilde sistemden dinleyebilirsin. AV KABLO
Plazma ya da lcd ise televizyonun, aşağıda linkteki kabloyu al, bir ucunu tv'nun arkasındaki kırmızı-beyaz audio out kısmına diğer ucunu amplinin arkasındaki audio in kısmına tak.RCA KABLO
-
kardeşim ilgilendiğin için çok sağol.ama gerçekten bu konuda pek bi bilgim yok.bişi dicem.amplinin ses çıkışı 3 tane.yani üç kablo çıkıyo.ama bunda 3 kablo war.zaten srunum da bu benim.bu konuya da bi değinebilirsen sewinirim.bi de amplinin arkasına o soketler girmiyo.sadece bu bilgisayarın ses kartı sokatleri tarzında soketler giriyo.çok zahmet oluyo ama çok sağol bilader... -
http://forum.donanimhaber.com/m_15615455/tm.htm
Dostum burada benim aradığım aparatı bulursan sorunun kalmaz.
Ben hala bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X