bir yıl önce vatan bilgisayardan satıcının yönlendirmesi ile çok araştırmadan aldığım 55 inch 6581 philips android tv yi yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. genel olarak memnunum. yazıldığı gibi 100 hz olduğundan emin değilim, çünkü spor karşılaşmalarında ve hareketli aksiyon sahnelerinde görüntüde yavaşlama oluyor biraz. belki tüm tv lerde böyledir, emin değilim. çok da bilinçli bir kullanıcı değilim açıkçası.
gelelim asıl probleme; televizyon sürekli kablosuz ağdan kopuyor. youtubedan, dahili netflix uygulamasından ve spotify dan sürekli düşüyor. çok can sıkıcı bir durum. televizyonun sürümü güncel. sık sık kontrol ediyorum güncellemeleri, fakat bir çözüm bulamadım bu duruma. kullandığım internet servis sağlayıcısı kablonet. ara ara ondan da düşme yaşıyorum ama modeme reset atınca düzeliyor.
acaba benzer problem yaşayan ve çözüme ulaşabilen var mı aranızda ?
bu arada unuttuğum bir yorumu da ekleyeyim; kumandasından da çok memnun değilim. arkasında klavye kısmı var, ama çok randımanlı çalışmıyor. zaman zaman bastığınız halde algılamıyor, donuyor, kafasına göre çalışıyor. ön tarafında ise track pad gibi bir şey mevcut. o da klavye gibi çok randımanlı değil. örneğin siz 3-4 satır sağa basıyorsunuz, kendi kendine 1-2 satır sola geliyor vb. tv henüz yeni, teknik servise bahsetsem sonuç alır mıyım açıkçası bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme