Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
37
Favori
122.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm,philipslerde genel sorun bulutlanma,isik sizmasi..calistigim sirketden 49pus7101 aldim ekranda benzer sorunlar var,sonra ayni model baska tv getirdim eve baktim ayni degistirmedim..ses konusunu bilmem ama philips bu ekran durumlarini normalmis gibi yansitiyor gecistiriyor yani degsim yerine iade iste cunki gelende farkli olmayacaktir yada benim gibi uygun fiyata alip geriye kalan durumlardan memnunsan goz ardi et derim yinede sen bilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 11 Kasım 2018; 11:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iade, değişim vs artik yoruldum. Tv fiyatlarida aldi basini gitti. İade yapsalar uzerine tekrar para eklemem gerekecek. Arçelik, Philips va hepsi aynı bunların.

• Tv formatlamak için. Genel ayarlarda ki Tv’yi yeniden kur secenegi yeterlimidir? Yeni kurulum sırasında format atiyormu?

• Yeni güncelleme gelmiş ama sürüm notlarını sitesinden göremedim.

Edit: Otomatik güncelleme bitti tv 1 dk sonra kapanack dedi kapanmadı. Tekrar sorguladım yine güncelleme çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur67 -- 13 Aralık 2018; 20:44:30 >
  • Yeni güncelleme ile android sürümü 8 oldu. Launcher tamamiyle değişti. Alışmak biraz zaman alacak gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slm 8.0 ile digiturkplay(mac ozeti izleten resmi beinsport programi)calismaya basladi mi?bu programi kullanabilen var mi? Bikac kisi sikayetvar.com a yazmis standart gecistirme cevabi vermis phillips.gerci telden acip tv ye yansitmakda var ama tv de varken nie telefonla ugrasalim?!guya beinsport lg ve samsungla anlasmis phillipsle anlasamamis cagri merkezi bahanesi 1,5 yildir..

• tilgaz kullanıcısına yanıt
    Hayur maalesef. Yeni sürüm beinconnect çalıştırabilmek için Google Play hizmetlerinin güncel sürümünü istiyor.
  • Yeni güncellemenin sürüm notları arkadaşlar: (Google çeviriden türkçeye çevirilmiştir.)Orjinaline buradan ulaşabilirsiniz.https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7101_12/55pus7101_12_fhi_tur.pdf

QM163E_U_0.25.238.0 - Tarih: 2018/12/05
    - Android Oreo 8.0.0 tabanlı yazılım
    - İçeriğe ekstra odaklanan Android Oreo yeni Ev Başlatıcısı
    - Yeni uygulamalar yüklemek için yeni Philips TV Koleksiyonu Uygulaması
    - Google uygulamalarının güncellenmesi
    - HLG oynatma iyileştirmeleri (Tuner ve HDMI)
    - DVB-S Tricolor kanal kurulumu için geliştirmeler
    - Her zaman geçerli programın ilerlemesini yansıtmayan Şimdi ve Sonraki ilerleme çubuğu için düzeltme
    - YouTube oynatma için geliştirmeler
    - Nasıl Yapılır video satırı eklendi
    - Güncellenmiş Kanal Logosu ve Dizeleri

• Arkadaşlar ben güncellemeyi yaptıktansonra favori listem silindi tekrar favori listesi oluşturuyorum ama sürekli silinip 15 kanala düşüyor bi çözüm bulmadım.Bu sorunu yaşayan varmı çok canım sıkıldı valla.
  • Ben dun guncelledim radyo dahil 50 kanal var ve duruyolar, arkasimda benden once guncelledi kendi tv sini ondada sorun yok.. Sanirim fabrika ayarina cekip tekrar liste yapicaksiniz :(

• Hepsini yaptım ama düzelmedi malesef tv'nin her kapatıp açtığımda otomatik kanal güncelleme yaptığını farkettim.Otomatik güncellemeyi kapattım şimdilik liste silinmedi.
  • Arkadaşlar merhaba 7101 modeli mevcut bende. Bunun kumandasında sanıyorum mikrofon yok, mikrofon olan uyumlu kumanda nasıl bulabilirim.
  • Arkadaşlar Tv sinde Digiturkkullanan arkadaşara soruyorum. Tv ekranında durupdururken bir sorun oluştu. Sorun HDCP sorunu. yıllardır seyrettigim digiturk kutusu birden bire bu uyarı ile yayını kesti.Görüntü geliyor 5 saniye sonra bu yarı çıkıyor.

Progtam. HDMI bağlantısı ile görüntülenemez çünkü TV'niz digital içerik korumasını (HDCP) desteklemiyor. Programın standart çözünürlükte izlemek için HDMI kablosunun bağlantısı kesin ve SCART veya kompozit video konnektörü bağlayın.

TV deki HDMI ları söküp taktım TV yi kapatıp açtım olmadı en son TV yi son sürüme güncelledim ama sorun devam ediyor.

yardımcı olabilecek biri var mı?

Güncel:
    Sorun DigiTurk kutusunun değişmesi ile düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 17 Şubat 2019; 14:3:9 >
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    Tvyi başan kururken "siliniyor" diye çıkan ekran çok uzun sürünce fiş çektim şimdi karşıma "android sistem recovery" çıktı.
    Bu aşamada ne yapmam lazım.Son güncellemeyi flash bellege atıp seçenekler arasında olan andoridi guncellemeyi deneyeyim mi.
    Lutfen yardımcı olun

• Yeni güncelleme geldi arkadaşlar.
    Philips sayfasında yazmıyor, ama siz televizyondan denetleyin.

• Tv nin halen guncellenmesi ne guzel, tesekkurler

• Görünüm olarak bir değişiklik göremedim. Android 8 geçildikten sonraki ilk güncelleme. Sürüm notları yakında çıkar.

Ben notebook da yer alan görüntüyü yansıt seçeneği ile TV yi bulamıyorum. Komşunun LG tv si çıkıyor bizimki çıkmıyor. Kablosuz aktarmayı nasıl yapıyorsunuz programsız.
  • Bende telefonu degistim yapamadim ama. Sorun telefinda degil. Sanirim yazilim 8.0 oreo olunca o ozellik kalkti galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Yeni güncelleme geldi arkadaşlar.
    Philips sayfasında yazmıyor, ama siz televizyondan denetleyin.
    Dün Televziyon üzeriden güncelleme var uyarısı geldi. Stadby a alın arka planda yüklenecek yazdı daha sonra sanırım TV kendini güncelledi. Fakat Ben Philips in destek sayfasında güncelleme içeriğini göremedim. Güncellemenin içeriği hakkında bilgisi olan var mı?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Evet bende de öyle yazdı. Daha sonra otomatik güncelleme özelliğini kapatıp elle manuel güncelledim. Yoksa kendisinin güncellemesini bekliyorum.

Evet destek sayfasında yok henüz.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.