Şimdi Ara

Phılıps 55Pfl8008 PUSUDA BEKLEYENLERE MÜJDE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phılıps 55Pfl8008 fiyatının düşmesini bekleyen arkadaşlar merhaba,bu gece suadiye teknosa da çalışan arkadaşımdan aldığım bir telefonla 55 pfl 8008 in 4.999 dan 2.400 tl'sına ineceği bilgisini aldım yarına,haberiniz olsun,teşhir ürünü tabi ama suadiye teknosa temiz teşhir satar,dediğim tv de duvarda yukarıda asılı zaten,temiz ürün,almak isterseniz buradan mesaj atın bana,cebinden arayıp,geleceğinizi söylerim,en temiz ürünü almanızı sağlarım...Tabi bütün teknosalar için geçerli bu indirim...

PHILIPS 46PDL8908S/12 Led Tv'de 1.900 tl'ye inecek yine yarın...

P.s: Teknosa meraklısı değilim,sadece bu tv leri takip eden arkadaşlar varsa diye,yardımcı olma amaçlı yazdım,firma reklamı yapmak istemezdim aslında...

• bu habere çok üzüldüm maalesef TV yi aldık artık eğer böyle bişey olursa kaçırmayın arkidişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

bu habere çok üzüldüm maalesef TV yi aldık artık eğer böyle bişey olursa kaçırmayın arkidişler
    Bu akşam Suadiye Teknosa'dan TV'yi aldım, sabahtan ayırtmıştım, yarın getirip kuracaklar. Aksesuarları da eksiksizmiş.

Tabiri caizse birkaç aydır pusudaydım bu TV için, Turk1965 e haber verdiği için çok teşekkür ederim.

1400Hz (gerçek 200Hz) panelli 55" bir TV için harika bir fiyat oldu. Bulabilen teşhir konusuna takılmayıp hemen alsın derim.

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne demek,bilgi paylaşımı için buradayız tüketiciler olarak...Hayırlı günlerde,sorunsuz kullanın inşallah...Kurulduktan sonra,fotoğrafları ve görüşlerinizi paylaşırsanız çpk memnun olurum,servis varken,ıcığını,cıcığını sorun tv'nin,malum servislerin dünyadan haberi yok ve kurup hemen gitmek istiyorlar...Özellikle servis yanında,pencere,perdeleri kapatıp,ortamı full karanlık yapıp,tv'yi kumandadan boş bir hdmı portu seceneğine ya da video kanalına alıp,tv'nin siyah durumuna ve bulutlanma sorunu olup olmadığına bakarsanız...Tekrardan hayırlı olsun...
  • Turk1965 T kullanıcısına yanıt
    Hocam haber icin tesekkur bu urunu cevahirde de var ama kapali kutumu nasil eger sifirsa 2500 e alinacak en iyi cohazlardan diyorsaniz bugun gidip almayi dusunuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Hocam haber icin tesekkur bu urunu cevahirde de var ama kapali kutumu nasil eger sifirsa 2500 e alinacak en iyi cohazlardan diyorsaniz bugun gidip almayi dusunuyorum .
    Kapalı kutu bildiğim kadarı ile hiçbir yerde kalmadı, ama kapalı kutu konusuna takılmayın, TV'yi yerinde görüp ve panelin temiz ve sorunsuz olduğunu anladıktan ve aksesuarları tamam olduktan sonra teşhir ürün daha bile iyi. İlk kullanımda ortaya çıkabilecek sorunlar önceden görülmüş oluyor.

Bu konuda sn. albani üstadın bir yazısı da vardı. Google da arama ile bulabilirsiniz herhalde.
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,kapalı kutu değil,teşhir ürünü,teknosa'ların bazıları daha derli toplu ve çalışanları da daha bilgili ve özenli,çoğu mağazada teşhir ürünleri çok yıpranmış oluyor,suadiye şubesi hepsine nazaran daha elit bir çalışan ve müşteri kesimine sahip...Benim tercihim bir cihaz değil,2500'e değecek bir cihaz mı derseniz,hiç değil,meraklıları için bu haberi yayınladım...Ben tv'de görüntü kalitesinin 32-40 inch de en iyi alındığına inanan ve de denemiş bir kullanıcıyım,çok bulunmaz bir modelse 42 inch'e çıkarım,ama tercihim:,32-40 inch arası...Ha söz konusu plazma ise daha büyük ekranlar da düşünebilirim tabi...Bizim millette görüntü ve panel kalitesinden önce,büyüklük merakı geliyor nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 23 Ekim 2014; 11:16:43 >
    Ayrıca 2.500 tl'yi gözden çıkardınızsa,475 tl kadar daha limitinizi zorlayın,size tavsiyem:,Sony KDL-40W905a modeli olur,fiyatı 2.975,00 tl...Triluminos ekran, X-Reality PRO ve NFC gibi özelliklerin keyfini çıkarın,böyle renkleri ve siyah kalitesini hiçbir led'de bulamazsınız...Dua edersiniz,beddua değil:))...
    Hocam cok saolasin tavsiye icin nerdeyse dedigin tvnin 55 vardi ondan niyetlendim hasta oldum ama 5500 du baya niyetini girdim sonra vaz gectim onu alacagima bi kdl55w805b alirim birde ps4 alirim bakarim keyfime dedim oyle yaptim :) 55w805b aldim ps4 de arastiriyorum daha almadim kardes bakalim nerden alicaz.
    Memnun oldum sindigri,içinize sinerek almak başka bir olay,iyi günlerde kullan...
    Tv'niz gelince,yorumlarınızı bekliyorum,foto ve video da paylaşırsanız çok memnun olurum...
    Hocam tv geldi yapmiz kurulu yaptirip tekrar kutuya koydurdum. Hayirlisiyla nisanda dugun var oraya kurdurucam kardes sadece fabrikasyon hata varmi diye denedim sonra paketledim koydum. Ama tivi cok hosuma gitti arkadas da vardi yanimda onda samsung 55S8000 var 2 sene once aldi o bile ekran hosuna gitti ama akilli tv ozelligi bir samsung 7000-8000 serisi degil. Panelden pek anlamam yalniz bir 7000 serisi ve bu benim aldigim goruntunun aynisini yan yana koyup baktik. Ayni resim sony cok gercekci ve ayrintilar daha netdi hepimiz bariz fark ettik.
    sony nin resim işleme olayı çok güçlü,üstüne tanımam,mutluluklar dilerim evliliğinde,iyi günlerde kullan,bu arada büyük olasılıkla abin sayılırım,yaş 42 kardeş:))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 24 Ekim 2014; 20:30:01 >
    Tamam abi tesekkurler. Tv superde internetde film sitelerinde video yu aciyorum filmi ama tam ekran yapamiyorum imlec tok asagi yukara oklarla gidiyorum cozumu yokmu acaba. Tv yi tekrar kurdum cikardim kutudan dayanamadim.
    Girdiğin site ile alakalı olabilir,harddiskten film tak bir de,ortadaki ok tuşuna basmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 24 Ekim 2014; 22:45:57 >
    sony nin müşteri hizmetlerini arayıp,yardım alabilirsin,24 saat hizmet vermeleri lazım,uzaktan yardım iste,daha aydınlatıcı olur...
    Evet abi browserdan film sitelerine girdim hepsinin videolarini acti ama gel gelelim imlec olmadigi icin tam ekrana tiklanmiyor tvnin ortasin kucucuk ekran da oynuyor film browser sayfasinda.
    444 76 69 u ara,müşteri hizmetleri olması lazım,değilse de,net ten bak gülüm sony nin müşteri hizmetleri no'suna,teknik destek veremiyorum bu saatte,bayan arkadaşımla sohbetteyim,hafta sonu bugün,sen de keyfine bak bence,genc adamsın,kız arkadaşınız yok mu yahu,bırak film izlemeyi,sen film çevir:))))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 25 Ekim 2014; 8:44:16 >
    Mesai saati disiymis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Mesai saati disiymis.
    55pfl8008 adana ankara ankamal ve antares mağazalarında İstanbul sakarya Gaziantep mağazalarında teknosanın 2499 tl ye var buralardan cihazları görüp buraya durumlarını yazabilecek arkadaş varmı çizik vs varmı diye alacağımdan bana yardımcı olmak isteyenlere şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.