Şimdi Ara

PHILIPS 55PFS8109-SONY KDL55W815-Samsung55HU7200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 3 televizyon arasında kaldım. PS4, hard diskten film izleme ve digitürk için kullanmak istiyorum. Hangisi daha iyidir acaba?

• İşin içerisinde PS4 var ise 55PFS8109' u input lag değerleri nedeniyle kafadan elemelisin bence.

Sony' nin input lag değeri 23ms, Samsung' un 45ms. Ancak görüntü kalitesi olarak ve panel hızı olarak ikisini birden kullanmadım.
    O yüzden nasıllar bilmiyorum. Ben Sony 55W805 kullanıyorum, oyun performansından ve görüntü kalitesinden memnunum.
    Samsung kullanan arkadaşlarda yorumlarını yaparlarsa daha iyi şekillenir kafanızda ;)
  • kimseden pek ses çıkmıyor hocam teşekkür ederim düşüncen için.sen 805 ten verim alıyorsan W815 de fena deildir o zaman ?
  • up
  • ps4 işin içine girdiyse maalesef 55pfs8109'u hiç düşünmemelisiniz. input lag 100ms civarında. oyun dünyasında 50ms'nin bile çok bulunduğunu belirtmeliyim.

eğer curved ve uhd bir tv istiyorsanız 55hu7200'ü alabilirsiniz. yoksa 55w815 işinizi fazlasıyla görecektir. testlerde sony w8 serisinin eleştirildiği temel iki konu var. ilki yandan izleyince renklerin bozulması dolayısıyla görüntü kalitesinin düşmesi; ikincisi 3d performansının yeteri kadar iyi olmaması. 3d olmazsa olmaz değilse; tv'yi genelde karşıdan izleyecekseniz sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Philips FW535C
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.