Şimdi Ara

Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam mevcut kanallar üzerinden sıralama olmuyor. Favori listesi oluşturup onun sıralamasını yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Frame düşüsü Fps düşüşü olucaktır bas bas bağırıyoruz dünyada daha 60fps yayın stabil yok ancak içeriklerde var, yapacak birşey yok yayınlar 60fps değil + ülkedeki hd kanallar dökülüyor 540p görüntü bitratede 10mbps geçmiyor, karelenme anlık atlamalar en iyi hıgh-end serilerde'de var kaçış yok katlanılacak, bluray player ve orjibal bluray içerikte izleyin frame düşüsü fps kaybı zerre olmaz çünkü bd dısclerde en düşük bitrate 40mbps o yüzden servis çağırıcam felan hiç birşey yapmazlar çok şey beklemeyin..

Hocam Youtube'dan 60fps bir video açtığınızda atlama oluyor arada. Üstelik internet hızlı olmasına rağmen. Decoding ile ilgili mi yoksa panel ile mi ilgili sizce vasatlık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heavyyear kullanıcısına yanıt
    Hocam geç oldu affedin , servis elemanı çağırdım hem bana öğretti hem kendi sıraladı. Kasma olmasa mükemmel bir televizyon. Hocam birde kanal tuşlarına seri bir şekilde basınca TV kapanıyor. Sizde de böyle bir sorun mevcut mu?

• Bende öyle bir sorun yok yazılım geldi en son güncelleyin hocam. Benim tv de beyaz yerlerde siyahlıklar var köşelerde yanlarda sizde var mı ?

Aynen var hocam. Sordum onu öyleymiş zaten TV. Yazılım en son. E-Posta attım Philips'e bakalım ne olacak

• Siyahlık konusu garip gerçi led tvlerin çoğunda bu sorun var yapacak bir şey yok. TV'yi yeniden kurdunuz mu ?
    Hemde 3 defa hocam. Led konusuna gelince gerçekten LCD LED falan hiç anlamam. Ben içinden anlarım devre gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.