Şimdi Ara

PHILIPS 55PUS7909 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu tvyi 2 hafta önce satın aldım. Memnunum. Umarım alma konusunda tereddüte düşen arkadaşlara bu inceleme faydalı olur. İncelemede digiturk ile hd kanal, sd kanal görüntüleri. Menü geçiş hızları. Kumanda ile mouse imleç kullanımı, youtube kullanımı, usbden video açılışını göstermeye çalıştım.
    Herkese saygılar

Teknik özellikler için:

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/-/ozellikler

Tarafımca çekilen inceleme videosu için:

https://onedrive.live.c...A2IQ&ithint=video%2cavi

http://youtu.be/vE2GoOHjZhs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draliba -- 11 Ocak 2015; 9:42:53 >

• Abi hayırlı olsun. Televizyon canavar gerçekten.

Philips cihazlarını yazılım konusunda öksüz bırakmada meşhurdur.

Umarım android te de böyle olmaz.

Gerçi dersini almışa benziyor ama.
  • Anladıgım kadarıyla yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorsunuz televizyonu. Yorumlarınız nelerdir artıları eksikleri paylaşırsanız çok sevinirim.
  • draliba D kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncelikle tv hayırlı olsun ama philips tv yi bende aldım görüntü kalitesi ve amblight çok iyi lakin tv de kronik arızalar var.smartta gezerken kendini kapatıp açmalar menüde gezerken donmalar kanal gezerken donmalar ve tv nin kendini kapatıp açması bu tv için forumda başka bir konu daha açılmış ve alanlar sonradan bu saydığım şikayetleri yapıyorlar.Umarım sende bu arızalar olmaz ama insanlar ilk önce tv yi övüp sonra sövmeye başlıyorlar.İlk atılan mesajdan son atılana doğru giderseniz bana hak vereceksiniz.Ben forumda araştırdım bir çok kişi bu markadan şikayetçi ben en yakın zamanda bir tv daha almayı düşünüyorum ama bu kez kesinlikle philips olmayacak.
    alttaki linkte dediklerim mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100172903/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 20 Ocak 2015; 15:27:35 >

• Daha önce bu yazıya mesaj atmıstım ilginçtirki silinmiş çektiginiz görüntülerde bariz ışık sızması var ve açtıgınız filmde üst kısımlar rahatsız eder derecede siyah degil gri ben bu sıkıntıdan dolayı iade yapmistim sormak istedigim cekimden mi kaynaklaniyor yoksa sorun mu yapmiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar ben sizin kadar ayrıntısal anlamıyorum görüntüden. tv den memnunum. ama bir aylık kullanım sonucu eksileri soranlar için: - Kontrast oranı düşük - Yavaş açılıyor. Ama genel olarak görüntü kalitesi , çözünürlük ve hızlı olması bana yetiyor. Ayrıca tv, digiturkun plus kumandasıyla da yönetilebiliyor. Yani su an tek kumandaya geçmiş oldum. Bende daha önce samsung 46ue6500 led tv vardı. Görüntü kalitesi ve çözünürlüğü ondan iyi. Tabi bunlar bana göre arkadaşlar. Ben normal bir kullanıcıyım sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draliba

Valla arkadaşlar ben sizin kadar ayrıntısal anlamıyorum görüntüden. tv den memnunum. ama bir aylık kullanım sonucu eksileri soranlar için: - Kontrast oranı düşük - Yavaş açılıyor. Ama genel olarak görüntü kalitesi , çözünürlük ve hızlı olması bana yetiyor. Ayrıca tv, digiturkun plus kumandasıyla da yönetilebiliyor. Yani su an tek kumandaya geçmiş oldum. Bende daha önce samsung 46ue6500 led tv vardı. Görüntü kalitesi ve çözünürlüğü ondan iyi. Tabi bunlar bana göre arkadaşlar. Ben normal bir kullanıcıyım sonuçta.

Digitürk CL modül vermiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    LG HB1100RE İncelemesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • draliba D kullanıcısına yanıt
    hocam benim şikayetçi olduğum nokta tv nin aşırı yavaş olmasıydı.Görüntü kalitesiyle alakalı bir sıkıntım yoktu.ilk aldığımda yavaşlılar vs... büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için mediamarkt a geri iade yapmak istedim kabul etmediler bende yeni aldığım bir ürün için tüketici hakem heyetine gitmek istemedim ve kullanmaya devam ettim.Ancak aradan bir kaç ay geçtikten sonra özellikle de smartını kullanmaya başlayınca tv de kendi kendine kapanmalar kanal geçişlerinde yavaşlıklar ve menülerde donmalar başladı.Forum donanımda araştırdım birçok kişi bu sorunlardan şikayetçi.Yani tv nin kronik arızaları var.sizde yavaş açıldığını söylemişsiniz umarım diğer sorunlar ilerleyen günlerde karşınıza çıkmaz.
    Hatta konu sahibinin youtube'a attığı vidyoyu izlerken alttaki vidyo karşıma çıktı bir iki ay sonra bu sorunları yaşamaya başlamıştım.Bir başkasıda yaşamış ve atmış.Genel olarak yaşanan bir sorun ve philips hala hata olarak görmüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=MyJ_g3L6yIs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 24 Ocak 2015; 10:45:46 >

• ben bu tv yi merak edip teknosaya gittim bütün tvler açıktı 55pus7909 kapalıydı açarmısınız dedim tabi dediler gitti bir arkadaşa arkasını kurcaladı biraz geç açılıyor beyfendi dedi ve gitti abartmıyorum 5 dk geçti açılmadı tv bende o tv ye has birşeydir diye beklemeden çıktın arkadaşlar bu kadarda yavaş değildir değil mi?
  • tebessum T kullanıcısına yanıt
    hocam isterseniz forumu da araştırabilirsiniz çoğunluk bu tv nin yavaşlığından donma geç açılma vb sorunlarından şikayetçi.Benden kendimi kandırılmış hissediyorum mağazadaki görüntüye aldanarak aldım tv yi kurcalamayı eve bıraktım sonuç hüsran oldu benim için.Birde kanal geçişlerinde felan kapanıp açılmalar yok mu bu adamı sinir küpü yapıyor.Alacak arkadaşlar bu tv yi alırken bunları dikkate alsınlar.
  • BEN TV Yİ 5 aydır kullanıyorum televizyondaki denecek herşeyi denedim asla bir sıkıntı yok birde şunu unutmayın arkadaşlar elektronik ürünler kiminde arıza yapar kiminde yapmaz bu yüzden bence ürün müthiş asla kendi kapanıp açılmıyor donma ve arkadaşlar ürün tam olarak 9 saniye içinde açılıyor kimse bana 5 dk da açılmadı demesin 150 gündür kullanıyorum asla bir sıkıntı yaşamadım
  • geç açılmasından dolayı almadım .s
  • Arkadaşlarhttp://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/-/destek linkindeki version:000.009.032.125, zip dosya , 412.2 MB, tüm koleksiyonu 18 Aralık 2014 yazılım güncellemesini yaptınız mı ?

Ayrıca görüşlerinizi almak istediğim birkaç konu var:
    kanal geçişleri hızlımı ?
    çift tuner randımanlı çalışıyor, aynı anda iki kanal izlenebiliyor ve kayıt yapabiliyor mu ?
    Bu kaydın kalitesi nasıl ? 64gb usb taksak, programları buna atabilir miyiz?
    Sesle kanal geçişleri yapılabiliyor mu ? Ses aç kapa falan...
    Ayrıca ses sistemine gerek var mı ?
    Samsung cep telefonumla seri şekilde bağlantı kurulabiliyor mu ? Kamera olarak kendi kamerasını aldınız mı ? Alınca hareket kontrolü nasıl ?
    Common intertface slot'u bulunmakda. D-smart modulu alıp buraya takılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 1 Mart 2015; 20:18:31 >

• digitürk hd kullanıyorum, bunu direk tvden kullanmam mümkün mü kartı nasıl nereye şapcaz blen varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.