Şimdi Ara

Philips 65PUS7304 - Almayın... Ben yandım siz yanmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu normal değil.tüketici hakeme başvurun iadenizi alırsınız bendede samsung vardı değişim yaptılar
  • arka aydınlatma %100 ise %50 ve altına düşürmeyi dene bir grup led parlak kalıyor... bence led arızası olasılığı yüksek... garanti süresinde arka aydınlatma bozulacaktır... garantiden değişir... sorunun kalmaz...
  • www.hepsiburada.com
    Philips 55PUS6704 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-55pus6704-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000RRLGW

ev diziyorum 40 bin harcadım 2 gündür.Bu ürüne bakıyordum ki konuyu gördüm.
    Tebrik ediyorum philips yetkililerini, dh ölücülerine taş çıkartmışlar. sizden değil tv kürdan almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

40 defa söyledim bilmeyenler için tekrar edeyim...

Uzaktan alışveriş (internet) yapıp bir TV yada herhangi bir cihaz alan kişi, bir bakıyorki aldığı üründe ayıp var
    Bunu gören insanımız 14 gün koşulsuz iade hakkı olduğunu bildiği halde,
    Trajikomik şekilde hemen ya servisi yada aldığı sitenin müşt. hizmetlerini arayarak cihazındaki ayıbı "özene bezene alnlatıyor"
    Cihazını iade yada değişim talebinde bulunuyor,
    ilgililerden, "Tamam gülüm hemen sana değişim raporu tutuyorum/iade kargo numaranızı gönderiyorum" gibi karşılık bekliyor..
    Oysaki cihazınızın ayıplarından kusurlarından bahsederek böyle bir beklentiye girmek hayaldir.
    Bu yüzden zaten 14 gün boyunca kanuni hakkı bulunan sizler kendi elinizle Bilmem nerenizi açmayın
    Bunun yerine "hiç bir mazeret bildirmeden" iade sebebi sorusuna sadece "ürünü beğenmedim" deyin ve iade işlemini başlatın..
    Baktınız karşı taraf kanuni hakkınız olmasına rağmen ıh mıh cart curt ediyor, elinizdeki belgelerle doğru Hakem heyetine
    Hakem heyeti onlara aba altından sopayı gösterince "vay efendim hiç olurmu öyle şey bi yanlış anlaşıma olmuş tüketiciler bizim velinimetimiz hemen göndersin ürününü" diyor..
    Yani dinsizin hakkından imansız geliyor

Alıntıları Göster
    Aynen budur.

Bu arada ben de dusunuyordum, direkt eledim bu televizyonu ve tum Philips televizyonlari. Kendileri bilir. Su ulkede duzgun tuketici kanunlari olacak da bu light bleed'e "normal" diyen sirketin distributor lisansini ayni dakika yirtip atacak... Ama nerde? Muz cumhuriyetinde normal seyler bunlar. Gecmis olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.