Şimdi Ara

Philips 720sa icin yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar bu philips 720 o kadar ovdunuz ki dayanamadim gittim bende aldim (160 euro)
    Elimde daha once akai 3100ss ev sinema sistemi vardi dts var ama dts dekoderi yok
    makine hicbir dvd yi dogru durust okuyomuyordu
    hele vcd ve cekme dvd'leri tamamen unutun
    o yuzden bu philipsi aldim
    bu philips'de dts dekoder var ama dts ses alabilmek icin ayri kuvvetlendirici gerek
    simdi benim sizlere asil sorum
    bu 6 hoparlorlu akai ile philips 720ıi birbirine baglasam yani philips720 calip dts sesi dekoderleyip akaiıa verse
    akai'nin alti hoparlorunden dts ses alabilirmiyim
    kisacasi ayri kuvvetlendirici almadan akaiıi kuvvetlendirici olarak kullanma imkanim varmi?
    yoksa philipsin dekoderleyip verdigi dts sesleri tekrar bozup normal ses olarakmi verir?

ilginize simdiden tesekkur edip cevaplarinizi bekliyorum
    selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: karamanliali

Herkeze merhabalar
    Arkadaslar bu philips 720 o kadar ovdunuz ki dayanamadim gittim bende aldim (160 euro)
    Elimde daha once akai 3100ss ev sinema sistemi vardi dts var ama dts dekoderi yok
    makine hicbir dvd yi dogru durust okuyomuyordu
    hele vcd ve cekme dvd'leri tamamen unutun
    o yuzden bu philipsi aldim
    bu philips'de dts dekoder var ama dts ses alabilmek icin ayri kuvvetlendirici gerek
    simdi benim sizlere asil sorum
    bu 6 hoparlorlu akai ile philips 720ıi birbirine baglasam yani philips720 calip dts sesi dekoderleyip akaiıa verse
    akai'nin alti hoparlorunden dts ses alabilirmiyim
    kisacasi ayri kuvvetlendirici almadan akaiıi kuvvetlendirici olarak kullanma imkanim varmi?
    yoksa philipsin dekoderleyip verdigi dts sesleri tekrar bozup normal ses olarakmi verir?

ilginize simdiden tesekkur edip cevaplarinizi bekliyorum
    selamlar

Şu olayı anlamadım nasıl dts var dts dekoderi yok ya vardır ya yoktur. dts destekliyorsa philips in optic veya coaxial çıkışından veriyi alıp akai deki optik veya coaxial video in e girdimmi philips i oynatıcı olarak akaiyi ampli olarak kullanması lazım.

• Bu arada aynı dvd den bendede var türkçe karakter problemini çözdünmü? Herhalde çıkmış ama ben bulamadım.
  • türkçe problem sorunu çözüldü arkadaşlar. bu konuda metepe arkadaşın açtığı topic.i inceleyin, verdiği linkteki dosyalarla problemsiz olarak sorunu çözebilirsiniz.
  • bora arkadasim her uzerinde dts yazan dvd'lerde decoder olacak diye birsey yok senin anlayacagin
    decoderi olmayan bir dvd calara dts sesli film koysan ses alamazsin aynen benim akaide oldugu gibi ne kadarda uzerinde dts yazsa bile
    cunku dekode edemiyor ama bunu philips yapiyor
    Bu arada akai'da maalesef ne optik nede coaxiyel giris veya cikis yok sadece kirmizi beyaz normal ses girisi var
    bir de digital ses cikisi var
    kisacasi benim is herhalde yas
    ayri bir av receiver almam gerekecek
  • quote:

bora arkadasim her uzerinde dts yazan dvd'lerde decoder olacak diye birsey yok senin anlayacagin
    decoderi olmayan bir dvd calara dts sesli film koysan ses alamazsin aynen benim akaide oldugu gibi ne kadarda uzerinde dts yazsa bile
    cunku dekode edemiyor ama bunu philips yapiyor
    Bu arada akai'da maalesef ne optik nede coaxiyel giris veya cikis yok sadece kirmizi beyaz normal ses girisi var
    bir de digital ses cikisi var
    kisacasi benim is herhalde yas
    ayri bir av receiver almam gerekecek

Aynen katılıyorum sana şerefsizler boktan tapon mallarını üçüncü sınıf vatandaş olduğumuz için bize çakıyorlar.Keşke bilgisayardaki ilerilik ev sinaması sistemlerde de olsaydı ayrı bir 5.1 ampli alman gerek denon un bayağı hesaplı ve güzel amfileri var geçen gün bir arkadaşa aldık harika Mavi hi-fi 0.216.355 42 00 - 345 04 89 telofonlardan ve aşşağıdaki linkten bilgi alabilirsin.
    http://www.mavihi-fi.com/tr/contact.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

ayrı bir 5.1 ampli alman gerek denon un bayağı hesaplı ve güzel amfileri var geçen gün bir arkadaşa aldık harika

Arkadaşım, hesaplı dediğin buysa hesapsızlar kaç para... 5-6000 YTL mi? Arkadaş herhalde ekonomik bişey arıyor.. Ben Koda nın kendinden amfili 5+1 lerinden aldım, belki high-end değil ama evin salonunda idare ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim ben Turkiye'de degilim Hollanda'dayim yaptigim arastirmalara gore denon pekte hesapli degil
    benim bulabildiklerim
    Pioneer vsx-d814
    Yamaha rx-v450 veya 540
    bunlar 300 euro civarinda ve bordlarda cok iyi olduklari yaziyor
    zamani gelince alip gorecez
    simdilik filmleri stereo olarak izliyorum
    selamlar
  • quote:

Arkadasim ben Turkiye'de degilim Hollanda'dayim yaptigim arastirmalara gore denon pekte hesapli degil
    benim bulabildiklerim
    Pioneer vsx-d814
    Yamaha rx-v450 veya 540
    bunlar 300 euro civarinda ve bordlarda cok iyi olduklari yaziyor
    zamani gelince alip gorecez
    simdilik filmleri stereo olarak izliyorum
    selamlar

Arkadaşım bende yamahanın 7 amfisini aldım ve sattım en son dsp ax 1 vardı ama oda dahil hiçbiri denon un (tabiki alt kalite dediğimiz giriş seviyesi için) eline su dökemez denonlarda zaten 500 - 600 euro.Ha bu arada onkyo larda iyi alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metepe

quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

ayrı bir 5.1 ampli alman gerek denon un bayağı hesaplı ve güzel amfileri var geçen gün bir arkadaşa aldık harika

Arkadaşım, hesaplı dediğin buysa hesapsızlar kaç para... 5-6000 YTL mi? Arkadaş herhalde ekonomik bişey arıyor.. Ben Koda nın kendinden amfili 5+1 lerinden aldım, belki high-end değil ama evin salonunda idare ediyor.

Yanlış yere mi baktın denon lar 500 veya 600 euro olması lazım senin baktığın herhalde en üst modeli.Ayrıyeten de denonlar hi-end katogorisine yanaşamaz bile herhalde hi-fi demek istedin.
  • Şimdi 500-600 Euro yaklaşık 900-950 YTL kadar ediyor. Bunun üstüne bi o kadar da hoparlör parası koyunca oldumu sana 1500-2000 YTL. Aletin (720sa) kendi 250 YTL (120 Euro+KDV). 250 YTL'lik alete 2000 YTL'lik ses sistemi kurmak bana çok mantıklı gelmiyor. Haa, amaç müzik dinlemek ise... o zaman gider adam gibi bir sony veya pioneer gibi bir müzik seti alır rahat edersin..
    Benim demem oydu...

Denon için ise high-end demedim, "benim mütevazi Koda'lar high-end değilse de idare ediyor" diyerekten çok pahalı ses sistemlerine gerek olmadığı şeklinde ki düşüncemi açıklamaya çalıştım.
    Tabi ki zevkler tartışılmaz.. parası olan harcar..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metepe -- 31 Ekim 2004, 1:54:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metepe

Şimdi 500-600 Euro yaklaşık 900-950 YTL kadar ediyor. Bunun üstüne bi o kadar da hoparlör parası koyunca oldumu sana 1500-2000 YTL. Aletin (720sa) kendi 250 YTL (120 Euro+KDV). 250 YTL'lik alete 2000 YTL'lik ses sistemi kurmak bana çok mantıklı gelmiyor. Haa, amaç müzik dinlemek ise... o zaman gider adam gibi bir sony veya pioneer gibi bir müzik seti alır rahat edersin..
    Benim demem oydu...

Denon için ise high-end demedim, "benim mütevazi Koda'lar high-end değilse de idare ediyor" diyerekten çok pahalı ses sistemlerine gerek olmadığı şeklinde ki düşüncemi açıklamaya çalıştım.
    Tabi ki zevkler tartışılmaz.. parası olan harcar..

Saygılar

Metepe bendede philips 720 sa var ve gayet pahalı bir sistemde duruyor.O nu almak için yazın 500 € aldığım benzer özelliklere sahip sony ns 930 sacd dvd yi sattım.Gayette memnunum.Ses düzenine gelince bendeki sistem o yazdığın rakamın çok üstünde dediğin gibi zevk ve renk olayı.Kada larda kötü bir sistem değil inşallah daha iyilerini alırsın.Bu arada philips in Türkçe karekter olayınıda sayende çözdüm teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.