Şimdi Ara

PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
33.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali 7778 malesef usb den sarj olmuyor telefon baya sağlam ben 3-4 kere 1-2 metre yükseklikten betona düşürdüm ama sorunu yok
  • kardeş ben bir opera kuruyum dedim bin bir türlü telefon görüşmesi yapmam gerekti ayarları için inş msn konusundada böyle birşeyle karşılaşmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee_1907 -- 1 Ağustos 2007; 18:54:11 >
  • ya ben şimdi alıyımı almayımı onu söleyin yaa herkes başka bişi diyor......
  • uaqro senle msnde görüşmüştük herhalde :) seçeneklerin arasına kat ve karşılaştır eminim bu daha ağır bascak.
  • bende 2 telefon arasında Kaldımm
    1- philips S660
    2- Philips 768
    Babam karnem taktir olursa alacaktı önceden alıp karne günü ne kadar bende durcaktı .benim karne taktir gelmeseydi babam kullanacaktı bende karne garanti taktir olmadığı için bunu aldırdım ama Karnem TAKTİR Geldi 6 haziran 2007 de aldım benim telefonun sesi çoook çıkıyor K750 Yi geçiyor E250 yi geçiyor 128 mb hafızası var ama arttıramıyorsun o kötü işteişte bu resimde telefon ile çekildi

PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı)

PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryılmaz -- 26 Ağustos 2007; 17:19:17 >

• 512 mb sorunsuz çalışıyor. 1 gb deneyip çalıştıran arkadaşlarım var. ama biraz yavaş geliyor dosya listesi.
  • [font="Tahoma"]Sık telefon degıstıren bırı dıılım ,arkadaslar ben telefonu 3-5 sene kullanmayı dusunuyorum(daha oncekını 5 sene kullanmıstım:).Bu sure boyuncakulaklık,pil,şarj adaptörü illaki arızalanıcaktır .Ben sımdıden yedek bı kulaklık edinmek istiyorum.acaba piyasada bu kulaklık modelınden bulabılırmıyım.philips marka olmak zorunda dııl.Yani usb girisli kulaklıklardan piyasada varmı acaba??? Bide pil Mevzusu var onun içinde aynı sorum geçerlidir. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar bıraz bılgılendırebılırlerse sevinirim sagolun simdiden
  • arkadaşlar ya ben telefonumu çok seviyorum fakat artık eskimeye başladı telefon. alalı bir sene oldu 500 ytl ye almıştım şimdi 300 ytl ye düştü tabi orası ayrı bir konu.

neyse telefonumun arka kapağını kaybettim bir de sol kulaklıktan ses gelmiyor. çorumda ikamet ediyorum burda servislere götürdüm elimizde yedek parça yok dediler ne yapmalıyım sizce?? yakında kayseriye gideceğim orada bulabilir miyim acaba bilemiyorum.

bir de bildiğiniz bir kişide bu telefonun hurdası felan var mı en azından onun parçaları işimi görebilir..
  • 3 sene önce Philips 530 modelini 2.el olarak almıştım.. Fakat telefon dergilerindeki telefon tanıtımlarında telefonumu gördüm ve fiyatı 450 ytl idi.. Ben 160 ytl ye aldım.. aldıktan 6 ay sonra bi telefoncuya götürdüm..Bunu kaça alırsın diye.(Tel kapalıydı). 80 verebilirim dedi.. Keşke verseydim..Telefon şimdi paramparça.. Garc gurc sesler geliyodu bi taraflarından babamda alıp duvara fırlattı 4. vurmasında anca kapandı telefon Tavsiyem Philips almayın.. Philips telefonlarında sadece reklam yapabiliyo.. Teknik Servis ve marka imajı ''0'' !!

• İstanbul Ümraniye Carreforur Teknosa' da Philips 768, 588 ve S890 modelleri 199 YTL.
    Bilgilendireyim dedim.
  • naaapsam şimdi istanbuldan yenisini mi alsam

ya bana bu 768 in hurdasını bulabilecek olan var mı? arka kapağı lazımda
  • merhaba arkadaşlar ben alalı 5-6ay oldu bikaç sorunum var
    1.mesaj sesi çok kısa en fazla 5sn çalıyor
    2.javalarda çok sorun çıkıyor uygun msn programı bulamadım
    3.kamera kalitesi giderek düşüyor gibi yada bana mıöyle geliyor acil cvp lütfen

saygılar...
  • evet aynen dediğin gibi fakat 3. şıkkın doğruluğunda şüpheliyim :)
  • yardım edecek kimseyok mu :(
  • arkadaşlar hafıza kartı 2 gb sorunsuz çalışıyor mu gerçejten,hafıza kartı alıcam acil cvplarınızı bekliyorum saygılar...
  • ya arkadaşlar birisi Allah rızası için philips 768 in cd sini göndersin bana. kırıldı sinir oldum.
    çalışan bi cd sini ödemeli olarak kargoya verirseniz sevinirim. acele cevap....
  • arkadaş daemon kullanmayı biliyorsan yarın sana imageini atayım. kargoya gerek yok:)
  • tamam gönderirsen sevinirim...
    murat_e@msn.com
  • arkadaşlar bikaç sorum olcak
    1.768e uygun msn programı
    2.nasıl webcam olarak kullanırım bunu
    3.kulşaklığım bozuldu yenisini nasıl temin ederim

:D şimdiden teşekkür ettim
  • istanbul da cevahirde telefon yanında 2 gb philips radyolu mp3 çalar hediye ediyorlar...kampanya cuma günü son...bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.