Şimdi Ara

Philips Airfryer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlızca patates kızartmak için kullanmıyorum ama genellikle patates kızartıyorum ilk yaptığımda patatesleri püre yaptım sonra deneye deneye püf noktalarına ulaştım onları paylaşmak istiyorum ; başta patatesleri dondurulmuş patates gibi ince ince doğramanız gerekiyor birde yıkadıktan sonra ya iyice suyunu süzdürün yada peçeteyle kurulayın eğer sepeti dolduracak kadar patates yapıyorsanız seleyi arasıra sallayın ben son salladığımdadominos pizzanın yanında gelen baharatı patatese serpiyorum çok lezzetli oluyor,
    Milföy yaparken katlamak için mecburen çözdürüyoruz ondan dolayı fırın tepsisi yağlar gibi yağlamak gerekiyor bide üzerine sürdüğünüz yumurta sarısına dikkat etmek gerekiyor.
    Dondurulmuş gıdaları çözmeden direk pişiriyorum pizzacıdaki gibi oluyorlar.
    Kek ,tavuk , pirzola bir sürüşey pişirdim soracağınız birşey varsa cevaplarım.

• Ben de dondurulmuş hazır patates alıyorum. French fries yani. Bunları önce bir kaba doldurup tuzlayıp bir yemek kaşığı yağa koyuyorum. Sonra bir dakika karıştırıyorum. 15 dakika kızartıyorum, 7 dakika kala bir kere çıkarıp patatesleri sallıyorum ve bittiğinde patatesler mcdonalds'ta falan yediğimizden çok daha lezzetli oluyor.

Balık olarak çipura tavsiye ederim. Çipuralar büyükse ortadan ikiye kesin. Tel ızgarasında kızartmak gerekiyor eşit derecede her yönden kızarması için. Çipurayı tuzlanmış unla kaplayıp ızgara teline koyun ve 20-25 dakika kızartın.

Eğer tavuk veya et kızartmak istiyorsanız ızgara teline değil altına dizin etleri. Kendi yağında kızarsın daha lezzetli oluyor.

Karnıbahar bile kızarttım, çok güzel oluyor. Kestane yeni denedim ama henüz onu beceremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.