Şimdi Ara

Philips Aria 4gb Mp4 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=4]bu mp4 player iyimidri sizce[/size]

Dahili bellek kapasitesi 4 GB
    Sıkıştırma formatı MP3, WAV, WMA, FLAC, APE
    Çapraz ekran boyutu (inç) 2,4
    Çözünürlük 320 x 240 piksel
    Arka ışık Evet

Teknik spesifikasyonlarGörüntü/Ekran
    Arka ışık: Evet
    Tip: LCD
    Çapraz ekran boyutu (cm): 6,10 cm
    Çapraz ekran boyutu (inç): 2,4 inç
    Çözünürlük: 320 x 240 piksel
    Ses
    Özelleştirilebilir ekolayzır: Evet
    Ekolayzır ayarları: FullSound, Funk, Hip Hop, Jazz, Rock, Tekno, Klasik
    Ses Geliştirme: FullSound
    Kanal ayırma: 45 dB
    Frekans tepkisi: 20 - 18 000 Hz
    Çıkış gücü (RMS): 2 x 2,4 mW
    Sinyal gürültü oranı: > 84 dB
    Müzik Çalma
    Sıkıştırma formatı: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE
    ID3 Etiket desteği: Şarkı adı, sanatçı, albüm
    MP3 örnekleme hızları: 16, 32, 48, 11,025, 22,050, 8 kHz
    Dijital Haklar Yönetimi: Taşınabilir Cihazlar için Windows Media DRM ile müzik yükleme ve abonelik desteği
    MP3 bit hızları: 8-320 kbps ve VBR
    WMA bit hızları: 5-320 kbps
    WMA örnekleme hızları: 8, 11,025, 16, 22,050, 32, 44,1, 48 kHz Resim Oynatma
    Resim Sıkıştırma Formatı: JPEG, BMP
    Slayt gösterisi: Evet
    Depolama Ortamı
    Dahili bellek tipi: NAND Flash
    Yığın depolama sınıfı uyumlu: Evet
    Dahili bellek kapasitesi: 4 GB
    Müzik belleği kapasitesi, MP3: 900 parçaya kadar*
    Bağlanabilirlik
    Kulaklık: 3,5 mm
    USB: USB 2.0
    Kullanılabilirlik
    İşlev: Tuş kilidi
    Superscroll: Evet
    Yükseltilebilir bellenim: Evet
    Pil şarj göstergesi: Kullanıcı arayüzünde
    Şarj et ve oynat: Bilgisayara bağlıyken
    Kişiye özel ses düzeyi sınırı: Evet
    Özel ses düzeyi kontrolleri: Evet
    Aksesuarlar
    Kulaklıklar: AY3834
    Hızlı başlangıç kılavuzu: Evet
    USB kablosu: AY3930
    Yazılım
    Philips Songbird: Evet Çevre Dostu Teknik Özellikler
    Kurşunsuz lehimli ürün: Evet
    Onaylı çevreci ürün: beklemede
    Sistem Gereksinimleri
    CD-ROM sürücü: Evet
    USB: Boş USB portu
    İnternet bağlantısı: Var (güncellenmiş destek belgelerine, kılavuzlara, yeni dahili yazılımlara ve PC yazılım yükseltmelerine erişim için)
    PC OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista / Windows 7
    Güç
    Pil Tipi: LI Polimer
    Şarj edilebilir: Evet, USB üzerinden
    Pil kapasitesi: 560 mAh
    Dahili pille kullanım süresi: 45 saate kadar müzik veya 5 saate kadar video
    Boyutlar
    Ambalaj türü: D-box
    Ürün boyutları (GxDxY): 92,0 x 8,9 x 52,0
    Ürün ağırlığı: 0,091 kg
    Video Oynatma
    WMV9: 320 x 240, 30 fps, 512 kbps
    Ses Kaydı
    Dahili mikrofon: mono
    Ses kaydı: Evet
    İş ortakları
    7digital: Evet
    Audible: Evet
    --------------------------------------------------------------------------------

Önemli noktalar
    Mükemmel ses kalitesiMP3 müziğe hayat veren FullSound™
    Ortam gürültüsünü en aza indirgeyen Ses Yalıtımlı kulaklık

--------------------------------------------------------------------------------

Yaşamınızı tamamlarAudible.com, dijital sesli kitaplar ve daha fazlasını sunar
    2,4 inç tam renkli ekran ile mükemmel video kalitesi
    45 saate kadar müzik veya 5 saate kadar video
    İstediğiniz zaman not almak veya herhangi bir şeyi kaydetmek için ses kaydı

Kolay ve sezgiselPhilips Songbird: keşfetmek, oynatmak ve senkronize etmek için tek bir basit program
    Akıllı Karıştırma ile en çok neyi istiyorsanız onu dinleyin
    Ortam dosyalarını bilgisayarınızdaki gibi düzenlemek ve görüntülemek için klasör görünümü

ÖzelliklerMP3 müziğe hayat veren FullSound™Philips'in yenilikçi FullSound teknolojisi, ses ayrıntılarını sıkıştırılmış MP3 müzikte aynen oluşturarak müziği önemli ölçüde zenginleştirir ve genişletir, böylece hiçbir bozulma olmadan CD müziği deneyimi yaşayabilirsiniz. Ses işleme algoritmasına dayalı FullSound, Philips'in müzik yayını konusunda bilinen uzmanlığı ile en yeni nesil Dijital Sinyal İşlemcisini (DSP) bir araya getirir. Sonuç, daha fazla derinlik ve etkiye sahip tam bas, enstrüman zenginliği ve zengin ayrıntılardır. Sıkıştırılmış MP3 müziğinizi, ruhunuza dokunacak ve ayaklarınızı harekete geçirecek gerçek ses ile yeniden keşfedin.

Philips Songbird: keşfetmek, oynatmak ve senkronize etmek için tek bir basit programGoGear müzik çalarınızla birlikte gelen basit, kullanımı kolay bir program olan Philips Songbird sayesinde ortam dosyalarını keşfedin, oynatın ve Philips GoGear'ınız ile zahmetsizce senkronize edin. Sezgisel ve güçlü müzik yönetim özelliği sayesinde yeni sanatçıları ve müzik tarzlarını doğrudan program üzerinden bağlanacağınız müzik ve ortam mağazaları, servisler ve web sitelerinden keşfedin. Kendi kitaplığınızdan veya Internet'ten ortam dosyalarını oynatın ve hepsini bilgisayarınız ile Philips GoGear'ınız arasında senkronize edin.

Audible.com, dijital sesli kitaplar ve daha fazlasını sunarDijital sesli kitaplar, dergiler, radyo programları, stand-up gösterileri ve çok daha fazlasını indirmek için geniş bir arşiv arıyorsanız, Audible.com adresinde bulabilirsiniz. Otomobilde, spor salonunda veya evin herhangi bir yerinde kitap keyfi. En sevdiğiniz kitap ve konuları yazarlarının kendi sesinden ya da ünlü aktörlerin sesinden dinleyin. Audible.com'da aralarında en son çıkan çok satanlar ve asla eskimeyecek olan klasiklerin de bulunduğu 75.000'den fazla eser arasından seçim yapabilirsiniz.

Ortam gürültüsünü en aza indirgeyen Ses Yalıtımlı kulaklıkSes yalıtımlı kulaklıklarla müziği, düşük ses düzeyinde normal kulaklıklara göre daha mükemmel ses kalitesiyle dinleyerek keyif alabilirsiniz. İnsanların kulak kanalı anatomisine dayanan ses yalıtımlı kulaklıkların açılı akustik tasarımı, ortamdaki ses kaynağı ile kulak kanalı arasında mükemmel bir sızdırmazlık sağlayarak, istenmeyen ortam gürültüsünü ortadan kaldırır ve sesi doğrudan kulaklarınıza iletir. Normal bir ses düzeyinde bile ortam gürültüsü olmadan müziği en ince detaylarına kadar duyabilirsiniz. Kulak tamponları kulağınıza tam oturmasını sağlayan üç farklı boyda gelir.

2,4 inç tam renkli ekran ile mükemmel video kalitesiGoGear müzik çalarınızdaki 2,4 inçlik yüksek çözünürlüklü havalı ekran sayesinde mükemmel video kalitesinin ve canlı görüntülerin keyfini çıkarabilirsiniz. Tam renkli bir menüye sahip olan bu geniş ekran sayesinde, yolda en zengin multimedya deneyimini yaşayabilmeniz için ortam dosyalarında kolayca gezinebilirsiniz.

İstediğiniz zaman not almak veya herhangi bir şeyi kaydetmek için ses kaydıSes kaydı, GoGear müzik çalarınızı bir ses kayıt cihazına dönüştürür. Müzik çalmanın ya da radyo dinlemenin yanı sıra, iş ya da okulla ilgili hatırlatıcı notlar kaydedebilir, alışveriş listelerini ya da telefon numaralarını – hatta şarkı sözlerini kaydedebilirsiniz. Kaydetme düğmesine basar ve dahili mikrofona konuşursanız ses mesajları sıkıştırılır ve dahili hafızaya kaydedilir. Ses kaydetme size, her şeyi, her zaman, her yerde kaydedebilmenizi sağlayan son derece portatif ses kayıt cihazı sağlar!

Ortam dosyalarını bilgisayarınızdaki gibi düzenlemek ve görüntülemek için klasör görünümüKlasör görünümü, sanki bir bilgisayarmış gibi cihazınızdaki tüm dosyaları görüntülemenize olanak veren opsiyonel bir GoGear çalar dizin görünümüdür. Klasör görünümünü seçtiğinizde, desteklenen herhangi bir dosyayı (örn. müzik, fotoğraf veya video) açmak dosyayı seçmek ve Çalma tuşuna basmak kadar kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 30 Ağustos 2011; 17:42:12 >

• Kapağı dışında beğendim , bende bu tarz bir şey alıcam

Şu güzele benziyor ;

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=84655&ad=PHiLiPS-SA1ARA04K-02-ARiA-4GB-MP3-CALAR-Mp3-Mp4-Calar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 30 Ağustos 2011; 20:00:06 >
  • cevap için sağol furkan
    senin verdiğin örnekteki ürün çok güzel..ama internete özel fiyat demiş..
    ben direkt alacağım yani 160 lira gold mağaza fiyatı...
    benim dediğimde radyo yok birde mp4 değil wmv9 video oynatıyor.
    120 lira gibi bir fiyatı var.eğer mağazda aynı fiyata verirse senin dediğin ürün daha iyi olacak.bi araştırayım bakayım..
    ama 160 lira mağazada derse.(teknolojixte başıma geldi çünkü net fiyatı başka mağaza başka demişlerdi.)
    o zaman 40 lira fazla vermem ben sanırım.radyo olması benim için hiç önemli değil..çünkü cazır cuzurdan başka nesi var radyonun..bilmiyorum belki bu üründe farklıdır ama illa yola çıkcan yolculukta takınca mutlaka çekmeyecek ..radyo ondan önemsiz bence

ama tip 10 numara bence senin link verdiğin philipste...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 30 Ağustos 2011; 20:47:27 >
  • Philips Aria modellerin Full Sound ile harika ses verdiğini söyleyebilirim. Öyle ki sesi daha yüksek olmasa bile Sansa Clip+ dan daha kaliteli sesi var.
  • sesi yüksek değil derken çok mu kısık acaba...pek anlamadığım için soruyorum ses yüksekliği tatmin etmez mi eder mi ne dersiniz*
  • başka yorum yapabilecek kimse yok mu?

sesi yüksek değil derken çok mu kısık acaba...pek anlamadığım için soruyorum ses yüksekliği tatmin etmez mi eder mi ne dersiniz*
  • gogear kullanıcısı olarak artı ve eksilerini söyleyeyim:
    artılar:
    çok uzun süre giden şarj 10 gün bitmediğini hatırlıyorum.
    flac ve ape çalma
    kaliteli kulak içi kulaklık
    küçük olmasına rağmen iyi ekran
    dinleme esnasında albüm kapağının ekranda olması
    dinleme esnasında sorunsuz ebook, parça sözleri okuyabilmek vb.

Eksiler:
    Fullsound un bir faydası yok
    Fullsound devreye girdimi ekolayzır kapanıyor
    Ses daha yüksek olabilirdi, kalabalık ve gürültülü mekanlarda sesi açma isteği uyandırıyor ama pahalı ve güçlü bir ses veren kulaklıkla sorun aşılabiliyor.
    Parça çalarken ekstra parça bilgileri alamıyoruz sadece sanatçı parça ve albüm adı ile uzunluğu var.
    parçayı dinlerken kendi içinde ileri sarma özelliği yok bu da losseles parçalarda problem yaratıyor malum tek tracktan oluşuyorlar genellikle.
    radyolu ile radyosuz arasında uçuk bir fiyat farkı var.

• viking çok sağol verdiğin bilgiler çok güzel daha öncede yazdığım gibi radyo bence önemsiz.ses kulaklıkla aşılmasıda iyi..
    ben zaten bunu hediye olarak alacağım.o yüzden içim rahatladı biraz..
    belki alakasız olcak ama öte yandan bu fiyata yakın fotoğraf makinesi mi alsam hediye diye düşünüyorum..
    ama maalesef 150 -civarı makinelerde benq -kodak vb giriş seviyesi makinalar.aşağıda örnek verdiğim gibi
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/benq-dc-e1030-dc-e1030-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=44791
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/kodak-c143-c143-dijital-fotograf-makinesi-%28silver%29/productdetails.aspx?I_ID=49063

sizce philips aria 4gb mp4 player mi ,yoksa üste 40-50 tl para verip benq-kodak giriş seviyesi olan bu fotoğraf makinaları mı daha iyi bir tercih olur..
    hepinizin yardımlarını bekliyorum.herkese teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

gogear kullanıcısı olarak artı ve eksilerini söyleyeyim:
    artılar:
    çok uzun süre giden şarj 10 gün bitmediğini hatırlıyorum.
    flac ve ape çalma
    kaliteli kulak içi kulaklık
    küçük olmasına rağmen iyi ekran
    dinleme esnasında albüm kapağının ekranda olması
    dinleme esnasında sorunsuz ebook, parça sözleri okuyabilmek vb.

Eksiler:
    Fullsound un bir faydası yok
    Fullsound devreye girdimi ekolayzır kapanıyor
    Ses daha yüksek olabilirdi, kalabalık ve gürültülü mekanlarda sesi açma isteği uyandırıyor ama pahalı ve güçlü bir ses veren kulaklıkla sorun aşılabiliyor.
    Parça çalarken ekstra parça bilgileri alamıyoruz sadece sanatçı parça ve albüm adı ile uzunluğu var.
    parçayı dinlerken kendi içinde ileri sarma özelliği yok bu da losseles parçalarda problem yaratıyor malum tek tracktan oluşuyorlar genellikle.
    radyolu ile radyosuz arasında uçuk bir fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Ağustos 2011; 18:43:11 >

• player daha iyi olur. Zaten yeni telefonlar bile 150 liralık kameralar kalitesinde çekim yapıyor 1-2 defa kullanılacak bir şey olur yani. player eskise bile bozulmadığı sürece her zaman kullanılır.
  • çok sağol arkadaşım sıradan bir fotoğraf makinası almaktan daha mantıklı olduğunu düşünmüştüm bende
    ama pek anlamadığım için senin gibi bir arkadaşın yardımına ihtiyacım vardı..yardımın için sağol .
    hem daha fazla para verecektim hemde çok sıradan bir hediye almış olacaktım bunu öğrenmiş oldum..
    kararımı verdim philips aria alacağım.çok çok sağol yardımın için
    quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

player daha iyi olur. Zaten yeni telefonlar bile 150 liralık kameralar kalitesinde çekim yapıyor 1-2 defa kullanılacak bir şey olur yani. player eskise bile bozulmadığı sürece her zaman kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 31 Ağustos 2011; 18:48:20 >
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

sesi yüksek değil derken çok mu kısık acaba...pek anlamadığım için soruyorum ses yüksekliği tatmin etmez mi eder mi ne dersiniz*

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş :) Sesi Sansa Clip+ dan daha yüksek değil dedim(Bu mp3 çalar ile ses yüksekliği konusunda hiç biri yarışamaz zaten:) Philips'in ses kalitesinin de ondan bile daha iyi olduğunu söyledim.

Bu arada arkadaşın dediğine katılmıyorum. Fotoğraf makinesinin yeri ayrı, cep telefonu ve mp3 çaların yeri ayrı.

Pek çok model değişik giriş ve orta seviye kompakt fotoğraf mak. kullandım. En kötüsü bile en iyi cep telefonundan çok daha iyi fotoğraf çekiyor. Fakat video çekimi konusunda yeni cep telefonlarının güçlü işlemcilerinden dolayı pek çok kompakt makineden daha iyi video çektiğini söyleyebilirim.(Özellikle Galaxy S-GS2 ve IPHONE 4).

Ayrıca pek çok yeni nesil cep telefonunun,müzik telefonlarının da mp3 fonksiyonlarını test etme fırsatım da oldu. Hiç biri Philips Aria'nın yanından bile geçemez.

Sonuç olarak bu aletler ayrı ayrı satıldığına göre hepsinin yeri ayrıdır. Ben cep telefonunun bana verdikleri ile yetinirim derseniz orası ayrı fakat hiç biri birbinin yerini tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 1 Eylül 2011; 11:42:23 >

• wiking arkadaşın demek istediği şu anı yakalamak için zaten herkesin kameralı cep telefonları var..
    150 liralık da olsa fotoğraf makinesı elbetteki cep telefenonundan iyi çekeceğide malum zatenn..
    ama fotoğraf makinesi almayı düşünürsen daha kaliteli bi şey alman lazım yoksa pekte bir anlamı olmaz demek istediği kanısındayım...

bu şekilde düşündüm ve mp4 playeri tercih ettim herkese yaptığı yorumlar ve yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Eylül 2011; 13:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

wiking arkadaşın demek istediği şu anı yakalamak için zaten herkesin kameralı cep telefonları var..
    150 liralık da olsa fotoğraf makinesı elbetteki cep telefenonundan iyi çekeceğide malum zatenn..
    ama fotoğraf makinesi almayı düşünürsen daha kaliteli bi şey alman lazım yoksa pekte bir anlamı olmaz demek istediği kanısındayım...

bu şekilde düşündüm ve mp4 playeri tercih ettim herkese yaptığı yorumlar ve yardımlar için teşekkürler

Fotoğraf makinesi konusunda başka bir yerde de konuşabiliriz aslında. Ama şunu söyleyebilirim ki gittigidiyodan 90 tl ye aldığım kodak makinenin fotoğraf kalitesi ile 500 tl ye aldığım sony makinenin fot. makinesi arasında pek bir fark yok bunu söyleyebilirim. Ama o 90 tl lik makineye yaklaşabilen telefon da yok ;) Büyük fark yaratan makineler de SLR olanlar.

Philips Aria'nın yerini tutacak telefon da olmadığına göre her iki durumda da doğru seçim yapmış olurdunuz. Bu yüzden bana da mp3 çalarınızı güle güle kullanın demek düşüyor ;)

• hediye olarak aldım ..sağol
    belki fotoğraf makineside seçebilirdim ama çok sıradan kaçacak sonuçta giriş seviyesi albilirdim ancak oda üste para koyarak..
    öyle olacağına hiç değğilse orta kalite üstelik wmv9 da olsa videoda oynatabilen bir seçim yaptım..
  •  Philips Aria 4gb Mp4 Player

Merhaba arkadaşlar bu ürün hakkında başlığı açan arkadaş gayet özet bir şekilde tanıtımını yapmış bende bildiğim ve kullandığım kadarıyla anlatmaya çalışayım ürün öncelikle çok şık bir tasarım ve çok kaliteli bir malzeme işçiliği ile yapılmış ürünün kutusunda gelen kulaklık ise müthiş bir müzik keyfi yaşamanıza vesile olacak ben o kadar kendimi kaptırıyordum ki bazen dünya ile iletişimi kesip müzik alemine dalıyordum :-) ürün pilsiz şarj edilebilir olması benim gibi müziği çok seven biri olarak önemli bir konu bu ufacık kibar cihaz ile ayrıca çok kaliteli filmleri yükleyin ve doyasıya izleyin keyfini sürün ben bu ürünü alırken en çok dikkat ettiğim nokta ise şarjının diğer muadil ürünlere göre çok yüksek olmasıydı inanmamıştım bu kadar uzun süre şarjının gideceğine ama gerçekten de çok uzun zaman şarj problemi olmadan müzik keyfine doyuyorsunuz bu üründe tek eksi yönü benim aldığımda fm radyo olmamasıydı ama üst modellerinde fm radyo da eklediklerinden ihtiyacı olan bir kişi için bence ilk tercih olmalı gerçekten araba konusunda nasıl ki Mercedes kalite üretiyor bu marka da elektronik ürünlerin bence Mercedes'i :D

• Ben bunu 139 liraya alıp 1.5 sene kullandım; sonra anneme verip kendime 275lira verip Sony NWZ-E474 aldım ki ekolayzır ve ses geliştirici haricinde bir üstünlüğü yoktu ama 10 ay kullanmama rağmen o bozuldu servise gitti tamir olmadı ve iadesi yapıldı. Philips Aria 4gb üzerinden 2.5 seneden fazla geçti annem hala kullanıyor ne servis gördü ne de fabrika ayarı.
  • güzel bir seçim yapmışım demekki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.