Şimdi Ara

Philips AS111 Android Docking Station (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

beyler ben de alıcaktım da bişey farkettim benim telefonun girişi üstte yani onu oraya takarsam ters duracaktır

Yanda olsa bir derece ama şarj portu üstteyse biraz komik olur

aynen
  • ben bu ürünü aldım ama galaxy s4 telefonumu taktığımda şarj etmiyor ya da telefonla bağlantı kurmuyor philipsin sitesinden baktığımda s3 için telefon açıkken 2 dk sonra şarj etmeye başlar kapalıysa hemen eder diyor böyle bir şey var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juneight41

ben bu ürünü aldım ama galaxy s4 telefonumu taktığımda şarj etmiyor ya da telefonla bağlantı kurmuyor philipsin sitesinden baktığımda s3 için telefon açıkken 2 dk sonra şarj etmeye başlar kapalıysa hemen eder diyor böyle bir şey var mı gerçekten?

Ben Note 2 kullanıyorum ve bu ürünü aldığımdan beri şarj aletini kullanmaz oldum. Telefonu docka takar takmaz şarj etmeye başlıyor. Üstelik orjinal şarj aletiyle aynı sürede şarj ediyor.

Her ihtimale karşı philips Fidelio uygulamasını yükleyip deneseydiniz çünkü dockun üzerindeki saat telefonda Fidelio uygulaması aktif hale geçince telefonun saatini algılıyor. Belki sizin sorununuza faydası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 10 Eylül 2013; 14:15:37 >
  • S3 te şarj sorunu yoktu ancak s4 te kesinlikle şarj etmiyor 2 telefonda denedik çaresi varsa yazarsanız sevinirim.
  • arkadaslar meraba
    bende bu hafta teknosadan aldım 100 tl kargo ücreti dahil.
    Benim telefon s4
    telefonu ilk taktiğmda sarz gostergesi cıkmad. doğal olarak sarz etmiyor sandım.
    ama bi kaç dakika sonra sarzdaki yüzdelik oranıın artmaya basladığını gordum.
    yani şarz etti.Ertesi gün evde tekrar kullandım ama bu sefer sarz etmedi yuzdelik dilim asağı indi.
    Bende anlamadım ama ilk kullandığımda kesinlilke sarz etti.
    Daha sonra etmedi.
    Fazla kurcalayamadım gerci fırsatım olmadı ama
    biraz daha uğrasırım yoksa servise goturcem
  • S4 u ne yazik ki sarj etmiyor 1A 2A guc olayi...S4 u sarj etmeye yetmiyor S3 te ise sikinti yok...Ben S4 te radyo baglantisini da saglayamadim...Telefondaki muzikleri calabiliyorum ama radyo olmuyor...Bluetoothu kestigimde ise telefonun kendi hoparlorunden radyo caliyor benzer bir sorun yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefonumun sarj portu yanda ve aşırı hassas durumda eğer bunu alırsam sorun yaşar mıyım sizce?

(telefon 5 inç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

benim telefonumun sarj portu yanda ve aşırı hassas durumda eğer bunu alırsam sorun yaşar mıyım sizce?

(telefon 5 inç)

Sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakalak965

arkadaslar meraba
    bende bu hafta teknosadan aldım 100 tl kargo ücreti dahil.
    Benim telefon s4
    telefonu ilk taktiğmda sarz gostergesi cıkmad. doğal olarak sarz etmiyor sandım.
    ama bi kaç dakika sonra sarzdaki yüzdelik oranıın artmaya basladığını gordum.
    yani şarz etti.Ertesi gün evde tekrar kullandım ama bu sefer sarz etmedi yuzdelik dilim asağı indi.
    Bende anlamadım ama ilk kullandığımda kesinlilke sarz etti.
    Daha sonra etmedi.
    Fazla kurcalayamadım gerci fırsatım olmadı ama
    biraz daha uğrasırım yoksa servise goturcem

hocam durum nedir şarj edebildiniz mi s4ü almak üzereydim görüp vazgeçtim

• wilkommen kullanıcısına yanıt
    Bugün servisi aradım cihazın hazır olduğunu soylediler.
    Gidip alıcam bakalım.Zaten ürün yeni olduğundan heralde kimse bişey bilmiyordu.
    Ana mekeze gondercez dediler.1,5 hafta gecti daha yeni gelmiş cihaz.orda da denıcem bakalım ne yapmıslar.
    Tekrar yazarım arkadaslar.
  • kakalak965 K kullanıcısına yanıt
    anladim hocam teknosada 99tl en düşük bulabildim sizden haber bekliyorum şarj ettiğini söylediğiniz an alacağım saygılar

• wilkommen kullanıcısına yanıt
    Servisten aldım dün aksam.
    Yapmıslar artık sarz oluyor.şimdi sorun su acaba cihaz fabrika çıkısı olarak
    s4 leri sarz etmiyormu serviste bişeyler yaptılarda sarz etti.Yada gercekten bozukmuydu bilmiyorum.Ama yorumlara bakarsak genel kanı s4 lerde srz olmadığıydı.
    Neyse almak istiyorsa al.Eğer sarz etmesse serviste hallediyolar
    Şimdi takıar takmaz sarz ediyor ve müziğini dinliyorsun.Memnunummmm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.