Şimdi Ara

Philips BDP2180/12 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 48h6290 samsung tv ye 200 tl yi aşmayan bi dvd player arıyordum, Philips BDP2180/12 3D Blu-ray & DVD oynatıcı hepsiburada da %36 indirimde şuan(159 tl) fiyat olarak gözüme çarptı.

3d ve full hd(1920 x 1080) destekliyormuş sanırım.

Elimde orjinal dvd'ler var( dvd devri geçti demeyin, müzik konser dvd leri) hem bunları oynatsın, hemde tvim 1080 hd ve 3d destekliyor, bunun için ekonomik bir oynatıcı olarak bu işimi görürmü? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

http://www.philips.com.tr/c-p/BDP2180_12/blu-ray-disk-dvd-oynatici

• Bu playerdan aldım, hdmi dan tv ye bağladım, ilk açılıştaki mavi ekranda herhangi bir problem olmamasına rağmen, dvd player menüsünde ( usb, disk seçimi vs) hafif bi karlanma karıncalanma var yanıp sönen. çok büyük sorun teşkil edecek bişey değil ama, sinek mide bulandırır. Sonuçta bluray, daha net çözünürlük için alınan bir üründe böyle olmaması lazım.

farklı hdmi girişlerinden denedim, aynı sorun var. Birde yazılım güncelleyip deniycem, olmadı farklı bir hdmi kablo ile deniycem oda olmazsa farklı bir tv de denicem, ilginç bir problem.
  • disintegrators D kullanıcısına yanıt
    görüntü çözünürlüğü 1080i mi 1080p mi yaptın? menüde HD görüntü bekleme asıl filmlerdeki görüntüye bak...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Sorun hdmi kablodaymış. başka bir hdmi kablo ile denedim, karıncalanma sorunu ortadan kalktı.

http://www.hepsiburada.com/liste/frisby-fa-hd40-hdmi-baglanti-kablosu-18m/productDetails.aspx?productId=bs50539&categoryId=84120

Yukarıdaki linkteki hdmi kabloyu almıştım, yeni. Bununla karıncalanma yaptı.

hama marka hdmi kabloda vardı evde, onla böyle bişey yok.
    garip durum... kablo 1.4 versiyonmuş yerine taktığınızda 1.4 mü?
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HAMA-11965-Alt%C4%B1n-U%C3%A7lu-3-m-HDMI-Kablo,103452,465562,827099.html?langId=-14

diğer deneyip çözüme kavuştuğum kablomda yukarıdaki.
    Hama daha tecrübeli daha kaliteli marka... sonuç ortada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegrators

Sorun hdmi kablodaymış. başka bir hdmi kablo ile denedim, karıncalanma sorunu ortadan kalktı.

http://www.hepsiburada.com/liste/frisby-fa-hd40-hdmi-baglanti-kablosu-18m/productDetails.aspx?productId=bs50539&categoryId=84120

Yukarıdaki linkteki hdmi kabloyu almıştım, yeni. Bununla karıncalanma yaptı.

hama marka hdmi kabloda vardı evde, onla böyle bişey yok.

Merhaba bluray playera USBdsen bagladimiz harici HDD den oynatilan DTS-HD sesli mkv filmlerin sesini destekluyormu? Bu player ile ilgili DTS-HD ibaresi goremedim. Ayrica kopya blu-ray disc filmleri oynatıyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usb'deki DTS HD MA filmleri destekliyor.Ancak filmi ileri almaya çalıştığımda makine dondu.(25 GB)
    Dolby True HD'yi Usb'de denemedim ama Bluray'de çözüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCRV

Usb'deki DTS HD MA filmleri destekliyor.Ancak filmi ileri almaya çalıştığımda makine dondu.(25 GB)
    Dolby True HD'yi Usb'de denemedim ama Bluray'de çözüyor.

Bilgilendirme için teşekkürler, ayrıca optik çıkış bulunuyor mu sesi optikten almam gerekiyor lg soundbar için.
  • Optik çıkış yok.Coaxcıal var.

• Selam
    normal dvd film izlenebiliyor bdp 2180/62 de ona göre alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips bdp 2180 ve samsung bd j5500 arasında kaldım. Neye göre karar vereceğimi de bilmiyorum açıkçası daha önce hiç kullanmadım. optoma hd26 projeksiyona bağlayıp hem orjinal ve kopya bluray 3D izlemek hem de USB den netten indirdiğim yüksek boyutlu mkv filmleri izlemek için kullanacam. Tecrübesi olan varsa bi el atabilirmi: )
  • Sadece elimdeki orjinal dvd ve orjinal bluray diskleri oynatmak için almıştım ve işimi görüyor. Usb diskten video seyredeceğim zaman direkt tv den izliyorum, bu konuda bişey diyemeyeceğim.
  • Samsung bd h5500 aldım teknosadan çok uygun fiyata denk geldi. Orjinal 3D iki film denedim tam izlemedim ama sıkıntı yok gibi. Ama usb den mkv filmlerde sıkıntı var. Thor karanlık dünya (3d sbs 11.2 GB) filmini oynatyı sorunsuz. Uzantısı mkv h264. Fakat İlk yenilmez kaptan amerika (3d sbs 12GB) filmini oynatmadı. Onun da Uzantısı mkv h264. Uzantılar aynı ama neden birini oynattı birini oynatmadı anlamadım. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.