Şimdi Ara

philips çorbacı kullananların fikrini alabilirmiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayı düşünüyorum ben de. bizler için (çalışanlar) çok pratik görünüyor. yalnız her şeyi makinelere yaptıracağız bu gidişle, ekmek makinesi, çorba makinesi, buharlı pişirici vs derken mutfak için hangar gerekecek
  • bu aletten bende var
    güzel bir ürün , yaptığı çorbalarda güzel
    ancak dibinin tutması hikayesi var ki bu çok sıkıcı.
    içine sıcak su koysanız bile dibi tutuyor bazen.
    o zaman makine kendi kendini kapatıyor. makine bozuldu zannediyorsunuz.
    birde temizliği uzun sürüyor. illaki makinenin içine yapışmış parçalar oluyor bunları süngerle falan haşır huşur sürtmeden çıkarmak imkansız, baya kas gücü gerektiriyor.
    ama ölçüyü tutturursanız güzel çorbalar yapıyor.
    aldığımdan beri kendime gerek varmıydı bu aleti almaya ? boşuna mı verdim onca parayı diye soruyorum.
    sanırım bu alet olmasaydı hayatımdan çok fazla bir şey eksilmezdi.
  • Vestel corbaci var bende memnunum içi büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blender kısmı çalışmamaya başladı. servise verdim dün. bakalım ne çıkacak.
  • demin 2. corbami da yapmis bulunmaktayim.

ilk corbamin kivami koyu olmustu cunku baya malzeme koymustum.(mercimek corbasi )
    bir dahakine 1 bardak mercimek yerine 2/3 bardak koyucam birde tam patates yerine yarim yeterli.

gelelim demin yaptigim super corbaya.hic philips te oyle bir tarif gormememe ragmen sansa ne cikarsa diyip yaptim.

kremali brokoli corbasi.

yaklasik 250 gr brokoli
    1 kasik kirmizi mercimek
    yarim patates ( kucuk bi patatesin yarisi )
    1 sogan
    tuz karabiber
    siviyag
    1 havuc
    1 dis sarimsak

hepsini attim icine max cizgisine kadar da su koydum.

corba bitince tencereye alip 100 gr krema ile karistirip az daha kaynattim.

sonuc super bir corba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 5 Mart 2014; 18:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

blender kısmı çalışmamaya başladı. servise verdim dün. bakalım ne çıkacak.

26 kasimda almayi dusunuyorum diyip 4 ay sonra blender calismiyo demeniz kotu olmus..
    insallah basima gelmez. sonucu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

blender kısmı çalışmamaya başladı. servise verdim dün. bakalım ne çıkacak.

26 kasimda almayi dusunuyorum diyip 4 ay sonra blender calismiyo demeniz kotu olmus..
    insallah basima gelmez. sonucu merak ediyorum.

Bugün servisten aradılar ve cihazı yenisi ile değiştirdiler.
    Çok sıkıntı duyulan bir cihaz değil ama temizlerken dikkat etmek lazım su kaçırmamak vs.
  • bugun daha 3. corbami yapacakken alet cok guzel suyu isitiyo.blender moduna gececekken duruyor tum isiklari sonuyor ve bastan basliyor..

ne yapmaliyim bu sorunu yasayan oldu mu ?
  • demin ki corbamin icine sut koymustum.ama max cizgini gecmemisti eminim.

icindeki sadece siviyi bosalttim

bu sefer sadece su koydum.

makine calisti..
  • Bu üründen 5 ay önce bir tane aldık.Mart ayı ortasında arızalandı.Servise verdik.Eşim makineyi aktif kullandığı için bir tane daha aldık.Makine bencede oldukça başarılı.Zira 3-4 dakika malzeme tedariğinden sonra,bas düğmesine 22 dk sonra çorba hazır.Eşi çalışan ve çocukları olan aileler için öneririm.Ürün dün servisten geldi.Sorunda "termost değişti" olarak belirtilmiş.Bu arada servise giden makinede 2 kez dibi tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Philips Çorbacı HR2200/80 Viva Collection SoupMaker bu ürünü almayı düşünüyorum fakat vestel corbacı kullananların memnun olmadıgını okudum. philips corbacıyı kullanan arkadaslardan ürün hakkındaki fikrini yazarsa memnun olurum. bos yere almak istemiyorum. tesekkürler.

Bende Philips Çorbacı siparişi verdim, Pazartesi elimde olur. Kullandıkça fikirlerimi paylaşırım.

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-hr220080-viva-collection-soup-maker-corba-ustasi/productDetails.aspx?productId=mtphihr2200&categoryId=22003

Bu linkte kullananların yorumları var, gözatabilirsin

arkadaşlar ben de satın aldım. 4 sorum olacaktı.

1.ilk satın aldığım makinede hazır çorba denedim. yayla çorbası içinde pirinç olan. su koydum belirtilen yere kadar. kaşıkla karıştırdım. ışıkları söndü bir daha yanmadı. baktım dibi yanmış. ama asla çalışmadı ertesi günde. götürdüm aldığım yere değiştirdiler.
    değişen ürüne knorr kazdağı çorbası koydum. bu defa şahane şekilde yaptı. bir öncekinde yapılamayan aynı yayla çorbasını 3 4 defa denedim. nedense çalışmaya başladıktan 30 saniye sonra kapandı ışıkları hep. ama 30 saniye sonra fişi çıkarıp takınca tekrar çalıştı. ama yine durdu 30 saniye sonra.gücü yetmiyor desem. gerçek domatesleri soğanı sarımsağı attığım sert malzemelerden oluşan gerçek çorbaları kolayca yapıyor. ama toz halindeki çorbayı neden yapamıyor bunu anlamak zor.
    yayla çorbasına özel bir durum sanki. dibine yapışmasıyla ilgili bi,şey de olabilir.

2. alt sürahi kısmını bulaşık makinesine atsak olur mu? üst motor kısmı atılmaz tabi de. alt kısım atılırsa süper olacak. tek korkum fiş priz yeri ve konnektör yuvası olması. tamamen kuruyunca kullansak bişey olmaz gibi geliyor gerçi. deneyen varsa tecrübeye göre hareket edeyim. süngerle temizleemek zor geliyor her defasında

3. belli bir ölçü var mı malzemede dikkat etmemiz greken?. mesela ben dün domates çorbası yaptım . kitapçıkta yazdığı gibi 650 gr domates, bir domates, birsarımsak ve max a kadar su koydum. güzel oldu son derece. 400 gr domates koysam nolurdu. yada 2 tane soğan .

4.tariflerde hep sebze suyu demiş ben max a kadar su ve knorr tavuk bulyon suyu koyuuorum hazır .evde tavuk suyu yapma şansım yok bekar olduğum için. aynı işi görür mü?

teşekkürler

• mygokhan M kullanıcısına yanıt
    Kaliteli yapıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristoxenus

Kaliteli yapıyor mu ?

Satın almadığımız için bişey diyemeyeceğim..
  • makinesinin dibi yananlara gecmis olsun...bende ki de arizalandi.arizalanmadan once dibi yaniyordu ve mikser moduna gecmiyordu.servise verdim karti vs degismis gidip alicam.
  • ben bir yıldır kullanıyorum ,ilk denememde ben de dibine tutturdum ama sonra yaptıklarımda tahta kaşıkla karıştırarak hemen kapattım ve tutmadı. Her türlü çorbayı rahatlıkla yapıyorum hatta nohut, kara lahana, barbunya bile yaptım. Yoğurt çorbası yapmak çok keyifli :) taşacak dibine tutacak derdi yok. Verilen kitapçıktaki yemek tarifleri pek bizim damak zevkimize hitap etmese de verilen miktarları malzeme çeşitliliğine göre değiştirebilirsiniz. Bence almaya değer bir ürün, hem zaman hem de emek harcamadan güzel yemekleriniz oluyor.
  • Abi çorba için de makine mi alınır yahu.
  • Nilgün T C Turan N kullanıcısına yanıt
    Nilgün hanım merhaba
    Yayla çorbasının tarifini verebilir misiniZ?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır knorr bulyon kullanıyordum
    ama monosodyum benzoat içerdiğinden dolayı vageçtim bundan.
    onu kullanmadan yaptığım çorbalar da aynı lezzeti vermiyor.
    bekar olduğum için de gerçek tavuk suyu et suyu olmuyor evde.
    yerine ullanabileceğim bir ürün var mıdır zararı olmayan
  • bu tip ürünlere gidip para veriyor ya insanlar, aklım almıyor

yahu tencereye atıyorsun herşeyi, arada uğruayıp karıştırıyorsun. al sana çorba!! mercimek istersen çubuk blender ile geç içinden sonunda...
  • Arada bir uğramayla olmuyor,başında durmak gerekiyor.Ka sefer başından ayrıldım diye azar yemişliğim var:)
    Ama gereksiz bir ürün,orda haklısın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.