sorun 1 arkadaşlar bir boş dvd ye mesela 500mblık bir filmi kaydeyiroum, izliyorum. daha sonra aynı dvd ye bir film daha ekliyorum ancak phlips dvd divx playerım sonra eklediğim filmi görmüyoor!
sorun 2
12 bölümlük bir divx diziyi DVd ye çekip izlediğimde dizinin bazı bölümlerinde alakasız yerlerde duruyor ve baştan açmak zorunda kalıyorum bazı bölümleri ise problemsiz olarak izliyorum., Dvd de çizik falan da yok! bu problem başka aradakşlarımda da var! yani benle ilgili bi sorun oldugunu zannetmiyorum
Sorun 3
Mp4 olarak indirdiğim dizileri Muhtelif Convert programlarıyla Divx yada X vid haline getirip iziliyorum ama! bir kere forwad tutuşuan bassam tüm senkronizayon kayboluyor. Ses le görüntü bide altyazı hiç bi zaman uyuşmuyor, daha da enteresanı bazen ses tamamen yok oluyor
yardımlarınız bekliyorum teşekkürler
yardım bekleyen birileri var burda:!)
dvd yi nero ile mi yoksa başka bir program ile mi yazıyorsun. ben aynı sorunu bazen bilgisayarda yaşıyorum. sonradan bir dosya eklediğimde cd'de olan dosya kayboluyor. yeni eklediğim görünüyor sadece. cd yazma sihirbazını değiştirerek deneyebilirsin.
diğer sorunlar ile ilgili aklıma birşey gelmiyor. ürün için son yazılım yüklenebilir belki....
bi deneyeyim
şöle diyim klasör olarak atarsan görmez dosyaları klasöre koymadan yaz dvdye sorun biter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme