Şimdi Ara

Philips Ear Gear mı The Snug mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese yeniden merhaba Bu iki modelden birini kullanan var mı forumda, tavsiye eder misiniz bunlardan birini, ederseniz hangisini? Çok kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• Snug tabiki, kablosuda kaliteli seside kaliteli.
    Ve kablo ile kulaklık birbirinden ayrılabiliyor.
  • Snug 'ın tasarımına bayıldım, kablo sistemi, katlanabilir olması da çok cezbediyor beni. Ancak tereddüt ettiğim nokta rahatlığı, şimdiye karar hiçbir kulaklık beni rahat ettiremedi, kulak-içi olanlar kulağımda durmuyor, kafa-üstü olanlar kulaklarımı yakıyor filan, bu konuda Snug nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatyPerry

Snug 'ın tasarımına bayıldım, kablo sistemi, katlanabilir olması da çok cezbediyor beni. Ancak tereddüt ettiğim nokta rahatlığı, şimdiye karar hiçbir kulaklık beni rahat ettiremedi, kulak-içi olanlar kulağımda durmuyor, kafa-üstü olanlar kulaklarımı yakıyor filan, bu konuda Snug nasıl acaba?

Kulaklarını yakma sebebi ne?
  • Hmm yani nasıl desem, sıkıyor, çıkardığımda kulaklarım kıpkırmızı oluyor, baş ağrısına kadar gidiyor. Mesela bugün ear-gear 'ı deneme fırsatım oldu, ses olarak iyiydi ancak kafamda çok rahat durmadı, sürekli düzeltme ihtiyacı hissettim
  • quote:

Hmm yani nasıl desem, sıkıyor, çıkardığımda kulaklarım kıpkırmızı oluyor, baş ağrısına kadar gidiyor. Mesela bugün ear-gear 'ı deneme fırsatım oldu, ses olarak iyiydi ancak kafamda çok rahat durmadı, sürekli düzeltme ihtiyacı hissettim

Sizin kafa yapısında mı sorun var anlayamadım.
    Hem kafaüstü kullanamıyorsunuz, hem kulakiçi kullanamıyorsunuz.

Kulaküstü alın gitsin o zaman ne diyelim. Oysa Snug modeli çok rahattır, gerince bile esniyor aksine.
  • Sanırım kulak yapımda da kafa yapımda da sorun var Snug 'ı deneyebileceğim bir elektronik market bulabilsem çok iyi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips The Bend Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanırım kulak yapımda da kafa yapımda da sorun var Snug 'ı deneyebileceğim bir elektronik market bulabilsem çok iyi olurdu

Snug kesinlikle rahatsız etmez. Yapısı geniş çünkü.
  • Evet özellikle ear-gear 'ın yanında babası gibi duruyor Büyük ihtimalle tercihim Snug 'tan yana olacak, ilginize çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Evet özellikle ear-gear 'ın yanında babası gibi duruyor Büyük ihtimalle tercihim Snug 'tan yana olacak, ilginize çok teşekkür ediyorum

Eğer kullandığın playerın çıkışı yetmezse, Fiio E5 amfi al. Yeterli olacaktır senin için.
  • Ear-gear ses seviyesi ve kalitesi yönünden fazlasıyla tatmin etti, Snug daha da iyidir eminim, telefonumun ses çıkışı beni biraz korkutuyordu ancak bu konuda tereddütüm kalmadı, yine de aklımda bulunsun tabi bu tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum
  • tabiki ve tabiki snug
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.