bu makineden jilet kısmından bazen anormal sesler geliyor sanki keserken zorlanıyor gibi kuru halde kullanıyorum temziliğini yapıyorum acaba bunu yağlamak gerekir mi ? aramızda kullanan var mı bu zımbırtıdan ? birde sıfır almıyor kılları ???
Bende almayi düşünüyodum memnun musunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
memnunum fakat deidğim gibi kılları tam sıfır almıyor birde bunun bakımı nasıl yapılacak yağlamaya gerek var mı bazen jilatten harıltı şeklinde ses geliyor....
bıçağı kaliteli değildir ya da motoru güçlü değildir ya da her ikisi. fiyatına bakarsak bıçağının kaliteli olmadığı görülebilir.
Merhabalar İç bıçaklarda eski kullanımdan ötürü kalan tüyler vardır.Onların temizlenmesi gerekir.Ya da aletin kafa kısmı arızalanmış olabilir.Garantiye kafa kısmı girmiyor bilginiz olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: serkanertekin
Merhabalar İç bıçaklarda eski kullanımdan ötürü kalan tüyler vardır.Onların temizlenmesi gerekir.Ya da aletin kafa kısmı arızalanmış olabilir.Garantiye kafa kısmı girmiyor bilginiz olsun..
Allah allah kafa kısmı neden girmiyor garantiye ???? ucuz etin yahnisi yenmez diyorsunuz o zaman öylemi ?? 50 tl lik makineden n ehayır gelecek sanki ....
quote:
Orijinalden alıntı: GND_
quote:
Orijinalden alıntı: serkanertekin
Allah allah kafa kısmı neden girmiyor garantiye ???? ucuz etin yahnisi yenmez diyorsunuz o zaman öylemi ?? 50 tl lik makineden n ehayır gelecek sanki ....
Makine iyi fakat dediğim gibi kafa kısmı garantiye girmiyor iç bıçaklardan dolayı sizinki de çalışmıyordur.