Şimdi Ara

Philips Fidelio BDP9700/12 Blu-ray Disc player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı nerden alabilirim Türkiye de satışı varmıdır veya avrupa satış linki paylasabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can abi selamlar bu cihazdan siz aldınız mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 26 Kasım 2014; 21:52:25 >
  • BDP 9700 alanların arasına katılmış bulunmaktayım.
    Cihazı almanyadan 439 euro ya aldım.
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok güzel olduğunu tahmin ettiğim bir cihaz almışsınız. Benimde Almanyadan aldırma gibi bir niyetim. Ses ve görüntü kalitesi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

• bu cihazdan yusufhacer arkadaşımız da aldı hatta firmware yükledi diyebiliyorum

pioneer 140-150 ve lx-55 gibi oluyor cfw ile değerlendirin derim madem böyle bir cihaz aldınız 4X4lük olsun

bu arada oppo bdp83 kullanıyordu dağlar kadar fark var diyor yusuf artık nasıl görüntü veriyorsa sizin cihaz güle güle kullanın gerçekten iyi bir cihaz aldınız
  • Görüntü kalitesi bir önceki kullandığım BDP-8000 e göre bariz farklı ve muhteşem. Ama asıl önemlisi sahip olduğum ucuz 5.1 analog ses sistemimden aldığım ses, bunu kaliteli A/V ve hoparlörü olan bir sistemde düşünemiyorum audiophille olanların kesinlikle test etmesi gereken bir cihaz bence.
     Philips Fidelio BDP9700/12 Blu-ray Disc player Philips Fidelio BDP9700/12 Blu-ray Disc player Philips Fidelio BDP9700/12 Blu-ray Disc player Philips Fidelio BDP9700/12 Blu-ray Disc player

• Oppo 103 görmedim görüntü kalitesini bilemem ancak lx55ten daha üstün philips 9700

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 16 Aralık 2016; 14:49:59 >
  • Philips BDP9700 ve Panasonic BDT700 arasında kaldım. 2 ürün içinde güzel yorumlar mevcut. İkisini de kullanmış, kıyaslama yapabilecek kimse var mıdır?
  • karizmas K kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bu iki cihazı gören kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez o yüzden yabancı forum sitelerini takip etmeniz lazım.
    Görüntü kalitesi olarak her iki cihazda üst seviyede profesyonellerin bile zor seçebileceği az bir fark vardır yada yoktur.
    Ama kaliteli bir ses sistemi ile kullanacaksanız burada 9700 bir adım öne çıkıyor.
    Bende her ikisi arasında kalmıştım ve karar verirken 40 euro daha pahalı, cihaz ağırlığı olarak daha ağır olan, kumandası daha güzel olan ve dış görünüşü daha asil duran (oppo 105 misali) 9700ü aldım.
    Hangisini alırsanız alın pişman olacağınızı zannetmiyorum (9700ü alırsanız pişman olmayacağınızdan eminim)
  • Mesajımız bulunsun.

• Arkadaşlar kutusunda bdp 9700 jelatinleri üstünde. Full iso, bdmv, region free, no cinevia cfw li cihazım satılıktır. Cihaz sıfır gibidir.

• Hayırdır Yusuf nereye doğru yelken

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Abi senide arayamadım cihazın hayırlı uğurlu olsun. Bi yere yelken açmadım abi tel ile arar konuşuruz abi. Sistemde bazı oynamalar yaptım. Buradan yazılıp konuşulucak kadar kısa değil abi.

• Alınık Philips Fidelio BDP9700/12 , CWF li
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.