10 numara mouse ofis için kullanıyorum rahatta yeterince |
Philips Gaming Mouse 49 TL (SPK9403B) (2. sayfa)
-
-
dostum herkes senin gibi 150 lira vermek istemiyor belki de youtube'da yapacağı gezinme için.
Tabi ki 3 katı para verirsem bazı şeyleri daha iyi olacak. Bunu bu fareyi alanlar da biliyorlar.
Problem 50 liralık fare konusuna gelip "bu kötü, 150 liraya alın" diye fare önermek.
Her şeyin yeri zamanı var.
-
Konu için tşkler hemen bitane aldım yedekte dursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be. Mis gibi Mouse fırsatıymış kaçırdık. Alan arkadaşlar geldiğinde konuya da deneyimlerini anlatıp birkaç foto sallarsa müthiş olur :-) şimdiden hayırlı olsun alanlara.
Hocam bende hala 49 TL gözüküyor. Kontrol edin isterseniz.
-
Maalesef hocam :-( 171 olarak gözüküyor bende. Hem mobilde hem de PC den bakmama rağmen. Üye olup mu girmek lazım acaba indirim gözükmesi için...
Size yazdığımda 49 gözüküyordu. Ara ara kontrol edin hocam bazen stok girebiliyorlar. 4-5 gün önceki ssd indiriminde de 512'lik gigabyte'lar bitmiş ama tekrar stok girmişlerdi sanırım.
-
ışıkları kapanıyor hocam siz kapatamamışsınız
-
Tamamdır hocam 👍
Gelirse yorum yaparız hocam. A101 15 tl ye aldığım kablosuz mouse kullanan biri olarak beklentim çok yok. Lakin takılmasın yeterli. Oyun oynamıyorum zaten.
Maalesef bitti sanırım bu kampanya da.
-
Hocam ürün geldi. Kargo çok hızlıydı. Paketleme çok iyi. Üründe sıkıntı yok. Ups ile bu sabah geldi. İlk defa kargodan yana aşırı memnunum.
Ürüne gelirsek a101 den aldığım çöp oğlu çöp gomobile marka kablosuz mouse a bn basar ki fiyatlarıda çok yakın. Ben ürünü kullandım biraz ve çok beğendim. Altta ışığı kapatma tuşu var. Dpi hızı ve sensör algılama çok iyi. Malzeme kalitesi parasının çok üzerinde. Bu fiyata bedava vallahi. İtopyadan yeni fırsatlar bekliyorum 😁
Tekrar hayırlı olsun. 50 liraya bedava gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X