Şimdi Ara

PHILIPS GC 4410 Azur Ütü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki emektar ütümüz emekliye ayrıldı. Yeni bir ütü ihtiyacımız doğdu. Annem ütü yapmaktan nefret ediyor. Pantolon ve gömleklerimi ütületmek için 40 takla atıyorum yani o derece. Ama haklı çok eski bir ütü, ne kırışıkları düzeltiyor ne de yağ gibi kayıyor. Bir de altına kaçırmaya başladı son yıllarda. Ütülerken sırılsıklam ediyor herşeyi. Araştırma yaptım az çok philips azur ütüler tam istediğimiz şekilde ütülere benziyor. Ütü yapmayı zevkli hale getirmiş. ( incelemelerimde Kullanıcı yorumları büyük oranda olumlu)

Vatan bilgisayarda bu ütü şu anda kampanyadaymış(!) Vatanın bindirip indirmelerini çok gördüm ama. Piyasaya bakınca ne idüğü belirsiz sitelerde bile 150 den aşağı değil. Sizce bu fiyata alınır mı? Ya da bu fiyat seviyesinde başka ütü tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. İyi haftasonları dilerim.

Bu da ürünün linki; TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 21 Nisan 2012; 13:28:46 >

• Up diyecem ama konu zaten en üstte
  • Arkadaşlar vatana almaya giderken tesadüfen YKM de bu ütüyü gördüm kampanyaya girmiş. YKM kart ile 149 Liraya peşin fiyatına 6 taksitle aldım. Sizce doğru tercihimi yaptım ?

http://www.philips.com.tr/c/uetueler/azur-gc4845_02/prd/
  • en ucuz philips azur gc4410 yaz google a akakce sitesi en ucuz satan siteleri sıralıyor diğerlerinde ucuz olmuyor genelde cimri.com da falan.

ama bana sorarsan gc4850 ya da gc4860 al aralarında ki tek fark gc 4860'da otomatik kapanma özelliği var

az önce baktım gc4845 ile 4850 özellikleri aynı gibi fiyata göre o da tercih edilebilir.

edit: gc4845 2400 watt mış 4850 ve 4860 2600 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platinum82 -- 2 Mayıs 2012; 11:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinum82

en ucuz philips azur gc4410 yaz google a akakce sitesi en ucuz satan siteleri sıralıyor diğerlerinde ucuz olmuyor genelde cimri.com da falan.

ama bana sorarsan gc4850 ya da gc4860 al aralarında ki tek fark gc 4860'da otomatik kapanma özelliği var

az önce baktım gc4845 ile 4850 özellikleri aynı gibi fiyata göre o da tercih edilebilir.

kesinlikle iyi bir fiyata almışsın arkadaşım üstelik taksitli olması avantaj!.
  • Ben 2 ay önce Gc4410/22 modelini aldım tacirim.net'den. bu galiba daha sonra çıkan model. İyi bir ürün, çok bir bütçe ayırmak istemeyenler alabilir ürünü..

http://www.tacirim.net/elektronik/utuler/philips-gc4410-22-2400-w-azur-buharli-utu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.