Şimdi Ara

PHILIPS GoGear Aria SA3ARA04K/97 MP3/MP4 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yoktur diye düşünerek İZMİR Mavişehir Carrefour'daki TEKNOSA'ya gittim ve tahminimin aksine mağazada vardı; hem de bugüne özel "Turuncu İndirim" kampanyasında fiyatı 199 TL'den 143,92 TL'ye indirilmişti. Teşhir ürünlerinde de çalışan modelini iyice inceledikten sonra 8 taksite aldım.

Şu an şarjda ve incelediğim kadarıyla tam istediğim gibi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Özellikle MP3'lerimde ID3 Tag bulundurmadığımdan "Klasör görünümü" ve radyodaki RDS özellikleri bu cihaza yönelmemde en büyük etkendi; bu ihtiyaçlarımı da tam anlamıyla karşıladı.

Bunların yanı sıra tasarım, kullanılan malzeme, ekran kalitesi, kullanım kolaylığı ve sesi hoparlörden dışarıya verme gibi ayrıca beğenimi kazanmış özellikleri oldu.
  • Hayirli olsun. bir de stock kulaklik harici bir kulakici alirsaniz tam verimle kullanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Hayirli olsun. bir de stock kulaklik harici bir kulakici alirsaniz tam verimle kullanirsiniz.

Teşekkür ederim.

Sese fazla takıntılı biri değilim.

Önceki MP3 Player'ımda SENNHEISER MX160 kullanıyordum. Onu da kullanabilirim. Fark var mı diye bakmadım gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 16 Ekim 2011; 19:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bugün yoktur diye düşünerek İZMİR Mavişehir Carrefour'daki TEKNOSA'ya gittim ve tahminimin aksine mağazada vardı; hem de bugüne özel "Turuncu İndirim" kampanyasında fiyatı 199 TL'den 143,92 TL'ye indirilmişti. Teşhir ürünlerinde de çalışan modelini iyice inceledikten sonra 8 taksite aldım.

Şu an şarjda ve incelediğim kadarıyla tam istediğim gibi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Özellikle MP3'lerimde ID3 Tag bulundurmadığımdan "Klasör görünümü" ve radyodaki RDS özellikleri bu cihaza yönelmemde en büyük etkendi; bu ihtiyaçlarımı da tam anlamıyla karşıladı.

Bunların yanı sıra tasarım, kullanılan malzeme, ekran kalitesi, kullanım kolaylığı ve sesi hoparlörden dışarıya verme gibi ayrıca beğenimi kazanmış özellikleri oldu.

Dostum hayırlı olsun,

Bende bu üründen bir tane sipariş verdim nasıl memnun musun?

Birde menüsü Türkçe mi İngilizce mi

Bie kaç bilgilendirme yapabilirsen sevinirim

• Ürünün bir çok dil seçeneği mevcut.

Kullanım bakımından memnunum.

Üzerinde gelen kulaklığı beğenmedim; baslarda çok kötü.
    Ses konusunda hassas olmamama rağmen bu konu beni rahatsız etti.
    Sennheiser MX160 kulaklığımla kullanınca istediğim verimi aldım.

Geçen hafta sonu bir kilitlenme sıkıntısı yaşattı.
    Resetlemeler bile bir çözüm olmadı.
    Format attıktan sonra düzeldi ve şu zamana kadar bir problem çıkarmadı.

Radyo performansını pek beğenmedim.
    Radyoyu pek dinlemediğim için de üzerinde durmadım.
    Anten olarak kulaklık jakını kullanıyor.
    Dışarıya ses veren bir ürün olmasına rağmen bu durum hoş değil.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Başka sormak istediğin bir şey olursa bilgim dahilinde cevaplarım.

• quote:

Ürünün bir çok dil seçeneği mevcut.

Kullanım bakımından memnunum.

Üzerinde gelen kulaklığı beğenmedim; baslarda çok kötü.
    Ses konusunda hassas olmamama rağmen bu konu beni rahatsız etti.
    Sennheiser MX160 kulaklığımla kullanınca istediğim verimi aldım.

Geçen hafta sonu bir kilitlenme sıkıntısı yaşattı.
    Resetlemeler bile bir çözüm olmadı.
    Format attıktan sonra düzeldi ve şu zamana kadar bir problem çıkarmadı.

Radyo performansını pek beğenmedim.
    Radyoyu pek dinlemediğim için de üzerinde durmadım.
    Anten olarak kulaklık jakını kullanıyor.
    Dışarıya ses veren bir ürün olmasına rağmen bu durum hoş değil.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Başka sormak istediğin bir şey olursa bilgim dahilinde cevaplarım.

Peki bu cihazın ortalama olarak tek şarj ile ne kadar süre müziğe izin verdiğini hiç denedin mi şarjı ne kadar gidiyor mp3 için

• Yok hocam. Hiç denemedim.

Yalnız haftanın birkaç günü dinliyorum.

2-3 hafta bir şarj etmem yeterli oluyor şu durumda.

Tabii parlaklık ayarı orta ayarda olmak kaydıyla.
  • quote:

Yok hocam. Hiç denemedim.

Yalnız haftanın birkaç günü dinliyorum.

2-3 hafta bir şarj etmem yeterli oluyor şu durumda.

Tabii parlaklık ayarı orta ayarda olmak kaydıyla.

Çok sağol dostum bende ürünü daha yeni sipariş verdim bütçeme en uygun ürün buydu özellikleri itibari ile

Daha önce sony walkman serisi mp3 çalar vardı bakalım bu nasıl bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Çok sağol dostum bende ürünü daha yeni sipariş verdim bütçeme en uygun ürün buydu özellikleri itibari ile

Daha önce sony walkman serisi mp3 çalar vardı bakalım bu nasıl bekliyoruz

Hocam daha önce dediğim gibi klasör görünümü ve RDS önemliydi benim için.

Bu ikisini karşılayan tek ürün buydu.

Dışarıya ses vermesi de bonusu oldu.
  • Dostum ben de bu mp4'ü almayı düşünüyordum. Sence nasıl? İnceleme fırsatım olmadı ama özelliklerine baktığımda baya iyi olduğunu gördüm. Ses kalitesi falan iyi mi? Kulaklık olarak Sennheiser HD 218'i kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Dostum ben de bu mp4'ü almayı düşünüyordum. Sence nasıl? İnceleme fırsatım olmadı ama özelliklerine baktığımda baya iyi olduğunu gördüm. Ses kalitesi falan iyi mi? Kulaklık olarak Sennheiser HD 218'i kullanmayı düşünüyorum.

Cihazdan genel olarak memnunum, fakat tam olarak emin olmasam da şarj bitene yakın kapatıp açılırken sorun yaşanıyor.

Dediğim gibi nedeninin bu olduğundan emin değilim.

Şarjını %10 hatta %25 altına düşürmemeye çalışarak deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Dostum ben de bu mp4'ü almayı düşünüyordum. Sence nasıl? İnceleme fırsatım olmadı ama özelliklerine baktığımda baya iyi olduğunu gördüm. Ses kalitesi falan iyi mi? Kulaklık olarak Sennheiser HD 218'i kullanmayı düşünüyorum.

Cihazdan genel olarak memnunum, fakat tam olarak emin olmasam da şarj bitene yakın kapatıp açılırken sorun yaşanıyor.

Dediğim gibi nedeninin bu olduğundan emin değilim.

Şarjını %10 hatta %25 altına düşürmemeye çalışarak deneyeceğim.

Tamam dostm teşekkür ederim.
  • quote:

Bu ürünü bende geçen hafta temin ettim kdv dahil kapıya teslim 156 tl para ödedim,

Çok üstün bir cihaz değil ama bu paraya daha iyisini bulamadım makul fiyat diyebilirim

Şarjı çok iyi değil kulaklıkların ses izalasyonu çok iyi dışarının sesini çok büyük oranda kesiyor

Radyodan kayıt alabiliyor vs.

Ses kalitesi Sony'i tutmuyor ama bu donanımda Sony cihazları 200 tl civarı
  • quote:

quote:

Bu ürünü bende geçen hafta temin ettim kdv dahil kapıya teslim 156 tl para ödedim,

Çok üstün bir cihaz değil ama bu paraya daha iyisini bulamadım makul fiyat diyebilirim

Şarjı çok iyi değil kulaklıkların ses izalasyonu çok iyi dışarının sesini çok büyük oranda kesiyor

Hayırlı olsun hocam.

Şarj bitmek üzereyken kapatıp açtığında beyaz ekranda kalma veya açılıştaki beyaz üstüne mavi PHILIPS yazısının siyah üstüne turuncu olma gibi bir durumu var mı?

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam.

Şarj bitmek üzereyken kapatıp açtığında beyaz ekranda kalma veya açılıştaki beyaz üstüne mavi PHILIPS yazısının siyah üstüne turuncu olma gibi bir durumu var mı?

Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi şarjı bitmek üzereydi bir ara ama dediğin gibi bir durum yaşamadım bir şey diyemiyorum...

• beyler konu dışında birşey soracağım radiolu sony mp3 veya mp4 ne önerebilirsiniz 2gb 4gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.