Şimdi Ara

Philips Gogear hdd1620 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bi gogear hdd1620 aldım ve şu an pili çabuk bitiyor...20 dk da şarj oluyor fakat 1 saat müzik dinleyemiyorum...Geçenlerde firmware 2.4 e yükselttim ama faydası olmadı...bildiginis bişi var mı şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeratul9 -- 10 Kasım 2007; 15:12:40 >

• Kimse bişi bilmior mu yani?
  • up!!! konuyu upluoz ama herhalde kimsede bu sorun oluşmadı yada kimse philips gogear hdd1620 almamış... :P
  • selamlar, konuyu henüz gördüm aynı mp3 çalar bende de var. Gerçekten de çok kısa sürede şarj oluyor fakat ben alalı 1 yılı geçti... Şarj sürem yaklaşık 1 saat kullanım süremi tam olarak hesaplayamadım çünkü bazen çok dinliyorum ve hemen tükeniyor, bazen fazla dinlemiyorum. Ama dediğiniz gibi yine de pil ömrü kısa gibi geldi bana da. Bu arada firmware update'i de bulamadım. Türkçe desteği falan yok alette. Firmware versiyonum 2.4 sanırım daha yeni bir versiyon çıkmadı. Fakat eksilerine rağmen aletin görünüşü falan hoşuma gidiyor ve kullanmaya devam ediyorum :) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.