Şimdi Ara

Philips GoGear Raga kulllanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MP3 çalar almaya karar verdim.Şuan Philips GoGear Raga da karar kıldım.

Siyah Radyolu olan linki aşağıda.

http://www.philips.com.tr/c/mp3-ve-mp4-calarlar/gogear-fullsoundtm-ile-mp3-calar-sa4rga02kf_97/prd/

Yalnız diğer rengi farklı olan mp3 çalarlarda radyo yok.GoGear Raga serisinden bahsediyorum.Sadece siyah olanda radyo var.

Almadan önce sizden biraz bilgi alayım dedim.Nasıl memnun musunuz bir sorun filan çıkarıyor mu mp3 çalar?

Ses kalitesi ve şarj iyi mi?

Radyo dan memnun musunuz mesela.İyi yanları nedir bu modelin?

Yani biraz anlatırmısınız bana da ona göre bende alabilirim.

Yalnız bu ürünü internette satın almak almak için biraz araştırdım nedense alabileceğim hiçbir site yok.Neden böyle?

Bunun dışında forumda Creative Zen Style M300 mp3 çalar bayağı bir övgü almış.

Sizce hangisi kullanışlıdır.Creative Zen de hoşuma gitti bu ara.Yalnız Creative Zen Style M300 internette yok gibi.Yani alabileceğim bir site bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 19 Haziran 2014; 22:02:49 >

• Ben GoGear Vibe modelini kullanıyorum ve memnunum. Arkadaşlarımda Raga serisi var. Farkları benimki video oynatıyor ama hiç tatmin edici değil, hiç video amaçlı kullanmadım yalnız ekran boyutu ve hızı kesinlikle daha iyi seviyede.
    Şimdi Raga modeline geçelim. Eksisi hafıza kartı almaması bunun dışında fiyatı yüksek sanırım. Şarj seviyesi kesinlikle tatmin edici. Yanlış hatırlamıyorsam 10-12 saati çıkarıyor. Müzikler arası geçiş benimkine göre yavaş kalıyor ayrıca ilginç bir şekilde eski sürümleri hızlıyken yeni sürüm yazılıma sahip olanlar müzik listesinde hızlıca geçerken takılabiliyor, bir iki saniye sonra 10 şarkı birden atlama gibi. Ses kalitesi kötü değil ben pek müzikten anlamam yalnız tatmin edici seviyede sennheiser mx271 kulaklık kullanıyorum ses güzel. Radyo kalitesi açısından diğer mp3lere göre iyi seviyede ama bir otomobil radyosu kadar da değil elbette ;) Teknosa ve Vatan'da var diye biliyorum Vatan'ın %30luk indirimlerini yakalarsan uyguna gelebilir, Vibe modelini 105 liraya almıştım 7 ay falan oldu sanırım.

Sonuç olarak memnun kalacağın bir seçim olacaktır. Diğer modeli bilmiyorum bakıp yazabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğin diğer modelde Bluetooth desteği ses kaydı ve hafıza kartı desteği varmış.. Zen almak daha mantıklı geldi bana. Hafıza kartı olmayışı bilgisayara bağlı kılıyor bir yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Ben GoGear Vibe modelini kullanıyorum ve memnunum. Arkadaşlarımda Raga serisi var. Farkları benimki video oynatıyor ama hiç tatmin edici değil, hiç video amaçlı kullanmadım yalnız ekran boyutu ve hızı kesinlikle daha iyi seviyede.
    Şimdi Raga modeline geçelim. Eksisi hafıza kartı almaması bunun dışında fiyatı yüksek sanırım. Şarj seviyesi kesinlikle tatmin edici. Yanlış hatırlamıyorsam 10-12 saati çıkarıyor. Müzikler arası geçiş benimkine göre yavaş kalıyor ayrıca ilginç bir şekilde eski sürümleri hızlıyken yeni sürüm yazılıma sahip olanlar müzik listesinde hızlıca geçerken takılabiliyor, bir iki saniye sonra 10 şarkı birden atlama gibi. Ses kalitesi kötü değil ben pek müzikten anlamam yalnız tatmin edici seviyede sennheiser mx271 kulaklık kullanıyorum ses güzel. Radyo kalitesi açısından diğer mp3lere göre iyi seviyede ama bir otomobil radyosu kadar da değil elbette ;) Teknosa ve Vatan'da var diye biliyorum Vatan'ın %30luk indirimlerini yakalarsan uyguna gelebilir, Vibe modelini 105 liraya almıştım 7 ay falan oldu sanırım.

Sonuç olarak memnun kalacağın bir seçim olacaktır. Diğer modeli bilmiyorum bakıp yazabilirim.

GoGear Raga radyolu modelini internette araştırdım ama neredeyse hiç bir sitede bulamadım.

Muhtemelen eski bir ürün olduğu için pek bulunmuyor.Ne zaman piyasaya çıktığını bilmiyorum.

Yarın bir kaç mağaza gezeceğim.Artık orada da bulamazsam yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.