Şimdi Ara

Philips GoGear SA018102B Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Darty'ye gittim ve Shuffle ile karılaştıdım.Parasında olan biri kesinlikle değilim ama aradaki 50 lira farkın ne olduğunu açıkçası göremedim ve SA018102B aldım.Darty'den 79 TL ye.Şuan şarzda.Yarın detaylı inceleme yapıcam.Fotolarda koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 23 Ekim 2010; 11:48:56 >

• SAMSUNG--------->gogear yenimi çıktı?
  • normalde 15 dolar fark var , o da incelik için verilebilir.türkiye'de işler karışık biraz tabi
  • Samsung değil de; PHILIPS SA018102B (SHUFFLE FM 2 GB) modelini satın almışsın sanırım..
    GoGear mp3 player kodunu zaten sadece Philips kullanıyor..
    Güle güle kullan..
  • Samsung yazmışım pardon.

Öncelikle hafif giriş yapayım.Yaklaşık 9-10 aydır Sony Nwz W202 kullanıyordum.Onu kuzene verdim ve kendime yeni bir mp3 almaya karar verdim.

Bu sefer W252 değilde farklı bir model alayım dedim.W202 den memnundum hiç bir sorun yaşatmadı.Bende Teknosa ve Darty'ye baktım ve bu iki model gözüme çarptı.Arkası clipli olmasını istedim ve bu ikisi vardı zaten.Shuffle'ı inceledim ama bir sorun var.Oda kulaklık sorunu.Bellimi olur basar,takılır kırılır falan.Çünkü orjinal kulaklığı pahalı olabilir ve istediğimiz başka kulaklık takamıyoruna vereceğim kulaklık parasıyla SA018102B alırım.Orada ki eleman 65-70 lira civarı dedi.Nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum.Yoksa İpod Shuffle almaya gitmiştim aslında ama Gogear'ı görünce ikisi arasına düştüm.Her neyse Philips Gogear SA018102B 'i aldım ve hemen kutuyu açtım.Kutusu çok şık ama içerisinde yeterli bilgi yok.İçinden kulaklık,çok kısa bir Usb ve her dilden hızlı başlangıç .Bu klavuzlar 1 sayfa
    Zaten philipsin sitesinden tam klavuzu indirerek bakabilirsiniz.Cihazı taktım şarza ve 4-5 saat sonra sonra çıkardığımda çalmadı.Açma tuşuna 4 sn basılı tutuyorum ama ışık yanıp sönüyor.Halbu ki tuş kilidi açık olduğundan cihaz açılmıyormuş. İçinde 5 tane şarkı var ve ses kalitesi gayet memnun edici.W202 kadar ses verebiliyor.Hatta tiz sesleri çok daha iyi.Tabii ki sadece idarelik bir kulaklık.Daha iyileri muhtemelen alınır.
    Cihazın kontrolleri gayet kolay ses açma/kapama,cihazı açma/kapama,rasgele/fm/shuffle modlar,ileri sarma/geri sarma,tuş kilidi hepsi cihazın üstünde.Cihaz öncelikle şık durdurma/başlatma cihazın metal kısmına yerşetrilimiş,hatta o tuş LED ekran aynı zamanda.Arkası clip'li olması ayrı güzel zaten.

Eğer ucuz ve İpod Shuffle gibibirşey arıyorsanız kaçırmayın derim.Fullsound diye bir özelliği var kapatmak ya da açmak için ses - ve + tuşlarına aynı anda basıyorsunuz.Bence kapalı ve açıkken farkı çok rahat anlarsınız.

Ayrıca radyosuda var Pek hafif giriş olmadı ama neyse

Benim bir sorum olacak ilerde maximum 50 liraya nasıl bir kulaklık alabilirim? Kulaklıklardan pek anlamam çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 23 Ekim 2010; 12:18:56 >

• aynı cihazdan bende satın aldım 2 saat cihazı şarj ettim fakat cihazı açmayı beceremedim acaba şarj full olmadan açılmıyor mu ya da ben mi beceremedim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.